Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad na pomoc zvířatům. (oficiální text distributora)

Recenze (149)

Akumulátor 

všechny recenze uživatele

Pořad sice svou kvalitou zpracování připomíná pořady z 80. let, ale ohodnocení mu po právu náleží za svoji záslužnou činnost na pomoc zvířatům. Srstkův "čistokrevnej kříženeček" se stane asi legendou. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

U tohoto typu pořadu nezáleží dle mého soudu na filmové kvalitě, ale pouze na umění prezentovat ta nebohá a opuštěná zvířata. Kdokoli ho bude uvádět, může si večer před spaním namalovat do sešitku velký modrý puntík a uléhat s hrdostí, že dělá něco pro naše čtyřnohé kamarády a potažmo pro lidi, kteří takovýto typ pořadů chtějí a mají rádi. Zhlédnutí bych rád doporučil také lidem, kteří si myslí, že jsou na tom špatně. Mohlo by jim to zvednout náladu. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

"Štěpán je tuctovej pouliční ratlík. Majitel ho odkop, jako kůl v plotě je. Ke starejm lidem by se hodil a do bytečku". Pokud máte poslední nouzi o sehnání domácího mazlíčka pořad pro vás, pokud máte nebetyčnou touhu udělat dobrý skutek a vzít si psa pořad pro vás. Potěší dnes možná tak seniory. ()

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Já nevím! Stále mi to přijde užitečnější, milejší a upřímnější než mnoho jiných rádoby charitativně laděných splašků ve všech médiích! ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Paní Marta a Pan Zdeněk jsou trochu jako Jin a Jang. Oba mají svůj specifický projev a na obě verze se dívá pěkně. pořad o smutných zvířecích očích je prostě doják a příběhy jsou nejsilnější loudiče slz. Ještě když Vám to uvede tak loudivá píseň v podání paní Marty. hodnocení ostatních hovoří jasně na 50% ve své škatulce je to obstojné. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"pěkneeeeej pejsssánek, nesssslyší na ouško, počurávááá sssse, ale jinak je to miláččeeeeeeek"...nevím no, ani Kubišová, ani Srstka mě nenadchli........... moje hodnocení = 3 z 10. ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Pořad ve kterém si můžete vybrat svého domácího mazlíčka, kterého někdo opustil a s ním ztratil lásku....Vy mu ji můžete vrátit ;-) ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Sice to tady nemá co dělat (jako třeba rality sračky), ale z vyššího principu mravního tomuto pořadu dávám plný počet. Jelikož je jedině dobře, že něco takového bylo stvořeno a provozováno ČT. ()

Hanys_ odpad!

všechny recenze uživatele

No tenhle pořad jednoznačně zabíjejí moderátoři. Jak paní Kubišová tak hlavně Zdenda Srstka, jehož láska ke zvířatům se stala nezapomenutelnou.... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Zcela pominu, jak je pořad dělán a kdo v něm a hlavně jakým způsobem vystupuje a ponechám pouze tu podstatnou pecku uvnitř. Tím pádem musím hodnotit čtyři hvězdy, protože pořad má velmi chválihodné poslání. ()

Reklama

Reklama