Reklama

Reklama

Liv a Emma jsou nejlepší kamarádky, jež si nemohou být blíž a zároveň nemohou být víc rozdílné. Liv jako úspěšná právnička ví, co chce a jak to získat. Emma je obětavá, velkorysá učitelka, která myslí především na druhé. Obě se dokonale doplňují, pasují k sobě jako jing a jang. To vše se změní, když nešťastným omylem připadnou jejich svatby na jejich vysněném místě na tentýž den. Vdavekchtivé nevěsty jsou rozhodnuty použít všech mazaných prostředků, aby té druhé její velký den překazily. Zdá se, že jedno dlouholeté přátelství spěje ke smutnému konci. Ve svatební den obě napadne, že se usmíří, když ale Emma zjistí, že Liv vyměnila její svatební video za video z divokého večírku, napadne Liv a obě nevěsty se poperou. Během rvačky jim dochází, jak hloupě a nedospěle se chovají. Nakonec se usmíří a vzájemně se omluví. Zatímco Livina svatba pokračuje, z Emminy svatby sešlo. Emma se však své červnové svatby v hotelu Plaza také dočká. O rok později se jejím vyvoleným stává Livin bratr, který ji už dlouho miluje. Příběh ale ještě zdaleka nekončí, obě přítelkyně jsou těhotné, termín porodu mají ve stejný den... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (260)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Jestliže byla "Kamarádova holka" na vagínu, tak "Válka nevěst" je pro změnu na granát. Oba filmy shodou okolností s Kate Hudson. Nevím jak vám, ale mě se zdá, že v poslední době jsou romantické komedie na ústupu a útočí na diváky zbraněmi nabitými slepými náboji. Jak jinak si mám vysvětlit, že pár dobrých herců v první linii nedokáže s režisérem a generálním štábem scénaristů zaútočit a vyždímat co se dá. Pár podařených komických situací, hlavně ta s Anne Hathaway v barvě krvavého pomeranče tančící v klubu či modře šmoulová Kate Hudson, prostě ke spokojenosti nestačí. Prostě a jasně došla munice a zbyly jenom úžasné svatební šaty od věhlasné návrhářky Wery Wong! ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Válka nevěst je pohodový filmek na odlehčení po všech těch dramatech, kterými se to všude jen hemží, nic víc, nic míň. Každopádně místy to bylo srandovní, sem tam nápadité, na druhou stranu to bylo občas moc roztahané. Nic velkého jsem od toho nečekala a dostala jsem přesně to co jsem chtěla, trochu zábavy, u které si člověk nemusí zavařit mozek, aby se vůbec zasmál a odreagoval se u filmu, nad kterým nemusí přemýšlet, protože mu tam všechno šoupnou přímo pod nos, a mám z toho takový pocit, že to ani nic víc snad být nemělo, takže já sem spokojená. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se i já dostal do světa ženských problémů, které si pro sebe vyhradila Anne Hathaway a Kate Hudson, abych si uvědomil, že jejich problémy bych kolikrát chtěl mít. A víte co? Nemyslel jsem si to u toho filmu, ale nakonec jsem ho dokoukal do konce a docela se mně to i líbilo. Občas jsem se zasmál, holky byly fajn, kluci taky, celý ten průběh takový sympatický. Ale jo, líbilo se mně to. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Ach můj BOŽE!!! Klystýr pro všechny romantické duše bez rozdílu věku, pohlaví či sociálního statutu. Sice to není takové peklo, jako když se Poledňáková snaží Líbat jako Bůh, ale sledovat hodinu a půl střet dvou vymaštěných pipin vydá minimálně za pět hodin v posilovně bez pravidelného přídělu tekutin. Taky máte pocit, že se neudržíte na nohou, natož, abyste se po svých dovalili domů. Vtipné to není ani na chvíli, dojemné už vůbec ne, a aby toho nebylo málo, Kate Hudson je hnusnější než zaschlá moč na veřejné toaletě. Brrr... než jít na tohle do kina, to snad radši tím drátem do oka. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Dvě uřvaný nevěsty řvou celý film jedna víc než druhá, inteligence taky mnoho nepobraly, protože když už stejně nemohly mít stejnou hospodu, nebylo nutno zůstat i u stejného termínu, a bylo by po válce:-). Mě to nebavilo, ale nejsem cílová skupina a taky radši než na pěkný holky koukám na pěkný kluky. :-) ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Pro scénu, kdy se ve svatební den nevěsty poperou, měly herečky připraveny celkem čtvery svatební šaty. Všechny šaty měly jiné zpracování, ale s tak nepatrnými odlišnostmi, že to ve filmu nejde poznat. Stejně tak Nateův (Bryan Greenberg) oblek při zkoušení není tentýž jako na svatbě. (Patw)
  • Film bol pôvodne zamýšľaný ako tínedžerská komédia, v ktorej mali hlavné postavy obsadiť Emma Roberts a Nikki Reed. Až neskôr sa rozhodlo, že to bude komédia pre mladých dospelých, v hlavných úlohách s Kate Hudson a Anne Hathaway. (U_S_O)
  • Film se odehrává v New Yorku, kde jsou natočeny hlavní scenérie města. Zbytek, včetně interiérových scén, se ale natočil v Bostonu. (joshula)

Reklama

Reklama