Reklama

Reklama

Arogantní a líný princ Thadeous strávil celý život ve stínu staršího bratra Fabiouse. Závidí mu jeho odvahu, hrdinství, oblíbenost a příští post krále. Z poslední výpravy si Fabious přivezl krásnou Belladonu, aby ji pojal za manželku. Než se svatební zvony stačí pořádně rozeznít, objeví se čaroděj, který nevěstu unese na svůj hrad. Thadeouse zaskočí, když mu královský otec přikáže pomoci bratrovi získat zpět unesenou dívku a zničit čaroděje Leezara. Na cestě za záchranou potkávají krásnou, ale velice vznětlivou lovkyni Isabel, která má s Leezarem nevyřízené účty. Na cestě za záchranou Belladony je čeká mnoho nástrah a zrádných manévrů, při nichž může Thadeous konečně dokázat, že je stejně statečný jako jeho bratr. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 020)

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Snad jen vtipem a hezkými záběry přírodních krás se tento snímek překlápí přes průměr. Jinak asi nemá více, čím by se mohl zvýraznit či nějak utkvět v paměti. A pokud se tady někteří jedinci rozplývají nad "Natálčinou koupelí", je třeba podotknout, že tuto scénu zahrála dublérka. V celém Hollywoodu je deset no-name hezkých zadků, které v podobných chvílích zaskakují za hvězdy, nežijme tedy v iluzi, že jsme zahlédli "něco víc" ze své oblíbené star. Koneckonců, je to jedno - na hezkou ženskou se vždycky rád podívám, ať už je slavná nebo ne. Za mě 59%. ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Dobrej úlet :) Na první pohled totální kravina, na druhý propracovaná parodie, která je v mnohem lepší než originály. *** Ve zkratce: Ve filmu jsem viděl zdejší celebritu, váženého Verbala. Asi už ho chápu, má to s těma ženskejma těžký. ()

sirien 

všechny recenze uživatele

Řemeslně hezky koukatelný film, kde všechno zachraňuje hrozně nevyrovnaný scénář - některé momenty sou super a sednou, pár z nich občas doteď já i pár kamarádů příležitostně citujeme, ale jiné jsou křečovité a další vlastně vůbec nevyzní a skončí spíš nudně/trapně. Doufal sem ve víc, nakonec to skončilo jako tuctová teen parodická záležitost - dávám +1* za to, že mi to žánrově sedlo. ()

Narciska odpad!

všechny recenze uživatele

Mám ráda, když se pohádkové postavy chovají mile a vkusně, když pohádky přinášejí lidem moudrost a naději, když ukazují svět, jaký by mohl být, když styl je nadpozemský, i když ukazuje přízemní touhy "těch špatných", když jednání je cudné a důstojné, i když jde o hodně, velké vášně zůstávají skryty pod kouzelným povrchem, když pohádky jsou jako pohlazení... a tahle je toho zrcadlovým opakem... ()

Wolvie 

všechny recenze uživatele

Brutálně vtipné,s odzbrojujícím obsazením,smrtícím tempem a bohužel taky značně nevyrovnané.Ovšem ten film je mi strašlivě sympatický,což je ve výsledku důležitější,než kdyby byl naprosto dokonalý a mě by nechal chladným.Čekal jsem od Your Highness hodně (vlastně to byl jeden ze tří mých letošních nejočekávanějších filmů) a když to vezmu kolem a kolem,vlastně mě v ničem nezklamal.Což je potěšující fakt. ()

Pitaya 

všechny recenze uživatele

Další z řad trapných filmů, kde herci akorát mluví sprostě, hulej trávu, chovají se jak banda kryplů a já mam dělat hahaha. Není to žádná dobrodružná komedie, ale jen ubohá parodie s debilním dějem, kterou si dovolím dokonce označit jako konkurenci Disaster Movie. Největší šok byl, že na tuhle blbost kývla Portman a Franco - nechápu to. Jediné co musím pochválit je hudba, proto ta jedna hvězda. ()

zelda82 

všechny recenze uživatele

Po ukazkach jsem doufal, ze to bude vetsi odvaz a o dost vetsi jizda..Takhle je to jen spousta prasaren tam, kde jindy byvaj ve fantasy motivacni recicky a romanticke blaboleni. Nema nic proti nabouravani zanrovych stereotypu, ale tu "trofej" z minotaura si autori opravdu mohli povesit spis doma na zed a ne ji strkat na velke platno. Jeste ze aspon ty Natalii to sekne... ()

tuwanakha 

všechny recenze uživatele

Tak nějak se tvůrci nemohli rozhodnout čím vlastně má být výsledný produkt - parodií, komedií či klasickou fantasy? Výsledný slepenec tudíž chvílemi působí vysloveně trapně, na druhou stranu jsou zde scény výborné až skvělé. Fekální humor se střídá zhruba stejnoměrně s přiměřenou vtipností a proto dávám průměrných 60%. Obě hvězdy (Portman, Franco) pro mě byly zklamáním, naopak příjemným překvapením byl výkon Dannyho McBrida. ()

Vakomlok 

všechny recenze uživatele

Světe div se, ono to funguje velice dobře jako parodie, i jako solidní fantasy řežba. Hezky nekorektní humor, spousta ujetých postav, sexy Natálka, idiot a budižkničemu McBride, sošný hrdina Franco, řízná hudba a minotauří erekce, to je koktejl, který jen tak neuvidíte. Škoda jen, že film zoufale nevydělal, druhý díl bych uvítal. ()

Lejby 

všechny recenze uživatele

Jedna narážka na sex za druhou... Laciné triky a nic vtipného za celých 102 minut. Tenhle film vážně stačí vidět jednou...a nebo ani jednou, vyjde to v závěru stejně. Jen nechápu, že se tomu upsala Natalia. Pro mě velké zklamání, čekala jsem mnohem víc. 2 hvězdy ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Úchylná kokotina pro teen publikum, které asi ocení lacině stupidní vtípky ve smyslu: slovo "fuck" na sto způsobů a nesčetné narážky na coitus (ha, jak intelektuálně to zní). K tomu laciné triky, podprůměrné herecké výkony a lobotomie tvůrců filmu. Dvě hvězdy z nouze a za opravdu hezký zadeček Natálky. Tak mě napadá - je jí 30, ale vypadá pořád na 18. Jak to ta holka dělá? To ostatní jen vopruz bez ideje pouze a jen na zabití času před zalehnutím do hajan. ()

studo 

všechny recenze uživatele

Po návšteve kina musím skonštatovať že som sa viac bavil na priblblých vtipoch od mcbrida ako na druhej rozbíjačke v Bankoku. Možno to nie je pre každého, no ja som sa v kine výsostne bavil... "If you want to fuck her, you must fuck me first!" ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Heroický epos!Chlapíka zezadu nadívá Minotauros a princezna bojovn ice jim k tomu preluduje na Panovu flétnu?Proč ne,nakonec. ()

Smejdik 

všechny recenze uživatele

"Ne, tohle péro nekuř!" Pokud máte rádi sprostý a nechutný humor, okamžitě se na film podívejte. Skvělá sprostá fantasy, která mě chytla už v prvních pěti minutách a nepustila. Takhle jsem se už dlooouho nezasmál! "Ale já nejsem samička minotaura..." :D ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

no je to docela zábava, i když taková ta místa s penisy mě moc nebavila, ono to prostě vtipné není, spíš trapárna, ale jinak je to povedené, hrdina strašpytel, hezké holky a kouzla. Je to zas něco nového, jiného a i vtipného. ()

Floydie 

všechny recenze uživatele

Přestože se nemůžu zbavit pocitu, že to mohlo dopadnout ještě mnohem lépe, jedná se o povedenou záležitost s několika skvělými fóry. ()

Související novinky

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

HBO a Peter Berg zredukují lidstvo

13.06.2013

Na obrazovky zřejmě nejuznávanější kabelové stanice míří nový sci-fi seriál The Leftovers z tvůrčí dílny Petera Berga (který produkuje a zrežíruje pilotní díl) a Damona Lindelofa (který byl nenáviděn… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

Zrzka s mečem neřekla poslední slovo

12.02.2011

V 80. letech ji po Arnoldově boku hrála Brigitte Nielsen, před nějakým časem si měla kroužkový pancíř ve formě sexy bikin v Rodriguezově produkci navléct Rose McGowan (dokonce se objevila i na… (více)

Včera jsme to roztočili, drahoušku

Včera jsme to roztočili, drahoušku

26.08.2009

No, možná ne tak úplně včera, spíš „nedávno“. Tento týden padla první klapka historicko-dobrodružného The Eagle of the Ninth a upírského westernu Priest, taktéž už je v plném proudu natáčení fantasy… (více)

Reklama

Reklama