Reklama

Reklama

Tommy Fielding je mladý, chytrý, okouzlující a atraktivní. Je také velmi dobrý ve své práci investičního makléře, a dokonce i oblíbencem bezohledného a cynického šéfa Cashe. Má chytrou, krásnou přítelkyni Beth, mladou ochránkyni přírody a začínající historičku. Beth má za prací odcestovat do Itálie, ale její zaměstnavatel nedostal grant a cesta je zrušena. Tommy v práci řeší personální problém. Je šéfem prodejního týmu, a když klíčový člen nahlásí svůj odchod ke konkurenci, potřebuje Tommy rychle zaplnit jeho místo. U šéfa protěžuje nevýrazného a tichého Daniela, bývalého leteckého inženýra armády USA a počítačového specialistu. Daniel se zdá být naivní a neprůbojný ohledně vysokých finančních operací a zároveň tak trochu nervózní v přítomnosti žen. Tommy bere Daniela pod svá křídla a ukazuje mu, jak se oblékat, kde se scházet s ženami a jak je okouzlit. Tommy chce, aby se pokusil seznámit s nějakou dívkou, o což se Daniel pokusí v knihovně. Tou ženou je ale Beth, která sem přišla vrátit průvodce po Itálii. Beth Daniela vyloženě okouzlí, ale když se potkají na firemním večírku, vidí, že jde o Tommyho přítelkyni. Ta Daniela pozve do knižního klubu, který si založila s kamarádkami, aby se zde seznámil s „volnými“ dívkami. Daniel tak začne trávit více času s Beth a stane se jejím důvěrníkem… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

jafuska 

všechny recenze uživatele

není to vyloženě špatný film, je to klasická romantika, na kterou jsem si už zvykla, takže mě tady už nic nemůže překvapit, jen snad tak nízké ohodnocení, myslím si, že jsem viděla daleko horší romantické filmy než je tento, a aspon jsem si připoměla hlavní hrdinku z Gillmorových děvčat, pořád je ta stejná naivní holčina, její partner v tomto filmu byl pěkný prevít, ale ona to zahrála kupodvu dobře ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Romantické, Alexis Bledel × nudné, jasné už od začátku. Takový krátký román na léto. Pohoda, žádný stres, kdo je hajzl je jasný už od začátku, jak to skončí to je taky jasný. Nic vám to nevezme, nic vám to nedá. Pohodový film, u kterého nemusíte vůbec přemýšlet. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Väčšina amerických romantických komédií končí tradičným klišé, a to je na nich najhoršie. Takže pri ich sledovaní ide hlavne o ten námet, prostredie a vývoj príbehu - no a v tomto prípade to nebolo vôbec najhoršie, dokonca by som povedal, že ľahký nadpriemer. Mám rád filmy, v ktorých sú knižné kluby - lebo prostredníctvom knižiek sa často metaforicky odkrýva a je naznačený aj samotný príbeh alebo charakter niektorých postáv. Ale inak nechápem ako sa Beth vôbec mohla dať dokopy s takým egoistickým dementom ako bol Tommy, s ktorým mala sotva niečo spoločné a namiesto empatie dostávala skôr posmešné poznámky. Ale dobre, však je to "len" film, no horšie je, že toto sledujem aj okolo seba - a to už fakt nechápem. Hajzlíkov ako je Tommy nemôžem v živote vystáť, a pritom práve takým patrí svet. Daniel bol v pohode, trošku mi pripomína mňa - hanblivý romantik túžiaci po dôvere, pochopení a úprimnej Láske. Pekné, že sa toho napokon aj dočkal - a dokonca nemusel zas tak dlho ani vyčkávať. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Dokonalá porce nudy. Přiznám se, že posledních 40 minut jsem už ani nedávala moc pozor. Scott Porter byl tak strašně nesympatický slizoun, Alexis Bledel nudná a ani Bryan Geenberg, sic hezounek, to nezachránil. Příběh je podle šablony, nezáživný, nic nenabízí. Není tam vtip. Skoro si říkám, že je to na hranici odpadu. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Do hajzlu. Film pro totální slepice o totálních slepicích který řešej celých neuvěřitelných 87 minut jen a pouze slepičí věci. Hlavní hrdina je emocionálně zaostalej retard, který jako že je asi slepičí ideál, paralelně srovnávající svůj hovní charakter s emocionálně předávkovaným metrosexuálním vypatlaným narcisem. Film se dále dělí na dvě části. První ukazuje dívčí knižní klub zamindrákovanejch slepiček který by si rádi vrzly, bohužel nevědí s kým, druhá současnědějící se lajna nám, chudákům děj očekávajícím divákům, prozrazuje pokřivený charakter slepiček, který vržou při každé příležitosti. Průvodci filmů jsou parta vypatlanejch nadrženejch zmrdů, trávící svůj bezceně bezbřehej život slintáním o hovnech. Závěrem bych chtěl podotknouti, že tato do nebe volající sračka, je nevhodná pro labilní jedince trpící chorobnou žárlivostí, a dalo by se říci, že tato patlanice nesmyslů je nevhodná dalšího zamyšlení, jakož snad i sledování, a ztrátou času je nejen shlédnutí, ale i psaní jakož i čtení tohoto komentáře. Do hajzlu s tím. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama