Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři úhly pohledu na jedno téma, tři strany diskutujících, tři čtvrtě hodiny živého vysílání. Neřešíme problémy politiků, ale témata, která působí starosti občanům a řešíme je přímo s nimi!
Na každé ze tří stran trojúhelníkového studia, v němž povede moderátorka debatu, jsou připraveni zastánci různých názorů na vybrané aktuální téma: dvě dvojice odborníků a tři občané. Nejde o to, aby se jeden host dostal do pozice "otloukánka", na kterého by útočili ostatní, každý bude mít šanci říct svůj názor na daný problém a obhájit ho. Navíc si všichni diskutující do studia mohou přivést své stoupence. Publikum tak bude dotvářet atmosféru živé debaty. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (278)

VaHo odpad!

všechny recenze uživatele

Talk-show, jaké není rovno. Místo, kde se střetnou odborníci s naprostými lajky a podivíny. Taková slušná inscenace diskuze po článkem na Novinky.cz. Křik, skákání do řeči, nesmysly, hysterie a uprostřed toho Jílková, která se snaží ten chaos udržet na uzdě. Moc se jí to nedaří. Skvěle by se ten pořad vyjímal na TV Barrandov nebo na TV Pohoda, ale nechápu, jak to tak dlouho dokáže přežívat na ČT. Vlastně chápu, ale je mi z toho smutno... ()

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Jílková je těžce neprofesionální, skáče do řeči více než Václav Hlodavec a nenechá nikoho domluvit! Takže pořad "máte slovo" je nesmysl, když ho zůčastnění vůbec nemají + navíc cpe všem své úhly pohledu na danou problematiku a je zaujatá vůči názorům ostatních. Taky koho si tam vobčas pozve to by člověk těžko pohledal co to je za exóty... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

"Teď se bude ptát ta paní vzadu. Vy už jste se ptal. To je jedno, že Vám nikdo neodpověděl." Máte slovo, ring volný a vyhrává ten nejhlasitěji ignorující názory ostatních. Tohle je skutečné peklo, ve kterém uječená pekelnice Jílková již dávno ztratila vládu nad kotlem, ale to jí nebrání užívat svůj zdraví diváka nebezpečně ohrožující ječák. Já jsem tedy většinou tolerantní, ale z jakéhokoli neúmyslného přepnutí na tento pořad se mi dělá skutečně špatně. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Mistryně světa ve skoku do řeči jílková se vrátila z porodění a rovnýma nohama do svého oblíbeného žánru, totiž do bulvárního vřískotu a řvaní blbých kreténů na naduté ksindly. Je to o malý chloupek kultivovanější, než Kotel, ale jen proto, že je víc aktérů a méně času, jinak základní idea, tedy nahlas řvát a je jedno co, ta zůstala! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

A já mám nápad jak pozvihnout veřejnoprávnou službu! Vezmeme lunetickou Míšu, přihodíme pár zoufalců z ulice a dokořeníme nějakou tou politickou osobností se sebestředným výrazem na korupčnické tlamě. Necháme nervózní lidové prvničky, ať se snaží vyblekotat souvislý dotaz, na který odpoví politik libovolnou naučenou frází. Jílkovna občas zpozorní a místo okřikování účinkujících i zkusí z (z našich daní placeného) prominenta relevantní odpověď vyndat. Marně. Ani nevím jestli mě více štve tento televizní nepodarek nebo zhovadilost, do jaké upadla u nás státní správa, adepti na posty či rádoby reprezentanti národa. Nezbývá mi, než abych spolu s Michalkou na všechny alespoň virtuálně vystrčil Kotel. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Michaela Jílková si dne 29. ledna 2011 zlomila při pádu na náledí pátý bederní obratel páteře, a musela tak vynechat natáčení dvou epizod pořadu. Jednalo se o první zrušená natáčení v její kariéře moderátorky diskusních pořadů (moderovala i v osmém měsíci těhotenství, se zlomeným malíčkem na noze, horečkou či angínou). Dalších epizody moderovala v korsetu a o berlích, do studia ji vozila sanitka a v šatně měla lůžko. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama