Reklama

Reklama

Rock ze střední

Trailer

Středoškolský outsider Will se spřátelí s dívkou, která na škole patří mezi nejoblíbenější. Prapodivnou dvojici svede dohromady jejich láska k hudbě, přidá se k nim i podivínka Sam a společně založí rockovou skupinu, s níž se přihlásí do hudební soutěže...  Když se mladík jménem Will přestěhuje s matkou do New Yersey, nezná nikoho. Na střední se spřátelí s podivínkou Sam a překvapivě i se školní hvězdou Charlotte. Charlotte se rozhodne společně s Willem a Sam založit kapelu, která by vyhrála v obří bitvě hudebních skupin, a zároveň se tak pomstít Charlottinu ex-příteli a jeho skupině "muzikantů". (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem jeden z dalších trapných teen amerických filmů, ale jsem příjemně překvapená jaký to ve skutečnosti bylo. Film byl svižný, nápaditý a nenudila jsem se ani trochu. Možná bych trochu zkrátila stopáž, ale to je detail. Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli dát 3 nebo 4 hvězdy. Je to z mého pohledu hodně nerozhodnodně. Nakonec dávám lepších 65% s tím, že jsem to určitě neviděla naposledy. ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek dobrý hudby nemůžu jinak: Když někdo něco pojmenuje - rock, očekávám rock. A ne vyblitej pop - viz závjer. Příběh má jinak naštěstí dost dobrých zápletek a postav, takže po shlédnutí nemáte chuť zabít každýho, kdo v tom filmu řekl slovo - Rock. Nakonec spíš průměrná záležitost, která se škole Rocku nemůže (NIKDY) rovnat. 3* ()

Reklama

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Nuž, tak teda, po dlhšom čase teen film, ktorý ma príjemne prekvapil. Skvelé covery známych pesničiek (Cheap trick etc.,...) a tak isto nejaké "vlastné" -čo za to stáli-rozhodne ťahám OST. Milý dej, nič tupé (teda žiadny High School Musical, Twilight a pod.) Mimoriadne dobré herecké výkony Vanessy (v podstate, aj v HSM bola jediná čo fakt hrala), Alyson, Ryana a tiež aj hlavného pána týpka (Dewey, bože...ani za boha si neviem spomenúť, kde som ho už sakra videl hrať :) Proste, vrelé odporúčania. Také indie vo vodách teen-movies. Choďte si zaplávať...good water ;-) ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa povedať, že to bol taký High School Musical prístupný ľuďom, ktorí nie sú čisto len do popmusic. Aj napriek ošúchanej zápletke, hyperpredvídateľnému záveru a niektorým vážne absurdným záležitostiam musím povedať, že film sadol ako riť na šerbeľ k môjmu aktuálnemu psychickému rozpoloženiu a pozrel som si ho rád. Asi bol skrátka dobre natočený. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Po čase si budu z Bandslamu pamatovat asi jen anatomii prvního polibku, pocit že Vanessa A. Hudgens je na rozdíl od Muzikálu ze střední roztomilá, cover verzi písně Everything I Own a přesvědčení, že Gaelan Connell je mnohem lepší looser než Michael Cera a to zejména v poloze, kdy všem okolo dokazuje, že ve skutečnosti není zas až takové ořezávátko a je potřeba s ním počítat...Na pubertální hudební film to není rozhodně málo vzpomínek! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • David Bowie přijal roli ve filmu zejména proto, že se mu líbil předchozí film Todda Graffa Letní tábor (2003). (Avalon820)
  • Konečné obsazení rolí se hodně lišilo od původních představ filmařů. Bena (Scott Porter) si měl zahrát Cody Linley a Willa (Gaelan Connel) zase Liam Aiken. (Avalon820)
  • Zpěvačka Alyson Michalka (ve filmu Charlotte) byla v začátcích natáčení na turné se svou sestrou Amandou a s Miley Cyrus. Své turné pak zakončila v Austinu v Texasu, kde se také převážně natáčelo. (Avalon820)

Reklama

Reklama