Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jannicke, hrdinka prvního dílu a jediná přeživší masakru na zapadlé horské chatě, je zachráněna a odvezena do nejbližší nemocnice. Zatímco se jí dostane lékařské péče, místní policejní sbor sem dopraví i mrtvá těla jejích přátel, včetně toho vrahova… Tato noční můra ještě zdaleka není u konce! (ČSFD.cz)

Recenze (195)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Akčnější a krvavější pokračování atmosférického norského slasheru mě nezklamalo. Dvojnásobný počet mrtvých a tentokrát neohrožená hrdinka Jannicke (ta tu svým postojem a minulými zkušenostmi připomíná Ripleyovou) je přesně to, co od pořádného sequelu čekáme. Nemocnice v horách je plná čekajících obětí, takže maskovaný zabiják si přijde skutečně na své. Pokud se líbila jednička, pokračování vás nezklame. Nejen skvělá kamera a hudba, ale i závěrečné prohození hry na kočku a myš se Fritt Vilt 2 povyšuje nad ostatní běžné slashery. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Tam. kde skončil první díl, druhý krásně navazuje. Jannicke se dostává do nemocnice, poté, co přežila masakr v hotelu. Záchránáři mezi tím vyzvednou a dovezou těla do stejné nemocnice. Bohužel pro ně je to další noční můra, protože ten parchant s krumpáčem je nějakej hodně odolnej a řádění začíná znovu. Krásná návaznost dělá z druhého dílu stejně kvalitní horor, jako ten předchozí, tedy alespoň pro mě. Je tu víc krve, ale na napětí to neubírá. Ba naopak, je to mnohem napínavější. Takže hodnotím úplně stejně. ()

Reklama

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Od skvelej prvej časti to ma na hony ďaleko. Atmosféra skoro nulová, napätie som cítil len v jednej scéne a to pri vstupe policajnej jednotky budovy. Aj tá jedna scéna, ktorá mohla zabezpečiť štvrtú hviezdu, sa posrala kvôli neschopnosti tých policajtov. Aj keď im to zas nemôžeme veľmi vyčítať, pretože náš hlavný hrdina je až podozrivo rýchly a nejak ťažko zbadateľný. Takže dosť sklamanie. Ale nič to nemení na tom, že prvá časť je jeden z najlepších hororov aké som videl. ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Možná jsem hodnotil až příliš tvrdě, ale tyhle severské záležitosti holt už nejspíš nikdy nebudou mojí sklenicí ledového piva. Já radši horké letní noci než klepat kosu někde na sněhu. Snad proto mám ke všemu severskému (kromě přírodních blondýn) vrozený odpor. K tamním produktům bývám krajně nespravedlivý a ještě z toho mám radost. Takže tu máme Rubikovu kostku (!), norského Jasona s cepínem a nějaké ty houževnaté akční hrdinky. Aha. No, tak pro někoho to může být hodně fajn (ani já jsem se zas tak úplně nenudil), ale půjdeme radši o dům dál. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Od dánskych tvorcov som čakal niečo prepracovanejšie a s trochu odlišným prístupom. Oceňujem previazanosť prvého a druhého dielu, ale nakoniec sa z toho vykľul úplne typický horor podobný tým z USA. Vraždiaci maniak, ktorý majú výdrž za 10 chlapov tu už boli a jediným osviežením je zasnežené prostredie v horách. 60%. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Venkovní scény byly natočeny v norské divoké scenérii Jotunheimenu a ve vesnici Otta. Scény v nemocnici byly natočeny v nemocnici Åslund v Ås. (Homerking)

Reklama

Reklama