Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

castor 

všechny recenze uživatele

Liam Neeson to neměl snadné. Během natáčení filmu přišel o svou skutečnou manželku (profláklá nehoda Natashi Richardson na sjezdovce), ve filmu ho podezřívá jeho filmová žena z nevěry a navíc scénárista neměl při psaní zřejmě pokaždé svůj den. První polovina je totiž poměrně svěží, dobře napsaná i zahraná, ta druhá se už jen topí v předvídatelném nánosu klišé. Finále je pak jednoduše bezradné. Postavy jakoby nebyly z masa a kostí, mnohdy jsem měl chuť „vlítnout na plac“ a režisérovou stoličkou nad hlavou pomoct Julianne Moore, aby se už konečně vymáčkla. Když se pak olizuje s Amandou Seyfried, tak to není ani sexy, ani cokoliv jiného. Ačkoliv se tu docela dost fňuká, celá tahle nedotažená záležitost je ve finále neuvěřitelně emočně prázdná!! Atom Egoyan mě nedávno nepříjemně překvapil už v případě Pravdy nebo lži (taky hodně hanbatých scén, které sex-appeal obešel velkým obloukem), tady se tak opět potvrzuje tvůrcova přeceňovanost. Dát dvě hvězdy by bylo asi nefér, ale tři jsou to zase velmi hubené.. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Film o šílené ženské, která se zřejmě ráda mučí, protože si najme prostitutku na vlasntího manžela a pak jí nechá, aby jí do nejmenších detailů popisovala každou jejich schůzku. Upřímně vám řeknu, že s touhle rodinou bylo opravdu něco špatně. Musím teda přiznat, že ten konec, kde se ukázalo co je pravda a co pravda nebyla, byl mírně šokující. Amanda si tu zahrála roli, která se příliš nepodobala jejím obvyklým a na začátku filmu mě navíc čekalo ne příliš příjemné překvapení v podobě Niny Dobrev, naštěstí si tam moc nezahrála. No, uvažuju kolik hvězdiček tomu dám, protože se nemůžu rozhodnout, jestli mě to bavilo, nebo ne.. Po delším rozmyšlení tedy dávám 3* ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Filmovym harcovnikum od pocatku docvakne, o co v tomhle filmovem dramatu o podezreni z manzelovy nevery bezi a tak se mohou aspon vice soustredit na herecke vykony, ktere v podani Julianne Moore a Amandy Seyfried jsou fantasticke. Zejmena Julianne zde predvadi neco neuveritelneho, a pokud si ma clovek predstavit zrajici herecku do dokonalosti, ktera se neboji jakekoliv zivotni vyzvy, pak je onou hereckou prave ona. Naprosto presvedciva souhra tela a mimiky, ztrapena, nejista, vzrusena, nenavistna, vystrasne, touzebna... Tresnickou na dortu je pak milostna scena s Amandou..sami reknete, ktera herecka si toto v jejim veku muze dovolit a doopravdy si to dovoli? Smekam klobouk, pani Mooreova. Cely tento film je v podstate koncertem techto dvou herecek, Liam Neeson nema zadny prostor a je to dobre, byl by vice nez rusivym prvkem... Skoda jen pribehu, i kdyz je tezke vymyslet stale neco noveho, par zmen by mu prospelo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skutočne zaujímavá dráma s malým prekvapením v druhej polovici. Takéto príbehy keď manželka dáva špehovať manžela a podobne vždy v sebe nesú nádych tajomna a zauzleného príbehu. Trojica Neeson- Moore- Seyfried bola vybraná skvelým spôsobom a nemenil by som ani jedného herca. Milovníkom vzťahovo založeným thrillerom absolútne odporúčam. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Julianne Moore v další ze svých rolí pomatených dámiček z vyšší společnosti. KOUSEK DĚJE Tentokrát překonává krizi manželskou, středního věku a patrně i sexuální orientace za pomoci překrásné prostitutky. Film se melodramaticky vleče, Moore odhaluje své temné stránky nechutné šmíračky a potlačené sexuální touhy, jenomže to zajiskří jen občas, většinou je tempo příliš utahané - a najednou, ke konci, se film zvrhne do psychopatického thrilleru, který působí leda tak úsměvně. Úplný závěr už je jen zoufalá snaha dodat snímku rádobyhluboký rozměr vztahové tragédie. Škoda v téhle dějově nezvládnuté motanici Liama Neesona. /18. 4. 13./ ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Po pádu z kola je Chloe (Amanda Seyfried) ošetřováno poraněné koleno. Ve skutečnosti však na koleno neupadne. (syphonn)

Reklama

Reklama