Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Fr 

všechny recenze uživatele

Manžel mě asi podvádí. Chci zjistit, co udělá, když se mu nabídnete ..... Když pominu fakt, že je to past, do které by se chytlo asi tak ...%chlapů (číslovku si dosaďte sami), musím připomenout i to, že se jedná o podobnou story jako TADY (ale to jsem neviděl). Film s nádechem erotiky, s roztomilým L.Neesonem, utrápenou J.Moore a celkem dobrou první půlkou, při které cítíte atmosféru milostné předehry a těšíte se na slastné vyvrcholení. Bohužel ta předehra je dlouhá a výsledkem je nepřesvědčivý orgasmus. Hrát zde jiní herci, mohl by to být erotický film o Chloe, holce pro celou rodinu. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět nahou J.Moore. 2.) Chci vidět oblečenýho L.Neesona. 3.) Chcete tip na domácího mazlíčka. 4.) –A jeden pro ženy- Přemýšlíte, že manželovi zaplatíte prostitutku (dobrej nápad!). PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Filmovym harcovnikum od pocatku docvakne, o co v tomhle filmovem dramatu o podezreni z manzelovy nevery bezi a tak se mohou aspon vice soustredit na herecke vykony, ktere v podani Julianne Moore a Amandy Seyfried jsou fantasticke. Zejmena Julianne zde predvadi neco neuveritelneho, a pokud si ma clovek predstavit zrajici herecku do dokonalosti, ktera se neboji jakekoliv zivotni vyzvy, pak je onou hereckou prave ona. Naprosto presvedciva souhra tela a mimiky, ztrapena, nejista, vzrusena, nenavistna, vystrasne, touzebna... Tresnickou na dortu je pak milostna scena s Amandou..sami reknete, ktera herecka si toto v jejim veku muze dovolit a doopravdy si to dovoli? Smekam klobouk, pani Mooreova. Cely tento film je v podstate koncertem techto dvou herecek, Liam Neeson nema zadny prostor a je to dobre, byl by vice nez rusivym prvkem... Skoda jen pribehu, i kdyz je tezke vymyslet stale neco noveho, par zmen by mu prospelo. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pro někoho možná film na pohodu, mě ale tyhle příběhy fakt moc nedostávají. Z mého pohledu se jedná prostě o dost slabý nevěrnický drama. Herecky je to dobře zvládnutý, ale celý ten příběh s tou pointou okolo rozhádaný tříčlenný rodinky a jedný děvky je takový dost divný a ačkoli zpočátku jsem ještě doufal ve zdárný vyústění, tak jsem se ho bohužel nedočkal. 45% ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem od Chloe dostal přesně to, co jsem čekal. Souhru emocí, zážitků a intimity. Jenže hned od začátku Vám na tomto odvyprávěném příběhu něco nesedí a máte pravdu, nechci spoilerovat, tak to dále nerozvedu. A to malinko sráží film do průměru. Jinak si cením odvážných scén a snahu udělat vše co nejpřesvědčeji. Nicméně k dokonalosti to má daleko... ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Velmi hluboké sugestivní dílo, které ve mě vyvolalo silné emoce. Skvělí herci, obzvlášť Julianne Moore se mi dost líbila, Amanda Seyfried sice působila občas nepřesvědčivě, ale to je fuk. Pro mě je tento snímek něčím, co má působivou emocionální myšlenku a ta hudba? dokud se nenaučím celý soundtrack na kytaru, tak nemám právo natáhnou brka. 85% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Na scéně, kdy Catherine Stewart (Julianne Moore) a Chloe (Amanda Seyfried) sedí v kavárně a povídají si, je možné poznat, že každá z hereček točila scénu odděleně. V jednu chvíli totiž za oknem sněží, ve druhé už nikoli. (Chloe..)
  • Natáčení trvalo 37 dní a probíhalo v Torontu. (Chloe..)

Reklama

Reklama