Reklama

Reklama

Shenaniganz je restaurace, v níž potkáte známé tváře a vnadné servírky. Když si ale jeden z bývalých zaměstnanců otevře hned vedle vlastní podnik, přetáhne ty nejhezčí dívky a brzy i velkou část zákazníků. Pokud chce Shenaniganz porazit konkurenci a ukázat, kdo je tou nejlepší restaurací ve městě, bude muset veškerý personál řádně zabojovat! Povoleny jsou všechny zbraně – včetně těch nejsvůdnějších… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (69)

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Na začiatok dobré úvodné titulky, sťaby časť menu oboch súperiacích reštaurácií. "Hello, Naomi. Hello, fuckboy" :) Naomi stále váli, ako v prvej časti..no ale aj tak - už to veru nie je ono :( Boha, žeby paródia na dobrý Waiting...z dvetisícpiateho? Ano, niečo ako pohľad po....X-rokoch. Kopec flashbackov do minulosti....snaha o správu vo fľaši, ktorá však na rozdiel od jednotky, nedorazí. Čo sa týka soundtracku, tak za zmienku stojí akurát tak song doprevádzajúci finálne titulky: Still Waiting [Rap] - Nick & T-Dog (tí dvaja vyhúlení umývači nádob :) Z ohľadom na prvý diel, ktorý ma dostal, udeľujem slabé 3*. Ale GOD NO ! ani za boha, nemyslite na trojku, hádam to...tvorcovia, nechcete dojebať! Už aj táto dvojka bola zbytočná. Waiting...by bol ostal legendov bez kokotín. Teraz bude iba legendou, zatiaľ s iba jednou kokotinou. Dúfam, že to tak aj ostane... ()

Holly_Molly odpad!

všechny recenze uživatele

Čistoskvoucí odpádek, co nemá s prvnim filmem společnýho nic krom několika herců a i ti působí jakože jim producenti na place drželi kvéra u hlavy a hrozili likvidací jejich rodin pokud to neodehrajou. Ve srovnání s Hele kámo,... nekoukatelná sračka! ()

Reklama

Marcus.das 

všechny recenze uživatele

Jednicka byla proste dokonala -byla by to dobra lecba pro lidi s chronickym smutkem-clovek se smeje od prvni vety do posledniho zaberu. Ale v tomhle byl k smichu tak leda totalne zprzneny a ubohy dubing!! Dej o nicem, herci trapnejsi nez sanky v lete...kdyby se tam neobjevilo tolik slicnych slecen, hodnotil bych odpadem!! ()

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně trapný a ubohý. Na to, že jde o komedii, tak jsem se teda nesmál moc. Já se vlastně nesmál vůbec. Nic, co by stálo za smání a nebo aspoň za lehký úsměv. Docela jsem se těšil na pokračování vydařené komedie Hele kámo, kdo tu vaří?. Protože to bylo vtipné, sice vulgární a nechutné, ale alespoň jsem se smál i nahlas. Nuda narvaná do 85 minut. Po dvaceti minutách jsem si myslel, že to nemá konce. Přemýšlel jsem, že to i vypnu. Příběh je debilní. Herci nuloví a bez Ryana Reynoldse to není ono. K tomuto filmu patří i "kozel" a nebo "mozek". Nedočkal jsem se. Ani se nedivím, že to šlo rovnou na DVD. Já bych to šoupnul na VHS, jelikož ty nikdo už snad (doufám teda) nevede a aspoň by na to nikdo nemusel koukat a ušetřil by čas a mohl by ho trávit nějak lépe! ()

boyd. 

všechny recenze uživatele

Až na Ryana Reynoldse a Annu Faris se vrátili skoro všichni z jedničky, i když někteří jen do menších rolí, jako třeba Justin Long (nechápu proč není uveden v titulcích!) nebo Luis Guzmán. Film se snaží hodně kopírovat první waiting... což je trošku na škodu, ale je zde i pár dobrých vtípků a Naomi opět exceluje svým vůlgárním projevem. Celkově vzato slušné pokračování, ale doufám že víc jich už nebude! Jak se říká z vody toho moc neuvaříš... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama