Reklama

Reklama

Strážci - Watchmen: Příběhy Černé lodě

  • USA Tales of the Black Freighter
Trailer

Animovaný příběh podle fiktivního komixu "Marooned", který si čte chlapec v komixu Watchmen, o námořníkovi, jehož loď je přepadena Černým škunerem a on jediný přežije na opuštěném ostrově. Jeho jediným cílem se stane varování rodného města… (xxvasa)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Weirdman 

všechny recenze uživatele

Sympaticky nekompromisná záležitosť :)) Naozaj oceňujem, že si tvorcovia celého filmového adaptovania Watchmen dali tú námahu aj so zhmotnením tejto dejovej línie. Ale animák takto vytrhnutý z kontextu nemá svoju ozajstnú silu. V director's cute celého filmu sa bude určite znamenitejšie vynímať :)) ... (▼) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Watchmeny považuji za jeden z nejlepších filmů všech dob a to i (vlastně především) v ultimate verzi. Proto pro mě bylo povinností tuhle výplň filmu (psychický vývoj Rorschacha) vidět. Tak jako celý zbytek filmu je každý záběr dotažen do dokonalosti a příběh je celou dobu mrazivě brutální. V kontextu celého filmu je to ještě větší zážitek. 90% ()

Reklama

vincent 

všechny recenze uživatele

Pribeh, ktory mi nejako v samotnej knihe Watchmenov nesedel ako jeden neprerusovany celok funguje vyborne. Temne, paranoidne a brutalne ukoncene genialnou pesnickou Niny Simones. Vynikajuco nakreslene, s pochmurnym komentarom Butlera by vydrzalo aj 90 minutovu stopaz. Som zvedavy ako to bude riesene s Watchmenmi na DVD. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Povedenej krátkej hororovej animák, kterej je součástí prodloužené verze watchmenů. Hlavní hrdina s hlasem G. Butlera přežije po útoku Černého škuneru na svoji loď a dělá vše pro to, aby se dostal do rodného města za svou rodinou a zachránil je před zlem, které se k nim blíží. Filmek má zajímavej konec. Za mě 80% :) ()

M.Macho 

všechny recenze uživatele

O tom jak vypadá peklo vypráví ztrápený námořník - o tom, jak neexistuje nebe a nic než moře v rozpravě objasňují žraločí čelisti a kusy těl námořníků. V poslední řadě pak o hloubce, čistotě prostoru a naději mluví sám příběh. Bizarní vyprávěný skrze umnou jak jinak než naturalisticky zvrásněnou animaci a hrubý, pod hladinu několik stop hluboko položený Buttlerův hlas. Krásná off-krmě...! ()

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen podle stejnojmenné komiksové série Alana Moorea a Dava Gibbonse. (Terva)

Reklama

Reklama