Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým SGU prozkoumává další planetu, u které Destiny zastavila. Po pár hodinách na planetě je jeden z členů týmu napaden podivnou nemocí. Ještě k tomu Rush našel něco, co připomíná hnízdo. Toho večera je tým napaden bytostmi. Jedna z nich dokonce vyleze z těla nakaženého člena týmu. Tohle byl záznam, který Eli našel v Kině na stejné planetě, kde se tohle stalo. Ze záznamů se poté dozvědí, že pár přeživších útok přežilo a skrylo se v jeskyních. Young a TJ (hlavní doktorka) se rozhodnou, že na lodi vyhlásí karanténu. Přesto se na lodi objeví pár lidí s podivnou nákazou. Někdo se musí vydat na planetu a zjistit, jak to zastavit. (Varan)

(více)

Recenze (7)

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal bych, že to tu řeknu podle toho jak mě to v TV nezaujalo, ale tohle byl fakt skvělej díl. Eli a jeho city, TJiny emoce, malí "vetřelci", cestování časem pomocí brány. Jako WOW. Super ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Kino nahra nieco na cudzej planete, co sa nestalo. Zatial. Posadka je nakazena chorobou a v noci vychadzaju mali votrelci a vsetkych zabijaju. Skvely diel o cestovani v case. Najlepsou postavou serialu je Eli. ()

Reklama

Reklama