Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze uživatele DJ Obelix k tomuto seriálu (1)

H2O: Stačí přidat vodu (2006) 

Hm, právě jsem zjistil, že jsem nejspíše obyčejná 13letá holka ukrytá v těle 22letého kluka. Právě jsem dokoukal druhou sérii tohoto seriálu a musím říci, že tohle je výborný seriál na odreagování s veskrze sympatickými herci takřka ve všech rolích. Ano, je to často předvídatelné a některé díly jsou docela nudné, ale vše je takové milé, že to tomu snad musíte i prominout. Navíc všechny tři holky jsou kočky (moje favoritka je Phoebe Tonkin - jsem na brunetky ;-), Lewis je pohodář a má i výborný dabing a dokonce i postava Charlotte, která by měla být zápornou postavou po většinu seriálu působí neuvěřitelně mile (tedy až zhruba do poloviny druhé řady, ale to by byl spoiler...). Prostě je to moje guilty pleasure se nechávat těmito mořskými pannami bavit a držet pěsti Cleo s Lewisem :-) ()

Reklama

Reklama