Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé epizody jsou krátké, takže se to dá v pohodě sledovat. Seriál mi přijde zábavný a vtipný, ale bohužel vtipných hlášek bylo zpočátku více a postupně ubývají. Zápletka je jasně daná a ač nejsem hráč MMO, tak je mi seriál celkem blízký. Hodnocení po třech řadách. EDIT: Po čtvrté řadě zůstává hodnocení nezměněno. 5.série mě opravdu bavila, sice byli na conu a tudíž už nešlo o hru jako takovou, ale bylo to pořád blízko k tématu. Šestá mě už tak nebrala, je to ještě dále od hry a stále šlo více o jednotlivé postavy. Celkové hodnocení ovšem zůstává. ()

PabloFuentes 

všechny recenze uživatele

Felicia Day je prostě dokonalá a nelze si ji zde nezamilovat. Guilda už má dokonce šest řad a i když se říká, že ta šestá byla poslední, doufám, že si to Felicia rozmyslí a pustí se i do sedmé. Přece jen tahle partička lehce podivných lidí hrajících něco jako World of Warcraft si to rozhodně zaslouží a ještě stále nám má co říct. Tenhle webový seriál je pak rozhodně povinností pro lidi, kteří někdy v nějaké té guildě už byli. Uvidíte, že mnohé situace vám budou velmi často povědomé a to ne že ne;) ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Tak k týhle sympatický blbině jsem se proklikal úplnou náhodou, načež jsem sérii 1 sjel na jeden zátah. Stačily mi dva měsíce Travianu, abych věděl, že MMO je o mozek. Ovšem i když jsem nevychytal úplně všechno, vím díky pár kámošům dost, abych tenhle svět chápal. Sluší se taky zmínit hlavní hrdinku a tvůrkyni série, Felicii Day aka Codex, velmi sympatickou to healerku (přestárlou dětskou houslistku v "reálném" světě seriálu). Zatraceně pěkný avatar. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

První série: Tak tahle partička asociálů si mě získala téměř okamžitě. A nemilujte je, když jsou tak divní… Vork, Codex, Zaboo, Clara, Tinkerballa a Bladezz. Anebo taky plešoun, který šetří, kde se dá (dokonce pobírá sociální dávky svého mrtvého dědy… mimochodem, není to ilegální? :-)), zrzka, kterou vyhodil i vlastní cvokař, napůl Žid a napůl Hind, který se nastěhoval k zrzce, Asiatka, která nedá z ruky hry a pošuk, který Guildě ukradl vše, co měla. Tak přesně o tomhle je první série tohoto vynikajícího seriálu. Věřím, že ti, kteří už mají svou vlastní zkušenost s nějakou MMORPG hrou (já hrál nějaký ten čas WoW) tohle budou minimálně milovat. A ti ostatní? Ti se snad taky zasmějí, ale asi o 50 % míň, než my, kteří jsme si už něco prošli. Zkrátka a dobře, pokud jsou pro vás pojmy jako Guild, Gold, Raid, Experience nebo Skills tak běžné, jako voda, oheň a vzduch, tak po The Guild sáhněte všemi deseti. A kde? Například zde to máte i s českými titulky. Já po první sérii nemůžu jinak, hodnotím maximem a jdu na další díly. Druhá série: Ženy. Žít se bez nich nedá a se mnou na rande nepůjdou. Už ne tak bezchybné, jako první série, přesto jsem se dost nasmál a kvalita klesla fakt jen o minimum. Navíc se mi zdá, že se do popředí dostává Vork, což je IMHO více než dobře. 95 %. Třetí a čtvrtá série: Zatímco třetí série byla skvělá, čtvrtou bych neváhal označit za téměř geniální. Seriál se prostě nemůže omrzet, když jeden díl má cca. 5 minut. A Felicia Day... tohle je sen každého kluka, kdo někdy hrál nějakou MMORPG hru. Třetí série - 90 %, čtvrtá - 100 %. A těším se na pátou! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mi byl uživatelem M.a.t.t. doporučen, a když jsem se dozvěděl, že je o hardcore hráčích MMORPG her, bylo mi okamžitě jasný, že mě to bude bavit. Ono je to totiž webseriál, takže epizodky jsou pětiminutové, ani to ne, ale mají v sobě plno pravd a pár polopravd. Sice jsem zase tak hardcore hráč nebyl, takže mě to nedokázalo tolik pohltit, ale plno věcí jsem dokázal pochopit bez problémů, protože těch hardcore hráčů je kolem mně hrozně moc furt. Každopádně bych měl na tvůrce hry skromný dotaz. Jakou že onlajnovku to vůbec hrají? :-)) (7/10) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama