Reklama

Reklama

Cestující

(festivalový název)
  • Austrálie The Passenger
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Komedie
Austrálie, 2006, 7 min

Režie:

Chris Jones

Scénář:

Chris Jones
(další profese)

Obsahy(1)

Film, který zachycuje cestu jedné bytosti autobusem. Vše se zdá být normální, vedle něj je jen položená ryba v igelitovém pytlíku. Nebo ne? Stačí zapnou hudbu a vše je hned jiné, než se zprvu zdálo. (ČSFD)

Recenze (62)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Animácia nieje až na tak vysokej urovni, ale film si to kompenzuje temnou strašidelnosťou, dobrým nápadom, nepredvídateľnými lakačkami a sviežim nadhľadom. Len disponuje predvídateľným koncom, tam to mohli aj lepšie domyslieť. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

no nic ... počkám až se dosměju a pak začnu psát ....:-) ..... Tak jak, už? ... ;-))) Moji milí, tenhle krátký animák u mě vede na celé čáře co se hororové komedie týče, protože i když odkaz na film není ve valné kvalitě, já se směju ještě drahnou chvíli po něm :-)) Velmi vtipná animace a příběh celkově, doporučuju :-)) ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jeden nejmenovaný uživatel mě v posledních týdnech přesvědčil, že moře je plné zubatých potvor. Teď jsem zjistila, proč tomu tak je. Mají to z poslechu hudby pro ryby nevhodné. ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Ichtyofobikův splněný (zlý) sen. Kuckajíc, proklínám pana Jonese za to, že jsem v jednom momentě leknutím vdechla Tic-Tac. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Walkman se mi tady ještě někde válí, tak z něj opráším tunu prachu a půjdu si ho pustit k akvárku, kdo ví, třeba mám doma taky svojí vlastní příšeru...hodila by se občas :) Atmosférou parádní animáček, kterému pridám raz jeden bodík za to, že to spáchal jeden člověk na domácím PC.70%. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Hororový animák, který vás nedostane příběhem, ale velmi dobře vytvořenou atmosférou - bouřka, déšť, prázdný autobus, vynikající hudba a solidní animace. Nevybavuju si jiný animovaný kraťas, u kterého bych se býval lekl, proto mé hodnocení 4 hvězdičky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rybka, rybka, rybka…Opravdu povedený australský krátkometrážní kousek. Líbila se mi atmosféra, animace i příběh. Pro mě samotného by už samotné cestování autobusem bylo hororem. Jinak můžu tento short jen doporučit. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Do autobusu s akvarijními rybičkami už ani náhodou. Trefné, výstižné a ukázkové spojení humoru a horroru. To je poslední dobou často využívaná kombinace, ale málokdy se povede, neboť většinou jedno z toho (humor) převáží. Ale tohle je prostě dokonalé sladění. je to humorné i děsivé zároveň. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Skvělé. Od nápadu, přes zpracování, po skvělou rybku a závěr. Až děsivá atmosféra a přesto se člověk u toho dokáže pobavit. :) ()

Reklama

Reklama