Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užvaněný a potrhlý jelen Elliot a zdomácnělý medvěd grizzly Boog tvořili tu správnou dvojku, která v prvním díle Lovecké sezóny uhájila les a jeho obyvatele před krvelačnými lovci. A protože se jim v konkurenci animované záplavy roku 2006 dařilo nad očekávání dobře, vykoledovali si pokračování. V něm dojde na rozhodující souboj na život a na smrt mezi dvěma živočišnými skupinami, které se navzájem nenávidí - divokými a domácími zvířaty. Jediný jezevčík Buřtík, který zdrhnul svým páníčkům, aby ochutnal tu pravou svobodu, stále neví, na jakou stranu se má přidat. V divočině Buřtíka láká bezbřehá volnost, na druhý břeh ho zase přitahují vitamínové kosti, které na něj líčí jeho panička ve snaze ho najít. Před nemateriální svobodou nakonec zvítězí pamlsky v tlamě a na Buřtíka spadne klec, respektive za ním zaklapnou dveře obytného karavanu jeho páníčků. V tu chvíli si uvědomí cenu svobody, ale to už je trochu pozdě. Naštěstí má divoké kamarády, kteří ho nenechají ve štychu a s nasazením vlastních krků půjdou v jeho stopách, aby ho uchránili před osudem domácího mazlíčka. Naneštěstí Buřtíkovi páníčci směřují na sraz chovatelů domácího zvířectva, kterému šéfuje jeden věčně zpruzený pudl, jenž kromě špatně provedené ondulace nenávidí ještě jednu věc - divoká zvířata. Střet, který se blíží, je zcela nevyhnutelný, a Elliot s Boogem budou muset oprášit všechny triky, aby z téhle krize vyšli se zdravou kůží a navíc ještě zachránili kamaráda Buřtíka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (182)

predators 

všechny recenze uživatele

Myslím, že netřeba připomínat, že tato tlupa potrhlých zvířat bude zajímat především ty nejmenší. Počínaje příběhem, konče animací, jendá se o jednoduchost ve všech směrech. Nic na přemýšlení nebo rozjímání se nad úchvatnými scénérimi kreslířského pera. Prostě a jednoduše, pokud máte doma nějakého piškota(dítě) :-), přičtěte si jednu hvězdičku. Zajímavosti: Celý příběh se nezakládá na pravdě, jak se mnozí mylně domnívali... :-) 35% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ono nakoniec to nebolo až také zlé, ako som očakával, ale ísť na toto do kina, asi nadávam ako blázon. Sú skvosty, ktoré sa na úkor takýchto somarín na plátna nedostanú a určite by zaslúžili väčšiu pozornosť, ale táto téma sem nepatrí. Film ujde ako voda, pretože má len niečo cez hodinku čistého času, za skoršiu dobu vám ale aj z hlavy vyprchá. Podstatné je, že počas neho som sa nenudil, takže celkom spokojnosť. 50%. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Skôr príhoda ako recenzia, no vypovedá o kvalitách filmu. Raz sme sa s kamarátom rozhodli urobiť dojem na dve nežné pohlavia tým, že sme im nechali voľnú ruku pri výbere filmu. Tak ako jediný s vodičákom štartujem starý Opel Cadett ročník 90´ a hurá smer Polus. V Biografe vzhľadom na skorú hodinu výber filmov nepatril k tomu najlepšiemu, čo rok 2008 priniesol, a tak hlasná prosba mladšej zúčastnenej vidieť Loveckú sezónu obmäkčila zvyšok osadenstva. Bez akýchkoľvek očakávaní sa v správnom poradí naše pozadia usadili v úzkych sedadlách, zhasli svetlá a mohol začať jeden z najkratších celovečerných zážitkov. Prvé minúty neveriacky hľadím na plátno, kde pobehujú zvieratká v rádoby vtipných pózach a zhruba tucet ďalších prísediacich sa na nich výsostne baví. Minúty ubiehajú a ja s pocitom, že sledujem iný film sa asi po štvrťhodinke zahľadím do seba. A zostala tma. Zrazu čosi so mnou kmitá natoľko, že sa prebúdzam, ale už v prázdnej kinosále s rozsvietenými svietidlami, zhasnutým plátnom a neveriackym pohľadom slečny v rovnošate, držiacej plastové kelínky. "Pane, film už skončil." mi dievčina hovorí. Pozviecham sa na nohy, podám je ten svoj a so slovami "To bola ale pičovina“ odchádzam. Aby som ale nevynechal happyend, po pár minútach nachádzam tri úsmevy napchávajúce sa cheesburgermi s pripravenou táckou práve pre ten môj * * * * * Poučenie na záver? za prvé - nechodiť na náhodný film a navyše vybraný násťročnou. Za druhé - neplatiť nekresťanské peniaze, ktoré sa vám predražia o lístok násťročnej. Za tretie - nezaspať s neodloženým nápojom, ktorý vám s najväčšou pravdepodobnosť skončí v rifliach skôr, než násťroč... :) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie pokračovania Loveckej Sezóny pre mňa vôbec nebolo ťažké. Animák je ešte horší odpad ako Príbeh Žraloka alebo Carkoolka. Prekvapila ma ale hudobná stránka snímky – aj napriek nízkemu rozpočtu si Sony najali aspoň známejšieho skladateľa filmovej hudby Ramina Djawadiho, ktorý v minulosti zložil hudbu k Iron Manovi, alebo seriálu Prison Break. Samotná hudba síce nijako neupúta, ale aspoň nepatrí k tomu najhoršiemu, čo v kinematografii nájdete. ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Od první chvíle mi byla většina postav nesympatická, ať už se jednalo o lesní zvěř, psí mazlíčky anebo jejich lidské majitele. Jediný kdo u mě jakžtakž obstál, byl grizzly Boog, který dokázal dost trapných situací zachránit. Bohužel ani on mě nedokázal zabavit natolik, abych přehlídl tu strašnou plejádu spousty otravných postaviček. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává přesně rok po prvnímu dílu. (Terva)

Reklama

Reklama