Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

Ká$aM.D 

všechny recenze uživatele

Pokud bych měl tento film hodnotit jen podle kvality, tak bych byl velmi nespravedlivý a to by si tvůrci určitě nezasloužili. Tenhle film nebyl natáčen s tím, aby dostal Oskara nebo jiné ocenění, ale měl být milý, romantický, zábavný, napínavý a to se mu do detailu povedlo. Možná, kdybych se na tento film koukal v jiné době a nikdy nebyl na žádném hudebním táboře, tak by bylo hodnocení nižší, ale protože tento film dokázal naprosto vyjádřit atmosféru jak to na takovém táboře chodí se vším všudy, tak si zaslouží 5* a moc rád se na něj znova podívám, protože mi připomene ty nádherné chvíle strávené na hudebním táboře. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Áááá, shit!!! To som sa poriadne sekol, keď som sa rozhodol pozrieť si tento film. Vidím však, že nie som sám, kto sa nechal zmýliť názvom. "Camp Rock"? Tak to ani náhodou. Skôr "Hip Hop Teens Stupid Show"! To by vystihovalo tento snímok omnoho lepšie. Nedávno som zhliadol "Italské prázdniny" s mladou Hilary Duff a myslel som, že už ťažko uvidím niečo horšie v tejto kategórii (romantických komédií pre malé školáčky). Avšak "Camp Rock" je ešte o poznanie úbohejší. "Camp Rock" je totiž odpad! ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Říkejte mi, že jsem infantilní a že jsem zřejmě ještě nevyrostl, ale nebylo to na pokakálení se. Hlavní hvězda je Demi Lovato, která je mi opravdu sympatická, a to, že se v jednom kuse kření, mi ani nevadí. Navíc písničky pěkné, chytlavé... jen ten název bych viděl spíš jako PopCamp nebo Camp Poprock... Jo a Jonasy bych věšel za cosi do průvanu. Velké zlo. ()

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Filmy s nálepkou "Disney" hudbení byly vždycky podceňované. Když se někomu líbí hudba, tak vřele doporučuji jako oddychový film. O ději nemá cenu hovořit moc ho teda nebylo:). Občas jse vyskytli i vtípky, což bylo přínosem. Jonas jsou kapela "pro" 13 leté holky no a co?. Mně se tam líbili a Lovato byla téš dobrá do tohoto filmu. Závěr byl dobrý. 60% ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Ještě před uzavřením hudební trilogie High School Musical Disney přišel s novou sérií, která se sice trilogie nedočkala, ale vystačila si na dva filmy. Oproti ale již zmiňovanému High School Musical tohle není muzikál, ale čistě hudební a tím pádem je zde i písniček výrazně méně, což mi sedlo. Tím se dostává prostor pro nějaký děj, který není nijak mistrovský a nejspíš ani ne dobrý, ale jako šlo to. Prostředí tábora bylo pěkné a jako myšlenka filmu být sama sebou a nedělat něco jen před někým, abychom zapadli do skupiny je celkem fajn. Na konci se i dočkáme pár písniček. Za mě průměrný film, který bych doporučil jen fanouškům takových Disney záležitostí. Chtěl jsem říct fanouškům muzikálů, ale muzikál to vlastně ani tak není a písniček je zde jen pár. 5/10 ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení filmu trvalo 25 dní, 7 měsíců pak posprodukce. (Cheeker)
  • Peggy (Jasmine Richards) měla na hlavě celkem 14 čelenek. (LUKICKK)
  • Camp Rock je historicky prvním "televizákem" z produkce Disney Channel, který byl ihned po premiéře uvolněn i pro jiné kabelové televize. (Rodriguez)

Reklama

Reklama