Reklama

Reklama

VOD (1)

Anna je pohledná a úspěšná bytová návrhářka z Bostonu. Má všechno, na co si vzpomene, tedy kromě žádosti o ruku. Její přítel, nadějný kardiolog Jeremy se totiž k tomu, aby před ní poklekl a nabídl jí manželství, stále nějak nemá. Blíží se magický 29. únor, kdy podle irské tradice v tento den může žena požádat muže o ruku. A tak se Anna rozhodne, že poletí do Dublinu, kde je Jeremy na lékařském kongresu. Jenže buď osud nebo rozmary počasí s ní mají jiné plány. Letadlo musí nouzově přistát ve Walesu a Anně začíná zoufalý závod s časem. Naštěstí se nad ní slituje pohodářský majitel těžce prodělečné hospůdky. Ten jí nabídne nejprve střechu nad hlavou a posléze i svezení do Dublinu. V tu chvíli si Anna řekne, že má to nejhorší za sebou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

katasta 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak se nekoná, ale pro oddech po těžkém dni je to naprosto postačující. Myslím si, že potenciál byl trochu větší, ale co naplat. Po celou dobu se v podstatě nic moc vtipného neděje, a to nic je ukončeno kýčovitou tečkou. A k mému překvapení, ačkoli mám velmi ráda Amy Adams, zde byl ke koukání pouze Matthew Goode. Na jeho charizma je dle mého názoru celý snímek postaven. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Amy Adams a mám ráda Matthewa Goodea. Oba byli dobří, tam to začíná a i končí. Popisek žánrů vystihuje co to je za film, kompletně. Všechno co člověka napadne potom co si přečte obsah, se taky stane. V ději není nic překvapivého, stejně tak ani postavy ničím nepřekvapí, jsou přesně tak strojeně stereotypně vykreslené, jak by jeden mohl čekat. Raději se nad dějem nezamýšlet, protože jinak by se člověk mohl naštvat, třeba nad nesmyslným chováním Declana...SPOILER ? (Pokud je vůbec možné zdě něco nazývat spoilerem. )Jak by proboha mohl získat sympatie k někomu, jako je Anna ? Je to oddychovka, na vypnutí mozku, prostředí je hezké, herci to zahráli, asi by se dalo říci "jak měli". Jednou mi to rozhodně stačilo, ale vidět se to dalo. Slabé 2 hvězdičkx. ()

Reklama

zuzinka2 

všechny recenze uživatele

Nic objevnýho a originálního, ale hlavně ve druhé polovině film docela pobaví. Humor i romantika trochu skřípou, ale zato se mi líbila sympatická dvojice Amy Adams a M. Goode, kteří by si ale zasloužili lepší scénář. Poslední hvězdička je za Irsko a jeho krajinu. Takže celkově takových 55% - prostě film, který nenadchne ale ani neurazí. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nafoukaná fiflena z velkého města se vydává do irského Dublinu aby požádala o ruku svého nezajímavého přítele a po cestě potká buranského cynika, který jí doprovází a zcela neočekávaně obrátí vzhůru nohama její rozhodnutí o svatbě. Naprosto standardní ničím překvapivá a hlavně neskutečně naivní a kýčovitá pohádka, která však dokáže zaujmout a to díky nádhernému prostředí irských vesniček a sympatickému -míněna je samozřejmě hlavní herecká dvojice- hereckému obsazení, kterému sice neuvěříte ani nos mezi očima ale příjemně se na něj kouká. Škoda, že film neskončil o deset minut dříve, působil by mnohem příjemněji a uvěřitelněji. Ale co, po celou dobu to je kýč, tak i konec tomu musel odpovídat. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Velkým kladem snímku je, že by s z něj dal sestříhat moc hezký kalendář s přírodními krásami Irska. A co dál? Dál už nic! Film o setkání dvou vzájemně si nesympatických lidí nemusí být vždycky jen blbost. Jak se říká: "Láska nehněvaná, není milovaná". Jenomže to by musel scénárista trochu rozhýbat mozek a ne jenom vzpomínat, jaké romantické komedie na tohle téma viděl a co by z nich mohl ukrást. ____ Hlavní dvojice je na facku, jejich nevraživost je až protivně vykalkulovaná. Oba by potřebovali návštěvu dobrého psychologa a v reálném životě by měli mít zakázáno se k sobě jen přiblížit. Protože potomek takové dvojice by dokázal rozpoutat třetí světovou. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (7)

  • Filmovalo se v Dublinu. (M.B)
  • Herec Matthew Goode, představitel Declana, přiznal že během natáčení létal na víkendy domů do Londýna. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama