Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Beagle 

všechny recenze uživatele

Na Chloe jsem se těšila (trailer jsem viděla asi desetkrát) a je to vynikající film, skvěle obsazený (největší kus práce odvádí skvělá Julianne Moore, Amandě stačí jen zamrkat a má hotovo...:), ale superlativy končí u velkého finále, které vypadá jako scénáristova (v tomto případě scénáristky) útěk z rohu, kam ho příběh dohnal. Ale tahle historie už od začátku spěla k něčímu neštěstí...P.S: Francouzskou inspiraci Nathalie jsem neviděla./ Doufám, že Chloe dorazí u nás alespoň na DVD, zaslouží si to. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

První polovinu jsem si docela pochvaloval a čekal co z toho nakonec vyleze. Nic pěkného to nebylo. Od onoho zvratu, který byl naprosto průhledný (proč asi režisér záměrně neukazuje schůzky Seyfried s Neesonem, he?) jde film naprosto do kopru. Chování postav a dějové rozuzlování mi připadalo naprosto absurdní a úplný závěr, kdy padesátikilová Amanda Seyfried vyrazí svým tělem obrovské okno i s rámem je vrcholem marnosti. Jediným opravdu skvělým aspektem tohoto filmu tak zůstává moc dobrá hudba Mychaela Danny. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Liam Neeson to neměl snadné. Během natáčení filmu přišel o svou skutečnou manželku (profláklá nehoda Natashi Richardson na sjezdovce), ve filmu ho podezřívá jeho filmová žena z nevěry a navíc scénárista neměl při psaní zřejmě pokaždé svůj den. První polovina je totiž poměrně svěží, dobře napsaná i zahraná, ta druhá se už jen topí v předvídatelném nánosu klišé. Finále je pak jednoduše bezradné. Postavy jakoby nebyly z masa a kostí, mnohdy jsem měl chuť „vlítnout na plac“ a režisérovou stoličkou nad hlavou pomoct Julianne Moore, aby se už konečně vymáčkla. Když se pak olizuje s Amandou Seyfried, tak to není ani sexy, ani cokoliv jiného. Ačkoliv se tu docela dost fňuká, celá tahle nedotažená záležitost je ve finále neuvěřitelně emočně prázdná!! Atom Egoyan mě nedávno nepříjemně překvapil už v případě Pravdy nebo lži (taky hodně hanbatých scén, které sex-appeal obešel velkým obloukem), tady se tak opět potvrzuje tvůrcova přeceňovanost. Dát dvě hvězdy by bylo asi nefér, ale tři jsou to zase velmi hubené.. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Atom Egoyan patřil dlouhodobě k severoamerickým tvůrcům, kteří tvořili protiváhu komerčním trendům velkých hollywoodských studií. Byl zkrátka intimnější, komornější, ne vždy skvělý a bezchybný, ale obvykle jiný než výrobci blockbusterů a komerčních trháků. Kdybych neznal jméno režiséra, neuhodl bych, že stojí za tímhle projektem. Napodobuje to šablony mainstreamové žánrové produkce, což bych Egoyanovi odpustil, ale nemůžu mu prominout mizernou psychologii jeho postav, motivace stojí na vodě, s výjimkou Davida se všichni chovají jako pacienti psychiatrického ústavu. A ten přepálený konec dílo zkázy završuje. Krize středního věku a mapování své sexuální identity se dá natočit mnohem civilnějším způsobem a Egoyan nejspíš podlehl tlaku producentů. Celkový dojem: 45 %, především za silnou hereckou sestavu a taky tak trochu za předchozí Egoyanovy zásluhy. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

21letý Max Thierot (syn Michael) je půvabný. 1) Snad mi ctěné čtenářstvo zde odpustí, že jsem do perexu svého komentáře o filmu, který se zabývá především vztahem mezi dvěma ženami (jde o čtyři kozy, píše s grácií komentátor F.W.Colqhoun) umístil mladého muže. On je totiž důvodem, proč jsem si film pustil. Jeho role není velká, ale člověk nemůže chtít vše, že._____ 2) Zbytek tohoto přímočarého snímku bez překvapení lze vyjádřit třemi výroky._____ Příležitost dělá zloděje._____ Posedlá zamilovaná._____ Nevěra je OK, pokud se do ní nezačnou montovat city. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení trvalo 37 dní a probíhalo v Torontu. (Chloe..)
  • Po pádu z kola je Chloe (Amanda Seyfried) ošetřováno poraněné koleno. Ve skutečnosti však na koleno neupadne. (syphonn)

Reklama

Reklama