Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí pokračování této komedie nese název Fotři jsou lotři a vypráví o dalším průběhu života rodiny Jebalových a Byrnesových. Greg Jebal se svou manželkou Pam mají dvojčata, která brzy oslaví své 5. narozeniny a koupili si nový dům, který je v rekonstrukci. Gregův tchán je bývalý specialista CIA, poté co dostane infarkt, tak uvědomí Grega, že on bude jeho následníkem. Chce aby se stal kmotrem Jebalem, musí pro to splnit tři důležité věci. Mít pro rodinu pořádný dům, zařídit dětem to nejlepší vzdělání a zajistit finanční zázemí. Greg je šťastný, že konečně se jeho vztah s tchánem zlepšil, a tak hodlá udělat vše pro to, aby ho nezklamal. Chce dát děti do té nejlepší, ale zároveň nejdražší školky ve městě, kterou si jako zdravotní sestra nemůže dovolit. Greg chce získat více peněz a tak je přesvědčen k propagaci pilulek na erekci. Jack se svou manželkou Dinou přijedou Jebalovi na pár dní navštívit. Jack je velmi podezíravý a zjistí, že Greg před ním něco skrývá, myslí si, že mladá dívka Andi Garcíová, která Grega přesvědčila k propagaci pilulek na erekci, je jeho milenkou. K tomu ještě do města přijede Pamin bývalý přítel Kevin, na kterého Greg žárlí. Jack nabádá Pam, aby se dala dohromady s Kevinem. Greg a Jack se opět pohádají. Jack Grega sleduje a uvidí, jak ho polonahá Andi svádí... (TV Prima)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (540)

Javert 

všechny recenze uživatele

Kupodivu ne tak blbé, jak jsem předpokládal. Hlavní oporou je sice stále De Niro těžící z těch samých situací, co v předchozích dvou filmech, ale celková úroveň se i tak drží na průměru, až lehkém nadprůměru. Možná je to i tím, že Fockerova rodina (při vší úctě k Dustinu Hoffmanovi, který se sice snaží, ale se scénářem udělá máloco), která mi ve "dvojce" přišla coby hlavní zdroj trapnosti se tu objevuje tak málo. Zhlédnutí Little Fockers rozhodně není ztrátou času, ale na druhou stranu ani filmem, který by člověka dokázal přikovat ke křeslu. Je to sice svou komikou omletá, nicméně slušně obsazená a stále celkem solidní komedie-jednohubka. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo hodně špatný - nebýt posledních asi 20 minut, tak dám jen 1 hvězdičku. Příběh absolutně bez nápadu, trapné zvracení, prdění a stříkání krve, humoru velmi málo, prostě jen umělé natahování úspěšné jedničky. Velmi chabý byl i dabing. Horší dabérku pro Jessicu Alba asi už vybrat nemohli. Jediné pozitivum byl asi závěrečný fight mezi Gregem a Jackem. Ten žralok v podání De Nira neměl chybu. Celkově však zklamání a 2 hvězdičky s odřenýma ušima. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Mne ten humor Grega Jebala nepríde 2x fun... tak jasne klasika. Starý vodca hľadá náhradu na post veliteľa rodu a ako správny tajný agent na to ide veľmi špecifickým spôsobom. Samozrejme ako inak, prvý úsudok je zlý... Jack Hruška nevidel akého vodcu rodu má priamo pod nosom, pretože je to veľký loooser, ktorý zahýba svojej žene, jeho milovanej dcére. Jebal ukáže, že dokáže krásne nakrájať krocana a tým si získa srdce dedka Hrušky, taktiež nepodvádza milovanú dceru... happy - end jak sviňa, Jebal a dedko Hruška srdcovrúce zmierenie, uúu. 4/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zásadní problém je hned u žánru. Nekecám, ale já se prvních pětačtyřicet minut prakticky vůbec (vlastně vůbec) nezasmál. Tvůrci jednoduše vaří z vody, sází na výrazně tupější styl zábavy, chybí jim kvalitně napsané, natož pak vypointované dialogy. Přitom ani třetí díl o tom, jak Greg Jebal odráží útoky svého pedantského tchána, nemusel být komediálním omylem, zvlášť když byla jednička dle mého pohříchu nedoceněná. Nepomůže ani hvězdné herecké obsazení vedlejších postav (Jessica Alba coby stíhačka ještě ujde, postava Harvey Keitela je už dost mimo, u Barbry Streisand a Dustina Hoffmana platí, že čím méně, tím lépe), naštěstí trio Stiller, DeNiro a Wilson je stále velmi slušné. Omyly a podezřívání nicméně trpí nulovým napětím, chybí pevnější děj, hodně trapné momenty (klystýr, injekce do penisu) naštěstí brzy vylepší přítomnost expřítele Owena Wilsona, druhá lepší polovina nebo několik solidních scén (schovávaná v bazénku s míčky, porcování krocana). Ty tři hvězdy mi sem ale nakonec sedí líp.. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřit, že mezi druhým a třetím filmem uplynulo šest let, protože příběh zde navazuje přesně tam, kde skončil, a je to pořád stejně vtipné jako tehdy, když jsem příhody Grega Jebala viděl poprvé a následně podruhé. Pravda, zatímco v minulém filmu ještě malí Jebalové nebyly na světě, tak nyní už se mají čile k světu, ale to je jediná změna oproti předchozím filmům. Já jsem se dobře bavil, příjemně jsem si tenhle film užíval a nepřestával jsem se divit, kam na to ti tvůrci chodí. Tahhle série filmů v mých očích neupadá, ale stále si drží své vynikající kvality, které by jí leckteré ostatní filmové série mohly závidět. Robert De Niro je ve své roli stále stejně úchvatný a fascinující jako před 11 lety, kdy roli Jacka ztvárnil poprvé, obzvláště na konci filmu během závěrečných titulků potěšila scénka, kdy si Jack pouští na YouTube video, v němž ho jeho zeť Jebal paroduje na lékařském kongresu. Také Ben Stiller zůstává v roli Grega Jebala důstojným De Nirovým spoluhráčem a pořád má to jejich soupeření stejnou šťávu jako v prvním díle. Barbra Streisand a Dustin Hoffman už potom jen vtipně doplňují hlavní soupěřící pár tohoto filmu. Já nemám co více dodat, bylo to vtipné, bylo to atraktivní, bylo to zajímavé, uděluji opět, stejně jako u obou předchozích filmů, čtyři hvězdy. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (11)

  • Keď sa Greg (Ben Stiller) v metre stretáva s Jackom (Robert De Niro), ten mu hovorí, že ide kúpiť mlieko. V reálnom živote má Robert De Niro prezývku "Bobby Milk". (misterz)
  • Dustin Hoffman spočiatku odmietol účinkovanie vo filme ako Bernie Focker. Bol nespokojný so scenárom a s výmenou režisérov. Nakoniec sa však dohodol s produkčnou spoločnosťou Universal na natočení šiestich scén. (misterz)
  • Režisér předchozích dvou dílů Jay Roach neopustil rodinu úplně, stále se na trojce podílel alespoň jako producent. (Coldrex)

Související novinky

Jebalovi a Jebalčata

Jebalovi a Jebalčata

20.02.2009

Na nás nekoukejte, čsfd tenhle překlad „hravého“ původního jména nevymyslela. ;-) O pokračování „fotrovské“ série se mluví už léta. Aby ne, jednička při rozpočtu 55 miliónů vydělala celosvětově 330… (více)

Reklama

Reklama