Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se odehrává v 50. letech, kdy Ann Devereaux (Renée Zellweger) opouští svého muže Dana (Kevin Bacon), vezme své náctileté syny a vydává se na cestu, aby našla bohatšího muže a lepší život. Bohužel už to nejde tak lehce jako před 20 lety, kdy všechny okouzlovala svým mládím a jiskrou. (j.o.j.o.)

Videa (2)

Trailer

Recenze (97)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Věci se vyřeší, Georgu ... tak jako vždycky." ----- Příběh dobový, kultivovaný, emancipovaný (tedy alespoň částečně), vlídný, hravý - a možná až nemístně bezstarostný, ale svým způsobem opojný ... plný drobných úletů a trochu zlomyslných nápadů, zúročených v obratné a maličko kousavé, leč v podstatě neškodné konverzaci. Přijímá život takový, jaký je - přesto ani na okamžik neztrácí optimistický pohled na svět ani smysl pro humor. ----- "Mám svou sestru ráda. Nesnáším jen to, co je kolem ní." ----- Co dodat ? ... 4,5* ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Renée jsem nikdy nebral jako hollywoodskou krásku - nemá to v sobě prostě..a tak jsem musel chvílemi přivírat oči nad tím, kterak po téhle "navždy nemotorná Bridget" všichni touží anebo kdysi toužili. To je ale asi tak jediná moje výtka k filmu, protože jinak je to dost pohodová "nezávislá" oddychovka...7/10 ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Pokud se člověk dokáže zasmát u něčeho takového, není divu, že film je zde nadhodnocen. Nedokážu si pomoc, ale větší urážku pro Reneé jsem vážně nezažil. Není divu, že do hlavní role zařadili Bacona a né nějakého fešného týpka, který rozhodí rukama a film je pecka mezi teenagery. Tohle je vážně ostuda. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Kto iný v popredí retro ladených komédií ako Renée Zellweger, ktorá má na to face a svojský retro šarm. "My one and only" je veľmi príjemná romanticko-melancholicko-milá komédia a rodinný film čo odsýpa svižným tempom, dej je servírovaný priamo, príťažlivo, niekoľko krát sa prestriedajú "vážne" a "menej vážne" pasáže, humorné dialógy. Bavila som sa. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu je vidět, jak Renée od dob dob "Deníků" zestárla. Retro svou atmosférou trochu připomíná Pravidla moštárny či Chyť mě, když to dokážeš. Překvapivě malá rola pro Bacona a o to větší pro Logana Lermana i jeho staršího brášku Robbieho, který "nikdy nebude v rodině hlavou rodiny". ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama