Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dva herci v několika rolích. Poznejte, jak vypadá skutečný život v Americe - zemi splněných snů, z několika pohledů. Lesbická babička, teplý britský premiér, ukecaná chovankyně v nápravném zařízení, ochotná sekretářka v „české" nemocnici, majitelka psa, milovaná dcerka a mnoho dalších nám ukáže, jak to v Americe skutečně chodí… (fujarik)

(více)

Recenze (101)

Joll 

všechny recenze uživatele

Skoro stejně dobré jako Little britain. Jen se nám starý známí aktéři přesunuli pracovně, nebo na dovolenou do ameriky a přibyli i nějací nový a někteří starý a nutno říci, že lepší se už bohužel nevrátili, tedy alespoň do 5tého dílu. Každopádně je to pořád výborný i když o vlas horší než starší bratříček :) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Bringing class, culture and dignity to America aneb I love you more than interracial gang bang. 1) Původní Little Britain jsem zatím neviděl a tak mně bylo čelit nehoráznému vtipkování pánů Lucase a Williamse tváří v tvář bez přípravy. Může za to 34letý gay tlustý Matt Lucas (vozíčkář, Bubla Bůčková, maminka milující malou Ellie víc než sluníčko, lektorka kursů pro obézní, nesmrtelná Carol u počítače v nemocnici a další postavy) a 37letý štíhlejší autor zatím sedmi velmi úspěšných knih pro děti, David Williams, který si prošel "homosexuální fází svého vývoje" a dodnes na ní v hezkém vzpomíná: Love is about falling for someone´s 'soul, heart and brain', rather than whether they´re male or female._____ 2) Některé gagy či jejich části jsou báječné, jiné jsou slabší a další zanechaly mou bránici i mozek zcela bez odezvy. Ovšem počítají se především ty povedené. The moon I went there. Let me just move that piece of MOON ROCK out of your way._____ 3) Uznání si zaslouží i povedený překlad do češtiny (Mr.Doggie - pan Ňafka, Carol: Computer says no - Podle kompjůtru ne!) a výborný dabing - Petr Rychlý sem zapadl jako prdel na hrnec. I love you more than erotic asphyxiation. ()

Reklama

HAL odpad!

všechny recenze uživatele

I těch pár desítek minut mi nejspíš způsobilo těžký úbytek mozkových buněk, před sledováním těchto vymaštěných vidláků by mělo varovat ministerstvo zdravotnictví. S klasickým britským humorem to nemá snad vůbec nic společného, zato průměrný američan libující si v převlekových "komediích" Edieho Murphyho, ve kterých pobíhají odporné stokilové polonahé machny, musí být přímo nadšen. Humor tu nahrazuje hromada nechutností a ze všeho nejvíc mocinky moc vtipné má být asi to, že jsou tu všechny postavy úplně retardované a létají kolem nich roztodivně barevné tělní tekutiny. Děkuji nechci, chcípněte v pekle. 1/10 ()

Brenda.Ch 

všechny recenze uživatele

No zdá se, že tyhle potřeštěnce fakt miluji ! První jsem viděla Pojďte se mnou létat a teď tohle, zatím mám zkouknuté 4 díly. Moc dobré, supr parodie, převleky, něco lepšího, něco horšího, ale všeobecně velmi dobrý humor v báječných scénkách. Určitě to nepatří do záchodu, nebo jak my, Britové, říkáme - do hajzlu. :-D ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto sa opäť nemá dôvod vyjadrovať. Nechutnosti, trápnosti a urážky servírované zaradom čo to dá, a čo je telka ešte schopná odvysielať. Opäť vysoký raiting pre úplné dno kinematografie. ODPAD! Pri tomto mám chuť dať Manuele a Prcičkám 5*. A tu 76%, ľudia vy ste úplne vygumovaný? Toto sa vám páči? ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama