Reklama

Reklama

Série(6) / Epizody(71)

Krátkometrážní internetový seriál zachycuje osudy skupiny hráčů nejmenované online hry. Ti se mezi sebou zpočátku znají pouze skrze své virtuální avatary a jakákoliv interakce v reálném světě je pro ně takřka nemyslitelná. To všechno se ale rázem změní, když se společensky nepříliš obratný Zaboo (Sandeep Parikh) rozhodne, že on a léčitelka gildy Codex (Felicia Day) jsou jeden druhému souzeni, a k jejímu zděšení se k ní bez ohlášení nastěhuje. (Eterninox)

(více)

Recenze (104)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Sympatický web seriál, který táhne jak skvěle zvolené prostředí, tak perfektně vymyšlené charaktery. A když tohle přestane bavit, tak je tu ještě Felicia Day a ta se neomrzí nikdy. Byla by ovšem chyba zredukovat osazenstvo Gildy jen na tu sympatickou zrzku v hlavní roli. Každý člen je svým jedinečným způsobem tak trochu šílený, a jejich interakce plodí krásně absurdní situace, a kvanta hlášek. Můj nejoblíbenější je asi Vork. Upřímně doufám, že nedopadnu tak, jako on. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mi byl uživatelem M.a.t.t. doporučen, a když jsem se dozvěděl, že je o hardcore hráčích MMORPG her, bylo mi okamžitě jasný, že mě to bude bavit. Ono je to totiž webseriál, takže epizodky jsou pětiminutové, ani to ne, ale mají v sobě plno pravd a pár polopravd. Sice jsem zase tak hardcore hráč nebyl, takže mě to nedokázalo tolik pohltit, ale plno věcí jsem dokázal pochopit bez problémů, protože těch hardcore hráčů je kolem mně hrozně moc furt. Každopádně bych měl na tvůrce hry skromný dotaz. Jakou že onlajnovku to vůbec hrají? :-)) (7/10) ()

Reklama

Perth 

všechny recenze uživatele

Tohle je skoro povinná websérie pro všechny MMORPG závisláky. Nejlepší na tom všem je, že The Guild přišel s něčím úplně novým a to s dobře známým situačním humorem pro mladou generaci gamerů. Osobně preferuju dřívější série, které vzešly ze skromného rozpočtu ale pokud se nepletu teď už vychází 6. řada a zájem lidí stále roste. Krátké epizody tomu všemu navíc přidávají na intenzitě. Nemůžu jinak než ohodnotit pěti chocolate starfishes. ()

Wendy 

všechny recenze uživatele

The Guild je websérie volně přístupná na YouTube, kterou se už díky své délce a Felicii Day vyplatí omrknout. Nemusíte být přímo "gamer", abyste se u Gildu pobavili; já si třeba nejvíce vychutnala jinou, leč trochu ohranou, geekovskou hlášku: "Help me Codex1, you're my only hope!" A nejnovější propagační video Do You Wanna Date My Avatar? je vskutku "mňamózní". Yay, Felicia Day! ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ale jestli to má platit jako odstrašující příklad, tak aspoň u mě se to úplně míjí účinkem, protože při každém díle mám strašnou chuť si nějaké to středověké RPG zahrát :-) Malarkey: tak nějak automaticky jsem předpokládal, že půjde o World of Warcraft, až tvoje otázka mě vlastně přiměla soustředit se na to, že v seriálu to snad opravdu zatím nepadlo... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Neboť se jedná o webovou tvorbu, všechny díly jsou zdarma ke shlédnutí na YouTube kanálu watchtheguild. (P. J. D.)

Reklama

Reklama