Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nečekaná setkání, usmíření po letech, nalezení dávné lásky, splnění tajných přání a snů. To vše před zraky diváků, kteří se stávají svědky opravdových emocí. Uvádí Ester Janečková (dříve Barbora Kodetová). (oficiální text distributora)

Recenze (499)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Nemohu dát odpad, jde přece o příběhy, které napsal sám život! Strastné pohledy Ester mě mnohdy dovádí k šílenosti a občas mě rozčiluje i podobnost jednotlivých příběhů...v zásadě to ale není špatný počin ČT a některé lidské osudy jsou opravdu velmi zajímavé a poutavé...ovšem nijak systematicky nezhlížím epizody tohoto pořadu, spíše někdy výjimečně některou zachytím... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Dívim se že to tak špatně hodnotíte. Je to obyčejný pořad jak se potkat s tím koho jtse léta neviděli a nemáte možnost se sním sejít a nebo nemáte odvahu sami za ním jít. Někdy je to velice dojemné ,ale i smutné. Mnohdy jiná možnost není než to řešit přes tv pořad.Né že bych to nák sledoval ,ale sem tam něco vidím. Pořád má své opodstatnění. Teda až na děsnýho poštáka Ondru. ()

Reklama

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Hrozný psycho!!! Byl pozdní večer na chalupě, kdy jsem z nudy zapnul 50 let starou televizi a čirou náhodou naladil Pošta pro tebe. Do té doby jsem žádný díl neviděl a nevím, jestli to byl osud, ale zrovna dávali v televizi příběh s nitrákem (lituji ty, kteří to neviděli celé - na internetu je z toho tak půlka). Od té doby se omezuji jen na top díly z youtube. ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

S pořady zabývající se citovým vydíráním diváků se na TV obrazovkách po roce 2000 roztrhl pytel. Nechápu lidi, co tam dobrovolně lezou, leda snad z důvodu exhibicionismu. Když si budu chtít s někým něco vyříkat, učiním tak v soukromí a nepolezu s tím do televize, kde mě sledují miliony natěšených důchodkyň se štosem kapesníků na slzy. Připadal bych si tam jak propírán bulvárem. A ti, kteří někoho hledají se mohou obrátit na matriku příslušného města, Červený kříž nebo jinou instituci, vždy se dá všechno řešit potají a v soukromí a není zapotřebí s tím otravovat celý národ. Nepatrnou chvíli jsem uvažoval o jedné hvězdičce za asi nejznámější díl "Proklínám tebe a tvoje děti!", ale vzhledem k tomu, že takovéto excesy dozajista nebyly ve scénáři od ní upouštím. Je to laciná a prvoplánová hra na city, která si nic než odpad nezaslouží. ()

masw odpad!

všechny recenze uživatele

Zezačátku jsem to i bral, snaží se pomoct lidem a na druhé straně vydělat na jejich citech, skvělý tah. Ale to co předvedli na Silvestra 2007 mě naštvalo. Oni si tam totiž veřejně udělali srandu ze všech lidí, kteří se tam oběvili nějakou rádoby parodií. Doufám, že letos na Silvestra znova předvedou jaké jsou svině. Navíc Ester Janečková mě osobně taktéž sere jak hraje, že jí je každého líto a přitom je má všechny v prdeli. Go fuck yourself Pošta pro tebe! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (5)

  • Zpočátku byla na vyhledávání „ztracených osob“ najatá detektivní agentura. Později byly úkolovány dvě zkušené redaktorky. (Olík)
  • Moderátorka pořadu Ester Janečková prozradila, že musela značně omezit jízdy MHD, protože se jí neustále někdo ptal na jednotlivé příběhy, nebo se chtěl svěřit se svým. (Olík)

Reklama

Reklama