Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, která to opravdu potřebuje, se dočká překvapivě rychlé renovace svého bydlení. Pokud se ovšem tým návrhářů vydrží alespoň chvíli nehádat... (TV Nova)

Recenze (290)

J.Bourne 

všechny recenze uživatele

Přestavby baráku jsou někdy hodně super. Bohužel, z čeho se mi chce pokaždý zvracet sou ty příběhy americkejch vojáků, který přišli o nohu ve válce v Iráku, aby ostatní američani mohli žít svobodně. Tak jim všichni se slzou v oku a hubou plnou žvástů musej pomoct. Škoda, že na to tolik tlačej. Dvě hvězdy. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Altruismus a patos, svým pojetím asi klasická americká show. Rozhodnutí, zda-li se jedná o pořad, jenž si zaslouží pozornost široké divácké obce nechám na jiných, já bez dalšího komentáře volím zlatou střední cestu, o kteréžto asi nelze neříct, že by nebyla alibistická. Racionální soud, zda sledovat či nesledovat totiž provést neumím. ()

Reklama

fox171cz 

všechny recenze uživatele

Na tento pořad se vetšinou dívám příležitostně o víkendech u obědu. Velice se mě líbí přestavby a realizace domečků, ale někdy je to opravdu přehnané, jakoby tam bydlel samotný Obama. Musím, ale pochválit, že když utrácí milióny, vždy něco vyrobí ze starého doměčku ( Ať je to věc, fotografie, nebo samotný kus domu. Ti co už něco viděli snad ví o čem mluvím. ). Jedna mála z amerických reality show, které snesu. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Několik designerů pouze řekne, co kde a jak, pak naženou dalších 50 pracantů, kteří opravdu něco dělají a jde se konečně něco dělat. Pár záběrů na návrháře, kde zvednou kladivo a přiloží ruku k dílu, aby se neřeklo, že nic nedělají. Pak se to pěkně staví a nakonec tu máme "barák snů". Z větší části ty úpravy byly vskutku povedené, nicméně je to všechno tak vyumělkované jako kdyby danou rodinu navštívila armáda spásy. Ve finále dorazí rodina a spustí se smršť emocí : Oh my god, oh jesus, oh maria... ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Některé příběhy jsou opravdu drsné a pomoc chápu. Navíc se mi líbí styl návrhářů. Narozdíl od tuzemského JAK SE STAVÍ SEN aspoň berou v potaz přání a tužby obyvatel jednotlivých pokojů a místo jakéhosi pseudouměleckého nábytku a řešení pokoje, vytvoří sice kýčovité a prvoplánovité, ale přesto účelné pokoje. Co se mi nelíbí je styl moderování Ty Pennigtona, to megalomanství, které z každé epizody doslova křičí, ty někdy až do očí bijící a zbytečná monstróznost projektů a to srdceryvné objímání a rádoby empatie při předávání ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Televize ABC dostávala tisíce dopisů od rodin, které by se rády zúčastnily, avšak musí splňovat dvě kritéria. Za prvé si pomoc zasloužit a přestavbu opravdu potřebovat a za druhé nějak přispívat místní komunitě. (konvax)
  • Skupina OAR (... Of Revolution) zpívá ústřední písně. (ČSFD)
  • V některých případech se stalo, že rodiny, kterým byl dům přestaven, jej pak prodaly. Některé dokonce nový dům zastavily, aby si jím financovaly podnikání. Kvůli tomu řada rodin o dům přišla, protože nedokázaly utáhnout vyšší náklady na bydlení, nebo byly zabaveny v exekuci. (NiaWolf)

Reklama

Reklama