Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

01Zuzana10 

všechny recenze uživatele

Osobne som ešte nevidela film ohľadne mužského sebavedomia. Myslím, že téma je skutočne aktuálna. Takže.. zaujímavé. Aj keď niekedy som sa skutočne nemohla pozerať, trošku že awkward scénky, niektoré si mohli odpustiť ;)... Ale tak.. v pohode strávený čas, nebolo to úplne nepríjemné. Veď sme predsa držali tým dvom palce:) ___ Jo a zajímalo by ma, aký je ten chlap v skutočnosti.. a či má hlas ako vo filme :D. Mohol by trošku s melódiou hlasu pracovať, bo by to začínalo liesť na nervy :D ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Celkem nudny zacatek, ktery da pak na vse zapomenout od sceny, kdy Kirk predvede Molly sve rodine...pak se film rozjede a je to nasup az do konce. Vrcholnou scenou, u ktere jsem se malem pocural smichy bylo, kdyz stastne zenaty kamarada holil Kirkovi ohanbi :). Tvurci se dokazali vyvarovat typickym nechutnostem dnesnich americkych komedii (ve filmu se neprdi, nezvraci ani se nepojidaji hovna), za coz maji u me velke plus. Nicmene dej je predvidatelny jako to, ze druhy den vyjde Slunce, totalne nic noveho, proste jedno velke stare klise a tak je treba stavet na vykonech hercu, ktere jsou nastesti nadprumerne a ohrany dej tahnou lepe nez by clovek cekal. A nakonec, Alice Eve je proste krasna :)...3.5* ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Chápu, že jednou za rok se takováhle romantická komedie natočit prostě musí, ale tohle už jde asi mimo mě. Scénář, který je přepisován pořád dokola, pouze s více, nebo méně jebnutýma scénama a hercama, ale pořád stejnou kostrou. Navíc konec nekonečné klišé. Na začátku neschopný kluk => o 5 minut později neskutečná kobra => láska jak sviňa => všechno se během filmu pojebe => na konci neskutečné usmíření před mrakami lidí a je jedno jestli je to v letadle, na letišti, na náměstí, nebo před školou....pořád je to to samé :) Úsměvné scény určitě jsou, ale ne tolik, abych to tu nějak změnil. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Celé to je neuvěřitelně předimenzované, hlavní hrdina není looooser, on je prostě hyper-ultra-giga-looooooooooser, jeho vyvolená femme fatale je opravdu čistá "desítka z deseti" (možná i jedenácka), jeho kámoši (bože, kdo by je nechtěl mít) jsou fakt ujetý a úplně mimo, bývalá přítelkyně je fakt "bitch" a jeho rodina je zcela "weird", některé situace jsou tak absurdní, že jim člověk těžko může uvěřit, NICMÉNĚ to nějakým podezřelým a strašidelným způsobem funguje a člověk se u toho opravdu pobaví :-) Takhle jsme se nenasmál u romantické komedie od mých zamilovaných "Kopaček". Nevím jak je to možné, ale opravdu děsivá zábava s velmi půvabnou Alice Eve. 8/10 (2 body dolů za scénu s holením víte čeho..., to bylo peklo, ALE bod nahoru za soundtrack_James Morrison na konci potěšil a bod nahoru za bodový systém, který mne vždy potěší a pobaví ) :-D ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Fakt na ni neměl a asi (možná) proto ji nakonec měl! Sympaticky nešikovný Jay Baruchel po mnoha úskalích, jak už to tak ve fimech a možná i v životě bývá, nakonec získal dívku svých snů. A to ne dívku ledajakou! Alice Eve ztělesnila nedostižný ideál všech těch packalů s patřičným šarmem. Komedie, která využívá všechno to, co už tady někdy a někde bylo a přesto hezky pobavila! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Jay Baruchel se odmítl ve filmu svléknout, a tak za něj při scéně, kdy se Kirk zbavuje ochlupení a kamera zabírá jeho zadní partie, zaskočil dablér. (Karlos80)
  • Režisér filmu Jim Field Smith si „zahraje“ kameo jako hlas pilota v letadle. (HellFire)
  • Není to poprvé, co se Jay Baruchel a Krysten Ritterová setkali před kamerou. V seriálu The Stones (2004) si zahráli bratra a sestru. (Karlos80)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama