Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentka Sarah se stane svědkem vraždy své spolubydlící, po níž následují další děsivé události. Sarah se začne bát nadpřirozené bytosti, která podle ní za vším stojí. Své spolužáky však o existenci tajemného Boogeymana přesvědčuje marně... Za svou nedůvěru zaplatí mnozí cenu nejvyšší a jedině Sarah může rozpoutanou hrůzu zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

kingik 

všechny recenze uživatele

Trojka asi nejlépe vystihuje legendu jménem Boogeyman. Studenti na univerzitní koleji zase jednou nemají klidné spaní. Řádí tady Boogeyman. Nikdo však v jeho existenci nevěří a považují ji jen za mýtus či ještě lépe řečeno za výplod choré mysli. Poté co však na koleji záhadně zemře jedna z dívek, která v jeho existenci věřila, je na ostatních studentech, aby ještě zvážili svůj iracionální postoj k přízraku jež je zhmotněním našich temných představ. Třetí pokračování je zase o dost jiné než jeho dva předchůdci. Sice se letmo vrací k událostem z dvojky, ale na rozdíl od ní se zde přízrak strašidla skutečně objevuje. Vzhledem a chováním Boogeymana se tvůrci inspirovali zřejmě v jiných hororech, ale na rozdíl od jedničky je to přízrak děsivý a nejednou jsem sebou trhnul, když se znenadání rozletěly dveře od pokoje nebo zpoza rohu strašidlo "baflo". Krví se tady opravdu nešetří, s vraždami se roztrhl pytel a na to, že se jedná o video film, tak je vše odvedeno na velmi solidní úrovni. V hlavních rolích méně známý, ale dobře hrající herci. Líbil se mně konec filmu a myšlenka, že každý má v sobě svého Boogeymana. Třetímu pokračování po hororové stránce nemám co vytknout a jako horor to splnilo svůj účel dokonale. 100% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hrozná nuda s teenagery a digitálním bubákem. Pár scén má sice pěknou atmosféru, sem tam se obejví nějaká ta krev, ale na výrazné zlepšení výsledného dojmu to bohužel nestačí. Vlastně je pro mne docela záhadou, že zrovna Boogeyman je už třídílnou sérií - a jestli někdo natočí i čtvrtou část, nejspíš si údivem ukroutím hlavu. 40% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Existence Boogeymana je jen temnota v nás. Ale co když právě to ho dělá něčím skutečným ? Nějak jsem nepochopil činnost Audrey ( Nikki Sanderson ) , která se sice bojí Boogeymana, ale přesto se zavře sama v pokoji a ještě se jde podívat do šatníku. Sarah ( Erin Cahill ) pak Boogeymana zahlédne, ale stejně nechce věřit. Děj filmu docela pomalu pluje ke konci, jen když se na scéně zjeví Boogeyman, začne kamera šílet, skákat a mlátit sebou až z toho bolí oči. Někdy jsem měl pocit, že se tvůrci hodně dívají na Noční můry z Elm street a čerpají z toho nápady. Boodeyman se dostal tam, co spousta filmů na pokračování. Třeba Anakonda ta jde taky z kopce, přesně jako Boogeyman..... Dobře, přiznávám, že se bojím..... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pevně věřím, že všem bubákům ve skříních už odzvonilo a tohle téma půjde někam do kytek. Po podprůměrné duchařině, průměrném slasheru a této parodii by se totiž příště klidně mohlo stát, že by se někdo rozhodl natočit nějaký prequel z divokého západu, nebo scifi ve vesmíru a to bych už asi nepřežil. Jak se říká do třetice všeho špatného to stačilo a nikdy více. Nicméně i přes všechny zápory tohohle veledíla to úplný odpad zase nebyl. Zasmát jsem se zasmál, úvodní scéna z vany se mi líbila a asi dvakrát jsem si tu všiml i náznaku slušné hororové atmosféry. ()

Kolssteyn odpad!

všechny recenze uživatele

Špatní a nesympatičtí herci, ubohé triky, zářivě červená krev, primitivní horrorová koncepce jako příklad toho, jak se to nemá dělat. Erin Cahill by se se svými schopnostmi spíše uplatnila v natáčení porna. Režisér Gary jones dodnes nenatočil nic dobrého... A to jsem si původně myslel, že bych tři hvězdičky ustál i u horšího filmu. F***ck! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • V některých zemích byl film uveden pod názvem Boogeyman: The Return. (Terva)
  • Boogeymana si ve filmu zahráli hned dva herci, a to Nikolai Sotirov a Vladimir Yossifov (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno