Reklama

Reklama

Přátelská rodina se přestěhuje do luxusní čtvrti. Jonesesovi mají lepší vztahy a rodinné návyky, než kterákoli rodina ve městě. Jediný problém je, že oni vlastně nejsou rodina, ale zaměstnanci tajné marketingové organizace… Absolutně dokonalá rodina se přestěhuje do luxusní čtvrti na předměstí. Jejich noví sousedé jsou jimi nadšeni a Jonesesovi mezi ně hladce a přirozeně zapadnou. Tedy do té doby, než je potká náhlá tragédie a oni musejí přehodnotit své životní priority. Steve (David Duchovny) a Kate Jones (Demi Moore) mají vše, co by si manželský pár jen mohl přát: jejich děti, Jenn (Amber Heard) a Mick (Ben Hollingsworth), jsou inteligentní a zároveň atraktivní, žijí v bohaté čtvrti a jejich krásný velký dům je plný prvotřídních věcí. Nedávno se Jonesesovi spřátelili se svými sousedy, Larrym (Gary Cole) a Summer (Glenne Headly). Jenže nic není takové jaké se zdá. Když se na Jonesesovi podíváte blíže, začnete mít nepříjemný pocit, že něco zlověstného číhá hned pod povrchem. Až když musejí čelit nečekané katastrofě, ukáže se, kým ve skutečnosti jsou. (HBO Europe)

(více)

Recenze (352)

karmalat 

všechny recenze uživatele

Dobrá moralita, která je typickým produktem amerického průmyslu, který se snaží kritizovat. Takže je to celé tak trochu o ničem. Ale dobře se na to kouká, Duchovny a Moore hrají docela civilně a maám z toho filmu dobrý pocit. Je to sice na jedno zkouknutí, ale nakonec ne tak špatné jak jsem očekával. ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Lidi jsou stádo tupých hovad a o amících to platí dvojnásob, aneb kdo chce kam... Slovy Steva: "Vyhrává ten, kdo umře s více hračičkama." Chytřejší lidi to donutí se zamyslet, hloupé nakupovat. BTW myslíte, že taková práce skutečně existuje? ()

Lacoo 

všechny recenze uživatele

Velmi by som chcel dat vyssie hodnotenie, ale nejde to. Pribeh je taky - ani neviem, asi aj obycajny, aj zvlastny, aj originalny, aj neuskutocnitelny (pozri PS)! Ale herci boli skvelí. Charizmaticky David, elegantna a sarmantna Demi a sexy Amber, ooh. Tak mi z toho vychadza priemerna trojka. PS - cely cas som si kladol otazku, ze kolko preboha musia predať, aby mali financovaný krasny dom, zili si ako prasata v zite a ako premiu dostanete Audi R8. ()

gyna 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to nebude nic moc a vůbec se mi do toho nechtělo, ale při pohledu, že tam hraje David Duchovny, Demi Moore a Amber Heard jsem se na to prostě musel podívat a nakonec toho vůbec nelituju, ba naopak. Po dlouhé době konečně normální, hezkej, oddychovej film na večer před spanim. ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Ani trochu komedie.Spíš drama s pořádným zamyšlením,čeho všeho je schopna reklama.Výborně zvolení herci se skvěle doplňují,Demi je pořád kost. ()

Aresko123 

všechny recenze uživatele

Zaujimavý nápad, možno to tak aj v skutočnosti funguje v niektorých kruhoch a naozaj snobom sú takto ponúkané nové trendy v zmysle "aj ja to chcem a ked má sused jeden tak ja chcem dva".A pre mňa vždy úžasná a sexi DEMI (fakt nechápem prečo okrem Duch nema jeden "kvalitný" filmík :-((((( . Ale to je asi tak všetko, to úbohé americké klišé ako sa workoholik vzdá všetkého čo chcel v živote dosiahnuť a čo už dosiahol v mene lásky??? Z toho mi je na grc....... Film na jedno pozretie a potom šup do zabudnutia. Tak jedna hviezdička za nápad a dve za milovanú DEMI. ()

dogzila 

všechny recenze uživatele

Spravodlivý David D. ukázal celému svetu aký sú povrchný mamonársky a sprostučký amíci a ako on odmietol tento podvod a ešte aj zachránil Debi M. z pekelných brán. No mne takéto moderné pseudorozprávky nesedia a ani som sa nezabával a ani som nepostrehol drámu. Keď sa nejaký truľo uviaže k traktoru lebo je retardovaný a nakúpi si moc veľa blbostí to len znamená, že si mal kúpiť radšej dýchací prístroj namiesto LCD. 2* za nereálny nápad ako predať viac šitových výrobkov. ()

pan Spock 

všechny recenze uživatele

Jonesovi jsou vcelku slušný a hlavně originální nápad. Rozjíždí se to dobře. Máme tu zdánlivě idylickou rodinku, která ale i tak působí podezřele. Všechno mají, na všechny se usmívají a mají se rádi. Že všechno není tak, jak se zdá, se dere na povrch jenom pozvolna a v náznacích. Zhruba v polovině filmu jsou nám odkryty karty, jak se to s touhle rodinkou vlastně má. Tím ale bohužel mizí většina zajímavého a děj už není zdaleka tak poutavý jako doposud. A bohužel sklouzává ke standartnímu romantickému konci. Celkově vzato jsou ale Jonesovi zdařilým filmem, zejména díky Davidu Duchovny a Demi Moore. Těm jejich role opravdu sedli. ()

