Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad pro všechny kutily, který můžeme vidět na TV NOVA sedmý den v týdnu ve večerních hodinách. Když např. stavíte dům, nebo si chcete něco vyrobit pro potěšení, či vypěstovat nějakou nezvyklou květinu. Loskuták vám vždy poradí a nabídne tu správnou inspiraci, nápad, nebo radu. Každý díl obsahuje sedm reportáží. Moderují sourozenci Gondíkovi. (duklak2)

(více)

Recenze (193)

infernet 

všechny recenze uživatele

Co se mi má líbit na pořadu, který je z poloviny reklama na různý předražený krámy z OBI, který si může koupit tak leda retard a z poloviny prezentuje "zlepšováky" pro znuděný paničky ze satelitů, který umí tak akorát kouřit starýmu a teď, díky tomuhle pořadu, i malovat na sklo, sešívat k sobě starý hadry a podobný hovadiny. Tu jednu hvězdičku vlastně dávám sobě. Za představu, co by se dalo dělat s Gondíkovou, protože ikdyž už má něco nalítáno, dala by se zneužít. Jinak je tahle blbost typickým výplodem KANÁLU Nova. ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem náhodou viděl tu maskovanou reklamu na Škodu Roomster, tak sem si málem natrhnul bránici... :-D víc superlativů, než na oficiální stránkách Škodovky :-D PS: Musím to tu doplnit. Kdysi byl tenhle pořad docela zábavný a možná i "poučný", tím myslím, že se na základě reportáží dalo něco vyrobit, vytvořit nebo upravit. Dnes je to ale jen reklamní blok. Každá jedna reportáž je jen reklama na něco, na výrobek, na službu, na firmu, na všechno možné...Roomster byl jen taková první vlaštovka, kterou jsem zaregistroval, ale je to tak se vším... ()

Reklama

FireTight 

všechny recenze uživatele

Gondíci se z utratrapné GO GO show přeorientovali na něco méně trapného a proto si ode mě vysloužili o jednu hvězdičku navíc. Ovšem ta hvězdička není za jejich moderátorské umění, za jejich vtípky nebo za jejich über cool slogany (ty si naštěstí už nepamtuju), ale za některé normální lidi-hosty, kteří se do pořadu dostali se svými nápady. Ti si skutečně zasloužili respekt a právě jim je věnovaná tato hvězdička. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti Gondíkovým-jsou mě u prdele a pokud zůstanou ve svých pořadech a nebudou mě lést do pořadů, které rád sleduji,tak jim přeji mnoho štěstí do života. Nemám ani nic proti Radám ptáka Loskutáka a nechápu tak nízké hodnocení-k dnešku 16,02,2010 je to 18%. Normální pořad tohodle druhu informativní zábavy, něco jako Receptář, jen bez Přemka :-). ()

ravalah 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku to slo a celkem tam bylo i par zajimavych reportazi. V roce 2011 je to uz ale jen reklamni blok, ktery vicemene nema co rict. Kdo si doma bude delat sperky a dekorace, kdyz je za par korun muze sehnat v podstate kdekoliv. Receptar uz taky neni co byval, ale porad si jeste drzi jakoustakous uroven pro cilovou skupinu, pro kterou byl zrejme puvodne navrzen. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Dalibor Gondík se nechal slyšet, že mu moderování pořadu zničilo život. Prý kvůli němu nedostává jiné nabídky. (Duoscop)

Reklama

Reklama