Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Já bych v tomto případě nebyl tak přísný. Film je určen především pro mladé publikum a tomu je podřízena (ne)sofistikovanost scénáře. Cílové publikum by mělo být spokojeno. Já bych v mladším věku byl, protože Rock ze střední nabízí příjemnou hudbu, nenásilnou vztahovku, jednoduché emoce a především má schopnost vyvolat příjemné chvění u srdce. Ještě mé soukromé plus: Vanessa Hudgens je slaďoučká. 70% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nudná a stupidní teenagerovská pohádka o klukovi, který se vydává za hudebního extra znalce a přitom plete dohromady několik žánrů, namlouvá matku svému 17letému kámošovi a dá dohromady totálně průměrnou popovou kapelu. Rock nikde, humor nikde,romantika je taky fuč a postavy jsou nesympatické. Lisy Kudrow je v podobných filmech škoda a jak se sem k čertu dostal David Bowie bych taky rád věděl. ()

Reklama

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Zezačátku jsme si myslela, že je to jen blbej vtip. Mami, řekni, že se stěhujeme. Jo, stěhujeme se. A následuje vlna naprosto nelogicky (ne)souvisejících situací ještě podtržených příšerným scénářem. Časem se to lepší, snímek sklouzne ke stereotypu o studentské kapele, občas proloženým nějakými hudebními souvislostmi, které já neznalá neocením, ale to je moje blbost. Štvalo mě ale hlavně obsazení, postavy jsou bezvyjímky protivní magoři a herci žádní. Kdyby byla Vanessa Hudgens alespoň z poloviny tak šikovná jako hezká, mohlo to taky vypadat jinak. Ona si ale pořád jede to svoje, což už mi začíná lézt krkem. Aspoň že písničky se daly. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

" Dowey Dowey Do- we wanna rock? " je najbombastickejšia hláška celého filmu! Lisa Kudrow ma tiež veľmi potešila so svojimi ksichtami a Bowie na záver filmu.... tak to mi hlava nepobrala! Veľkým pozitívom pre mňa bolo i to, že Will do kapely vniesol sviežosť ska miesto pridrbaných popíkových sračiek ( v celom filme je ich aj tak požehnane ) . Ja som si toto užil na plné gule a neváham ísť s hodnotením úplne na maxa ! ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Nuž, tak teda, po dlhšom čase teen film, ktorý ma príjemne prekvapil. Skvelé covery známych pesničiek (Cheap trick etc.,...) a tak isto nejaké "vlastné" -čo za to stáli-rozhodne ťahám OST. Milý dej, nič tupé (teda žiadny High School Musical, Twilight a pod.) Mimoriadne dobré herecké výkony Vanessy (v podstate, aj v HSM bola jediná čo fakt hrala), Alyson, Ryana a tiež aj hlavného pána týpka (Dewey, bože...ani za boha si neviem spomenúť, kde som ho už sakra videl hrať :) Proste, vrelé odporúčania. Také indie vo vodách teen-movies. Choďte si zaplávať...good water ;-) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Ačkoliv je celá skupina složená ve filmu ze středoškoláků, jediným středoškolákem byl Charlie Saxton. (Avalon820)
  • Původní název filmu byl Will, potom to měl být Rock On a nakonec z toho vznikl Bandslam. Do kin šel pro změnu pod názvem Tiger Station. (Avalon820)
  • Charlie Saxton absolvoval konkurz na roli Buga v den svých narozenin. (becki_tu)

Reklama

Reklama