Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze uživatele Fallen_One k tomuto seriálu (1)

H2O: Stačí přidat vodu (2006) 

Souhlas s DJ Obelixem a ScarPoulem. Stejně jako u Ztraceného světa, ani tady nechápu tak nízké hodnocení. že by opravdu byli současní diváci natolik zhýčkaní? Těžko říct proč tomuto seriálu dává tolik lidí tak nízké hodnocení. Objektivně by to bylo klasicky za tři, ale scénářem, dějem, charakterem postav a dialogy to rozhodně nemá na nic nižšího. Takový Tak jde čas nebo Rosalinda apod. si odpad! zaslouží už z principu, ale tohle je příjemný, milý seriál s dobrými postavami, pěknými hlavními herečkami (Cleo je něco jako prototyp bohyně, pro mně:-) a hlavně skvělým dabingem. Lewis jako hlavní mužská postava je pohodář a hláškuje o 106, místy o 107. A holky? O těch snad mluvit nemusím ;-) Druhá série si zachovala kvalitu první. Navíc nesklouzla k sentimentálním a otevřeným sexuálním scénám. Víc než pusu tady neuvidíte. A to dělá tenhle seriál perlou mezi dnešníma seriálama přecpanýma sexem a..sexem. Jinými slovy na H2O mi nešahejte:-) ()

Reklama

Reklama