Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejprve vybouchla mina v marocké poušti. Pak se mu po letech strefila do hlavy zbloudilá střela…Bazil prostě nemá na zbraně štěstí. Ta první zkušenost z něj udělala sirotka, druhá ho drží na pokraji náhlé a rychlé smrti. Tenhle optimistický snílek se však nedá ničím zastrašit a společně se svým „jedinečným“ týmem zoufalců se rozhodne pomstít celému zbrojnímu průmyslu. (Festival francouzského filmu)

(více)

Diskuze

enemy of god

enemy of god (hodnocení, recenze)

na mě to bylo trochu moc "umělecké",Amélie se mi líbila o kousek víc,ale jinak v pohodě,pěkný film

CURVE

CURVE (hodnocení, recenze)

Nejsem fanouškem černého humoru,ale tento film se mi hodně líbil. Byl to velmi vtipný píběh,s perfektní pointou a promyšlený každým coulem a taky dobré herecké obsazení..

Jogi.1

Jogi.1 (hodnocení, recenze)

Zajímavě šáhlý film. Myslel jsem, že to sice vypnu, ale nakonec jsme byl překvapen. Po shlédnutí ovšem udělím pouze 2*, protože na víc to opravdu nevidím. Pochvalu zasluhuje kamera a genialita, ovšem jinak to nebyl film, který by nečím mimořádným zaujal, nudil a vícekrát bych ho vidět nepotřeboval ba ví už bych nechtěl... Prostě krásné 2* ;)

kulishak

kulishak (hodnocení, recenze)

Je skvělé že ještě existuje pár lidí co umí skutečně točit filmy...

kutululu

kutululu (hodnocení, recenze)

úžasná podívaná...komedie o pomstě zbrojnímu průmyslu?smála jsem se od začátku až do konce a na konec nejvíc..těžko popsat, musí se to vidět...vtip, nápad,příběh pracují ruku v ruce, nic není přebytečné a nic nechybí, výborná komedie propracovaná do posledního detailu...

Thomashek

Thomashek (hodnocení, recenze)

Opravdu kreativní zpracování. Na komedii jsem se moc nesmál, ale fotbal s minou mě dostal. Bazilův tým zoufalců dokázal neskutečné věci, ale řekl bych, že zinscenovat let letadlem nejde. Tudíž zbrojaři byly zřejmě dost tupý, že si se sebou nechali takle hrát. Jinak krásně natočeno.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Amélie bez Amélie? Ale spíš to vypadá, že Jeunet natočil "U mě dobrý" se svou obvyklou fantazií. Na první pohled u mě určitě dobrý a bez velké skepse vyhlížím vánoce (samozřejmě, s několika odsuny až do března).

Příspěvek byl smazán administrátorem.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Ať se to jmenuje klidně i "Toaleta", hlavně když bude mít někdu tu odvahu to tady uvést. Jeunet točí už jenom za Francii, tak jsem nemálo zvědav.

JohnnyD

JohnnyD (hodnocení, recenze)

hmmm ... satirická komédia o predaji zbraní? Azda bude brutálna a bizarná ... jeden z mojich najočakávanejších filmov roka.

Kesiak

Kesiak (hodnocení, recenze)

Konečne točí nový film. Som zvedavý. JP Jeuneta mám veľmi rád. Užívateľ madadyk7 by sa mal ukľudniť...

Reklama

Reklama