Reklama

Reklama

Poltergeist

  • USA Poltergeist (více)
Trailer 1

Legenda hororového žánru Sam Raimi přichází s úplně novým zpracováním klasického příběhu o rodině, jejíž poklidný život se obrátí naruby, když se v jejich domě začnou dít podivné věci. Útoky děsivých bytostí se stále stupňují a rodina musí čelit nejhorší noční můře ve chvíli, kdy zmizí jejich nejmladší dcera. (Forum Film CZ)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (367)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tady bydlet nemůžu je tu vysoké napětí, už vidím, jak mi rostou nádory.......... Kouzlem v osmé minutě to začíná. Holky to zatím zvládají, ale s Griffinem to bude horší. CITÁT - Noční světlo!! Noční světlo!!............... Bohužel tyhle situace ve strašidelných domech nechápu a moc je neberu. To bude asi tím, že jsem žil v paneláku v 1+1 a teď žiju v garsonce o 20 metrech čtverečných. Kde by se tu asi vzal duch? CITÁT - Potřebuju nové spodní prádlo, tohle je smutné prádlo.............. Zatím jen jeden člověk z rodiny tvrdí: Musíme pryč. Určitě víte kdo. Nikdo ho však nebere vážně. CITÁT - Vzhůru celou noc...... Tak beru zpět, ani holky se s tím nedokážou poprat a bude to pro ně osudné. Film je plný klišé, a ikdyž trojice vystrašených dětí dokáže vytvořit hustou atmosféru, tady jim to moc nejde. CITÁT - Budeme ve velkým průšvihu........... Tohle není normální strašení, tohle je nasranej poltergeist. Má to pár zajímavostí, jako je třeba natažené lano nebo létající kamera na dronu, ovšem to pro vyvození strašidelné atmosféry prostě nestačí. CITÁT - Mám tu něco na práci........... ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Na tomhle paskvilu dělajícím ostudu žánru horor je nejzajímavější zdejší obsah českého filmového fóra, který film přisuzuje Samu Raimimu. Vlastně vám ale závidím, že o filmu víte úplné houno, natož abyste ho snad viděli. Protože pokud existuje seznam deseti bodů, které je potřeba splnit pro posrátí filmu, může pan Keňan v klidu vyrazit na prázdniny - má do puntíku bezpečně splněno. A já doufám, že ho na té dovče sežere Poltergeist Raimi, už mě totiž nebaví rvát si v kině chlupy z nosu jen abych neusnul. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se mi tato "novinka" v rodince Poltergeistů líbila více než originál. Podobně jako v originále jsem nechápal chování postav, i když tady bylo více uvěřitelné, ale přeci jen by se mohlo vyšilovat ještě o mnoho více, když vám duchové vezmou dceru... Jinak atmosféra byla fajn a chvílema z toho šel strach, hlavně při procházce mezi mrtvými. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Klasické příběhové schéma + klasické infantilní chování postav = klasický hororový nedodělek. The Poltergeist všechny své trumfy vytáhne již na samém začátku, tudíž až do samotného konce vaří jen z vody. A výslednému dojmu nepřidává ani přestřelené a předigitalizované finále, které by se hodilo spíše do nějaké fantasy pohádky. Upřímně se divím, že zrovna Sam Rockwell se upsal takovéto slátanině. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Další zrebootovaná klasika pro nenáročné teenagerské publikum..zaplaťpánbůh za mého oblíbence Sama Rockwella, kterého vidím rád v podstatě kdekoliv a jen ten mi zpříjemnil tento "opus magnum". Má to něco do sebe, ale možná bych uvítal trošku přízemnosti a ne víceméně alternaci na nesrovnatelně lepší Insidous 2...55% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Samolepka na autě Bowenových v poslední scéně nese nápis "Hooper High School" (Hooperova střední škola). Jedná se o odkaz na režiséra původního Poltergeista (1982), Tobeho Hoopera. (hansel97)

Související novinky

Čeká nás várka hororových pokračování

Čeká nás várka hororových pokračování

02.11.2023

Jak nám letos ukázalo třeba australské Mluv se mnou, americké Smrtelné zlo: Probuzení nebo v současnosti v kinech i na streamu čerstvě úřadující snímek Pět nocí u Freddyho, hororovým filmům s nízkým… (více)

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

Další Krotitelé duchů našli nového režiséra

06.12.2022

Snímek Krotitelé duchů: Odkaz z loňského roku slavil u fanoušků série úspěch. Režisérovi Jasonu Reitmanovi se v něm podařilo představit nové postavy a navodit silnou dávku nostalgie k originálu. S… (více)

Cruise nepovede nových Sedm statečných

Cruise nepovede nových Sedm statečných

05.01.2014

Nejspíš dobře víte, že je současný Hollywood semeništěm nepřeberného množství remakeů a rebootů. Zvláštní zálibu v nich má studio MGM, které spoluprodukuje Hobity nebo Bondovky a i jinde se snaží… (více)

Reklama

Reklama