Reklama

Reklama

Vyrazit si na dovolenou na krásný ostrov v Tichomoří, to byl původní plán Jasona a Cynthie. Prožívají vážnou manželskou krizi a v letovisku Eden Resort poskytují prý skvělou terapii pro páry. Jenže to má háček. Pobyt je neskutečně drahý. A tak přemluví své přátele, ať jedou s nimi, protože pak dostanou skupinovou slevu. Dave se svojí ženou Ronnie jsou přesvědčeni, že manželskou terapii vůbec nepotřebují, přesto se nechají nalákat. Přemluví Lucy a Joeyho i Shanea s mladičkou přítelkyní Jennifer. Netuší však, že prázdninový Eden resort vede podivínský manželský poradce Marcel, který rozpozná, že i v těchto vztazích to dost skřípe. Všechny donutí, aby na svých vztazích začali pracovat. Z uvolněné dovolené se tak stává peklo na zemi. Jenže nic nespojí tak dobře jako společný nepřítel, v tomto případě Marcel a jeho lidé... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (273)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tohle je už na mě moc. Vaugh nepatří do romantických komedií poslední doby. Hlavně do těch, kde se řeší ideální pár anebo rodina. Možná u rozchodu jsem to ještě vydržel. Co je zase tohle? Vyberou se 4 páry, dají se na exotický ostrov a voalá tady máte komedii. Já se však ptám kde? Kde se mám smát? Co mě má bavit? Vidět pupek afroameričana to rozhodně není. Favreau evidetně potřebuje cash na své filmy, protože mě tento rok pokaždé akorat otrávil. Dívat se i na x-tou variaci znuděného Vaugha, Bell opět jako ta hezká naivka anebo trapný Reno. Jediné co mi to celé nechalo dokoukat je exotický ostrov, který jako jediný si z filmu budu pamatovat. ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

dajme tomu,ze to mozem nazvat oddychovka... ale skor by som to nazval strata casu... priroda prekrasna, ale inak nic... Vaugh a Bateman toho prave vela nezahrali, zeny uz duplom nie... na par absurdnostiach som sa celkom zasmial, no celkovy dojem nic moc... sceny s instruktorom jogy boli fajn, ale najlepsi z celeho filmu bol aj tak krpec v obchode :) 5/10 ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka. Spíš mě zarazilo, že většina herců spolu hráli v break up. Asi si řekli, že to zopáknout, hoděl svý prdele do ráje, zakřičej si, pohádaj se, za odměnu dostanou dřevěný zvířátka a je hotovo. No dobře když o tom tak přemýšlím, tak to vlastně byla docela hovadina. Takže něco mezi 2-3* ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Napriek nie práve lichotivým "referenciám" ide o príjemý film. Nič extra sa nerieši, občas poteší snaha o apatowksý feeling... Reno tam trochu zavadzia, ale na manželský romantický film s posolstvom, je to vydarené... Film vám asi veľa nedá, ale ani veľa nezoberie... KOPAČKY boli vydarenejší dovolenkový kúsok... ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Film mě docela zklamal..čekala jsem od něj něco víc, větší zábavu, méně narážek na erotika..měla to být komedie, ne komedie pro nadržené. Jediné krásné tam byla ta průzračná voda..hned bych si zaplavala...jinak celkem nuda...ano párkrát jsem se zasmála, někteří herci mi byli sympatičtí, ale třeba toho trenéra jógy sem nemohla vystát..grrr...nejsympatičtější byl a nejlepší herecký výkon předvedl Vince Vaughn. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel převážně na ostrově Bora-Bora ve Francouzské Polynésii. (griph)
  • Scénář napsali představitelé hlavních rolí Vince Vaughn a Jon Favreau proto, aby "normální lidi se všedními problémy přenesli do výjimečného prostředí". (vendy63)

Reklama

Reklama