Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Slovensko Tom a Jerry (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století, její zoufalá organizátorka si najme Toma, aby jí pomohl se myšáka zbavit. Hon kocoura a myši vzápětí skoro zničí nejen její kariéru a chystanou svatbu, ale i skoro celý hotel. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (129)

metal.storm odpad!

všechny recenze uživatele

Ja ani neviem, či sa toto dá naozaj ohodnotiť. Zamyslíme sa nad jedným, a to, či je tento film úcta k tak známemu a úspešnému seriálu, alebo je to výsmech? Snáď najväčšia americká čubka oblieka kostým (začnem nadávat, pre užívateľov, ktorým sa to nepáči, prosím nečítať) obrovského New Yorkského hovna bez najmenšej úrovne, a gastronómia aj filmový priemysel sú v prdeli. Animácia? Rok 2021 bol práve pochovaný tak hlboko, až rybička v akváriu začala ukazovať "to správne" emodži. Do pozadia hrá hip-hop, či čo, a najhoršie je, že keby tam Tom a Jerry neboli, nič by sa nestalo. Dokonca by to možno malo väčší úspech. A pokiaľ to bolo smerované na deti, prosím, kurva, nepúšťajte im to. Na konci filmu mám pocit, že sa mi dostala do hlavy opica s gongami, moje IQ kleslo na jedno z prvých desiatich čísel a za chvíľu si šnupnem voskovku. ()

berry.77 

všechny recenze uživatele

Koukám že to spousta nepochopilo, ale tento kousek je připomínka starých scén vytržené z mnoha dílů a plus spousty postaviček okolo. Já osobně cokoli se stalo Jerrymu nebo Tomovi jsem si připomněl na scény ze seriálu. Prostě super naposledy jsem se bavil u Králíka Rogerse. A 5* na srovnání neznalosti co tvůrce stvořil. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Jak už zde napsali jiní, Tom a Jerry není vyloženě o "odvěkém souboji kámošů jak hrom", nýbrž se stejnou, místy i větší měrou soustředí na lidské postavy. Problém je v tom, že většina těchto postav je zle napsaná a jejich představitelé nemají pořádně co hrát - více mě zaujala snad jen "creepy" Joy v podání Patsy Ferran. Mnoho použitých gagů jsme viděli již dříve ve starších příbězích Toma a Jerryho, takže v tomto směru film moc nepřekvapí - a nepomáhají tomu ani technologické vymoženosti. Nicméně abych jen nehanil, chválím nápad vytvořit všechna zvířata animovaně - holuby si ale mohli tvůrci odpustit. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tom and Jerry jsou samozřejmě legendou dětství mnoha lidí a otázkou je, zda-li to vůbec šlo natočit tak, aby to kromě dětí bavilo i dospělé. Osobně mám, v jistých kruzích kritizovaný, film z devadesátek (obě titulní postavy tam na rozdíl od této novinky mluví) tak rád, že možná nejsem tak přísný, jak by si film zasloužil. Ale zase se nedá říct, že bych se nějak extra nudil a v době této filmové bídy jsem se do toho pustil poměrně s chutí...55% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som sa bál tej 2D animácie, ale prvé minúty ma presvedčili, že to bude v pohode. Ústredná dvojka robí presne to, čo robili aj v animákoch. Ubližujú si, naháňajú sa, robia si zle tými istými prostriedkami. Človek by čakal viac inovácie, ale aspoň si zaspomínate a prenesiete sa do detských čias. Interakcie so živými ľuďmi sú v pohode, natáčanie muselo byť zaujímavé a aj náročné. Dejovo som nečakal zázrak, veď je to Tom a Jerry, čo tam chcete vymyslieť? Pár krát som sa dobre uchechtol, Moretzka bola super a mal som z toho dobrý pocit. Za mňa super. 3 z 5 ()

Galerie (47)

Zajímavosti (12)

  • Není to poprvé, kdy se Tom a Jerry objevili v hraném filmu. Poprvé se objevili jako „cameo“  ve filmu Anchors Aweigh (1945), ve kterém si Jerry zatancoval s Genem Kellym. Další filmové mihnutí proběhlo v Dangerous When Wet (1953). (10milda)
  • Film měl jít původně do kin 23. prosince 2020. Bylo to plánováno k oslavám 80 let, kdy se poprvé Tom a Jerry objevili na obrazovce. Z důvodu COVID-19 byla premiéra přeložena na 4. března 2021. (10milda)

Související novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Reklama

Reklama