Katsiki 

všechny recenze uživatele

Slabý scénář, o tom, že se nám někdo snaží vnutit tajným marketingem věci, které rádoby potřebujeme a máme kupovat. Snad je to fajn film pro lidi, kteří shání neustále novinky na trhu a chtějí být in, aby si uvědomili, že vše okolo nás je jen reklama. Herecké obsazení je příjemné, ale film bezduchý, jednoduchý, konec odfláknutý a předvídatelný. Nic to ve mně nevyvolalo. Snad jen příjemný pocit z toho, že nevlastním televizi ani chytrý telefon. ()

BEZHLAVY 

všechny recenze uživatele

úvaha nad častou bizardností světa marketingu, z lidí jsou naprogramovaní kašpaři, mezilidské vztahy jsou součástí "plánu", důsledkem čehož v člověku vzplane nezkrotitelná touha vlastnit zbytečné i na úkor vlastních možností...moderně a zajímavě zpracované drama ze světa snobských spotřebitelů.... ()

MilanM76 

všechny recenze uživatele

Rodinný film o novom spôsobe predaja výrobkov dobre situovaným ľuďom. Poukazuje nato kam až môže viesť snobizmus. Film nastavuje zrkadlo životu na dlh a kopírovaniu životného štýlu postaveného na značkových produktoch. Priemerný film na bežné oddychové pozretie na ktorom sa dá aj párkrát zasmiať. ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Solidní podívaná na nedělní deštivé odpoledne po náročné sobotě. Jinými slovy žádný zazrak který bych si dobrovolně pustil na DVD. ()

Lonelybiker 

všechny recenze uživatele

Originální film se slušnými hereckými výkony. Zajímalo by mě, kolik milionářů by v pražských bohatých čtvrtích přislo na buben stejně jako Larry, kdyby podobný tajný marketing fungoval i tady, ale odpovím si sám. U nás nejsou tak dobré sousedské vztahy, aby lidé pořádali pařby a družili se tak jako v Americe. Tady stačí podlehnout "skvělým" nabídkám nejrůznějších půjček a brzy se pak divíme, že nemáme na splátky. Když na to nemám, tak si to přece nekoupím, ne !? ()

Kathykat 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi nápad prodávat životní styl. Herecky zvládnuto taky dobře. Všechno bylo ale docela dost předvídatelné. Průměrný nedělní film :) ()

Xawerius 

všechny recenze uživatele

Na film jsem byl docela zvědavý a bylo proč. Neotřelý nápad o marketingové rodince dal filmu velmi dobrý základ, který podpořila příjemně hrající Demi Moore a "Mulder", jež si v roli přímo libuje. Trochu škoda pozdějšího vývoje a kýčovitého konce. Ale i přes to, příjemný film na pohodový večer. ()

len.tilka 

všechny recenze uživatele

Nápad na film je to výborný, to je bez diskuze. Ale přijde mi, že nebyl příliš propracovaný do detailů. Když si po shlédnutí zrekapitulujete, co jste právě viděli, řeknete pouze obsah, který je tu napsaný. Prostě vám v hlavě neuvízne nic mimořádného. ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Jiskřící film ze součastnosti se pyšní hereckými hvězdami, jako jsou : Demi More, David Duchovny či Amber Heard. Jonesonovi, kteří udávají trend, se zdají být nejstylovější rodinou ve své čtvrti. Ale ve skutečnosti mají tajný plán, který nečekaným způsobem ovlivní životy jejich nejbližšcíh přátel i sousedů. Jakmile se plán Jonesenových rozběhnou, jsou jejich tajemství a lži odhaleny. A tak musejí sebrat odvahu a obrátit se na lid, o kterých se domnívají, že jsou to poslední lidé na Zemi, kterým by důvěřovali - sami na sebe.. Originální námět i zpracování, na ničem to nevázne, tudíž hodnotím za **** ()

Lucisek 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět pro film. Zajímalo by mě, jestli to někdo vyzkoušel i v reálu. Happy-end nechyběl. A tak nějak jsem čekala, že to tak dopadne. Ale trochu mi ten konec k tomuhle filmu neseděl. Do komedií bych to nezařadila. Vtipných situací tam bylo jak šafránu. Ale určitě to člověka donutilo k zamyšlení, jestli by i ve skutečnosti byli lidi tak moc ovlivnitelní. ()

Reklama

Reklama