Reklama

Reklama

Když Denis Cooverman, největší mimoň z celé školy, během rozlučkové řeči vyzná lásku oblíbené a krásné Beth Cooperové, každý z toho…tak nějak…ztratí řeč! Ale skutečný šok přijde v okamžiku, kdy se ve dveřích Denisova domu objevuje Beth se dvěma nejlepšími kamarádkami, aby mu společně ukázaly, co obnáší pořádná pařba. Těžko zadržíte smích, až budete sledovat Denise, jak se ze všech sil snaží držet krok s Beth — a zároveň se musí mít na pozoru před jejím šíleným ex-přítelem Kevinem a jeho naštvanými kamarády. Navíc se dozvíte, jakým způsobem Denis a Beth povýšili svůj vztah na úplně novou úroveň v neskutečném alternativním závěru, který jste zaručeně neviděli v kinech! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

jadran90 

všechny recenze uživatele

Světelným mečům odzvonilo, jediové již cvičí s mocnější zbraní - mokrý ručník. Předvídatelný příběh, typická samice a hlavní hrdina takový otloukánek, že kdybyste vyhledávali přes Google slovo "dement", měla by vám vyskočit jeho fotka. Z profilu. Kritika? Možná, jenže takhle nějak přece má teenagerovská komedie vypadat a tato i nějakým záhadným způsobem funguje. Je sympatická, svým způsobem romantická, příjemně vtipná a hudba v čele s Beth potěšila. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hvězdu navíc za to, že se film úspěšně vyhýbá všem rádobyvtipnejm nechuťárnám, které jsou u teenage komedíí tak běžné. Od Love You, Beth Cooper ale rozhodně nečekejte nic světoborného. Je to šílené, občas lehce trapné, ale po většinu času dost vtipné a, jak je u komedií Chrise Columba zvykem, svým způsobem i upřímné. Na Hayden Panettiere bych se vydržel dívat celý den, za to Paul Rust je prototypem snad největšího loosera, co jsem v komediích podobného ražení viděl. ()

Reklama

alambert 

všechny recenze uživatele

Ani sexy Hayden Panettiere, ani naprosto dokonalí rodiče, ani pár vtipných momentů (a tím pár myslím v podstatě pár ve smyslu dva :-D) nedokážou příliš napravit katastrofální dojem z filmu. Nepřekonatelným problémem je především nesympatičnost jak herce Paula Rusta (nebude to tím, že hrál roli středoškoláka v osmadvaceti letech???), tak i jeho role (tedy hlavní postavy) Denise Coovermana. Nemám nic proti postavám nesmělých paniců, kteří si nevědí rady s dívkami apod...ale v případě Denise Coovermana už jeho neschopnost překročila hranici toho, co ještě lze považovat za reálné, a tím pádem vtipné... ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

"Ó, jedným slovom bieda", ako sa spieva v jedne piesni od Slížov. Jedna hviezda za vet towel fight a ostatné narážky a citáty na filmy. Inak tento crap nemá nič, čo by mohlo potešiť môjho filmového ducha. Humor na nule, dvaja retardi v popredí a pár, skutočne len dve, pekné ženské. Teenagersky vymazaná, nezábavná nuda, ktorá je najhutnejšia v prvej hodine, potom je tu snaha na "vážny"(brať s rezervou, žiadna dráma sa nekoná) odklon k nejakým tým problémom dospievania a rodiny a bla bla bla. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Koukám a vidím, že tento filmek nemá moc dobré hodnocení a to je, si myslím, docela škoda. Je pravda, že některé pasáže se opakují v každé komedii, ale tento snímek má něco od ostatních do sebe. Začátek je více než šokující a konec si určitě málokdo takhle představoval a oba hlavní herci ukazují parádní výkon včetně hot Hayden. Chrisi, jen tak dál, máš na to ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie sa uskutočnilo na stredných školách Magee Secondary School a St. Patrick's Regional Secondary vo Vancouveri, Britskej Kolumbii. (zanvalzans)
  • Auto Beth (Hayden Panettiere) je Toyota Yaris, Kevin (Shawn Roberts) řídí Hummer H2 a Coovermanovi mají Volvo V70 XC. (StarPlate)

Reklama

Reklama