Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Petr Zvěřina z Václaváku, jeho kámoš Hanz (stíhaný policií), striptérka Regina, mimoň Jindra, horník Emil (chce vyhrát 14mega a stále o tom mluví), slizák Michal, přihlouplá Monica, ještě přihlouplejší naivní Kačenka a jako hlavní hvězda nade všemi emocionálně labilní přecitlivělý teplouš Vlado. Takovou sestavu by chtěla do vily každá televize. Šťastná ruka prvního pokusu. První řada Vyvolených byla nesrovnatelně lepší než konkurenční Big Brother. Nic na tom nezkazila ani resuscitovaná Pergnerová, která se potřebovala trochu uklidnit, aby jí nesebrali děcko. Zároveň měla skvělou šanci vydělat si na další dávku pervitinu. Nova dostala náležitě na prdel a patřilo jí to. I přes nečekaný úspěch první řady se ukázalo, že tento formát pořadu u nás nemá šanci přežít. Českého diváka si ochočil jen na rok, což je ve srovnání se Superstar, Talentmanií, X-Faktorem atd. slabý odvar. Jsem rád, že jsem to absolvoval, bylo to místy zajímavý, ale už nikdy víc. Hloupá infantilní zábava. První řada 3*, zbytek odpad! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Štětky, narcisové, šedé myši, zkrachovalci a blázni zavření pod dohledem kamer ve vile z překližky. Výborné pro studium psychologie osob v uzavřené komunitě a díky některým výlevům i občas koketující s klinickou psychiatrií - musím přiznat, že jsem se chvílemi tím dobrovolně zvoleným cizím neštěstím náramně bavil. Pokud to podobně jako ve filmu Kontakt zachytily některé vzdálené civilizace a nabyly dojmu, že tato sebranka je opravdu soubor vyvolených pozemšťanů, pak zničení naší planety jednou dobře mířenou ránou laserovým paprskem bych považoval z jejich strany za zcela legitimní.. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá řada byla vlastně jediná, na kterou jsem se čas od času díval a to proto, protože v té době, kdy byly vysílány první tři rady nám nefungovala Prima. :D Nebyla to zase tak špatná řada. Prima vsadila na oblíbeného Vladka a ten své popularity z jedničky využil tak, že to dotáhl i zde do konce, sice jsem také fandil jemu a jeho skupině, ale přeci jen bych rád viděl vyhrát někoho jiného, "nového". Vladkovi to i tak přeju, vyčníval tam a na to diváci slyší. Byla to dost bláznivá řada plná špatností a hádek, kterých tu bylo až moc a to se mně na tom nelíbilo. Ale několik večerů jsem u toho dokázal zabít. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ze začátku pro mě velká neznámá a taky zajímavá Reality Show , ale postupem času to začíná být trapné ve vile zůstávají ty největší kravky , všude samé rozpory , nenávisti a hraní jakýsich her na homosexuální /lesbické Vladkovy ovečky . A po odchodu Martina kterému jsem fandil snad ze všech nejvíc protože jsem se v něm viděl to je čím dál tím horší . Ted se to tam budou ovládat Vladkovy ovečky a humor půjde do hajzlu pokud nepočítám trapný humor který zprostředkovává blondatá za nos vytahaná Eva která si ani nevím co o sobě myslí . No nevím jestli má vůbec se na tuhle online show má vůbec cenu koukat když vítěz je dle mého už vybrán a " postavy " budou kolem Vladka kroužit a dělat mu dobře . BTW : Proč mají toho Vladka lidi tak rádi ? ()

Castrator 

všechny recenze uživatele

Sportovně se přiznám, že první řadu jsem sledoval, dokonce pravidelně. Ano, je to tak. Stydím se za to dodnes. Ale v té době jsem se na světě teprve rozkoukával a banda degenů v ohradě pro mě byla něčím naprosto novým. Z druhé řady jsem viděl téměř nic a pak jsem ještě viděl comeback toho uřvanýho hovádka, co vyhrál několik mega a byt v první řadě Vyvolených a během pár let to prošustroval. A ti debilní diváci mu těch pár mega zase odklepli. Neuvěřitelné. I proto musím patřičně ohodnotit, protože taková debilita se na obou stranách obrazovky, uvnitř i vně ohrady, jen tak nevidí. Bizár. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • Před začátkem každé série byla postavená nová vila, jelikož ta předchozí byla vždy srovnána se zemí. To znamená čtyři vily celkem. Vila pro čtvrtou řadu (2013) vyrostla za pouhé čtyři týdny a dva dny. Plocha vily činila 700 m2 a postavili ji přímo barrandovští kulisáci. (DexMASTER094)
  • 1. serie - Z 12 duelů se zpátky vrátil 4x zúčtovaný a 8x vyzvaný. (duklak2)
  • 1. serie - Žena zvítězila v duelu 2x a to v těch případech, kdy spolu soupeřily 2 ženy. (duklak2)

Reklama

Reklama