Reklama

Reklama

Mladý muž v současnosti pátrá v Londýně po své rodinné historii a vyptává se svých nejstarších příbuzných na všechny příběhy, které si pamatují. Nejvíce ho zajímá Anne, která žila na anglickém venkově a v předvečer druhé světové války údajně našla dokumenty o zlověstném nacistickém spiknutí. Zprvu to vypadalo jako nahrávky z jakéhosi jednání, ovšem když Anne došlo, co drží v rukou, začala se bát. Její život byl ohrožen a Anne se musela rozhodnout, co udělá… zradí nebo bude hrdinkou? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

RizekCRF

RizekCRF (hodnocení, recenze)

Pravdivý příběh o poměrech v britských kruzích těsně před a po vypuknutí války. Přesně tak nám je líčil učitel dějepisu před 45 lety, který válku, a vše, co se odehrálo před ní, zažil. Důvody, proč nás Británie prodala Hitlerovi i proč německé bombardéry létaly na britský benzín. Film je pro mne poutavou sebereflexí Britů promítnutou na příběhu hlavní hrdinky. Je mi jasné, proč tento film hodnotilo tak málo lidí. Toto téma je většině již na hony vzdálené a neuvěřitelné.

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Docela dlouho se rozvíjela pointa než člověku došlo, že v Anglii se před válkou odehrálo spiknutí nebo co...takže tak nějak špionážně-politický film vyprávěný jako rodinné drama, ve kterém se dlouho nic neděje a pak najednou je větší část rodiny podobna ufounům (nikoli vizáží), kteří se proti hl.hrdince spikli - tož to je můj dojem a jinak: zahulíme uvidíme

zipS

zipS (hodnocení, recenze)

už je vonku niečo ako Glorious.39.LiMiTED.DVDRip.XviD-ALLiANCE ... cheers

burina

burina (hodnocení, recenze)

Aj ja sa teším, filmy z tohto obdobia mám rada a je tu krásne herecké obsadenia.

Reklama

Reklama