Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Filmů v podobném duchu se najde určitě spousta a o to důležitější bylo, že jsem se nenudil. A bylo to tím, že všechno "již dříve někde viděné", do sebe zapadalo. Jsem rád, že v popisku není zmíněno romantická komedie, protože ačkoliv se párkrát člověk pousmál, tak má jít opravdu hlavně o vážný snímek. A to natočený s lehkostí, že i kdyby tam nehráli dva zástupci mého top 10 (Eckhart + Aniston), kvůli kterým dávám o deset procent víc, tak i přesto bych zůstal u tříhvězdičkového hodnocení. 70 % Oblíbená část- Eckhartovo "já nic, já muzikant" na pohovce při hledání nápisů na zdech ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nevyužitá příležitost.Mojí chybou budiž,že sem čekal další z řady romantických komedií,ale problémem Lásky je fakt,že ani jako srdceryvné drama pořádně nefunguje.Možná,pokud by tvůrci za každou cenu netlačili na pilu ještě by to šlo,takhle byl ovšem citový útok až moc prvoplánový a nucený.Přičemž například u My Sisters Keeper je jasně vidět,že se i z předem jasného dojáku dá udělat silný a dobrý film... ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

film ktory nevie ci chce byt romanticko komediou alebo dramou o vyrovnavani sa so smrtou niekoho blizkeho. obe pasaze su viacmenej zastupene rovnakym dielom ale ani jedna z nich prilis nefunguje, jennifer hra svojho typickeho "diblika" a aaron eckhart je sympatak ale brandon camp neprichadza s nicim novym co dostalo film nad priemer... ()

Autenticita 

všechny recenze uživatele

Představitel hlavní role je přesvědčivý, J. Aniston v hlavní ženské roli taky dobrá - prostě taková, jaká čekáme, že bude - roztržitá Rachel z Přátel je pořád zábavná. Děj je až do 2/3 filmu dobře rozehraný. Máme před sebou ukázku masového nadšeného vymývání mozků. Divák napjatě čeká, kdy dojde k odhalení manipulace a ke katarzi - jenomže se nedočká. Místo toho je mu v závěru předvedeno plácání po zádech za hromadného potlesku, scéna, která film definitivně pohřbí, a publikum, které očekávalo důsledné odhalení celé lži (nejen vrcholku ledovce), se naštve a odchází z kina okamžitě s prvními titulky. Autentická reakce diváka: "Z takového tématu, jako je manipulace s lidmi, udělali takovou selanku..." Dávám 1 hvězdu za nevyužitý potenciál tématu, za naštvané zklamané diváky a za ztrátu času. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Chybně jsem si popletl žánry romantické drama za romantickou komedii, což mi značně pokazilo zážitek u kterého jsem pořád čekal, kdy se to zvrhne do komediální roviny.. Marně.. Chyba na mé straně.. Každopádně mě ale nudila hlavní osa s "Okey" přednáškami a tím vším okolo. Eckhart nemastný neslaný, k Jennifer mi vůbec neseděl. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)
  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)
  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)

Reklama

Reklama