Reklama

Reklama

VOD (1)

Anna je pohledná a úspěšná bytová návrhářka z Bostonu. Má všechno, na co si vzpomene, tedy kromě žádosti o ruku. Její přítel, nadějný kardiolog Jeremy se totiž k tomu, aby před ní poklekl a nabídl jí manželství, stále nějak nemá. Blíží se magický 29. únor, kdy podle irské tradice v tento den může žena požádat muže o ruku. A tak se Anna rozhodne, že poletí do Dublinu, kde je Jeremy na lékařském kongresu. Jenže buď osud nebo rozmary počasí s ní mají jiné plány. Letadlo musí nouzově přistát ve Walesu a Anně začíná zoufalý závod s časem. Naštěstí se nad ní slituje pohodářský majitel těžce prodělečné hospůdky. Ten jí nabídne nejprve střechu nad hlavou a posléze i svezení do Dublinu. V tu chvíli si Anna řekne, že má to nejhorší za sebou... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

F.man 

všechny recenze uživatele

Další z těch umělohmotných a neosobních komedií, při kterých po 10 minutách zná člověk celý děj. Tentokrát tady ale nejsou ani žádné vtipné momenty, zajímavé dialogy či alespoň malinkatý moment překvapení. Amy Adams taky nepředvádí nějaké extra herectví což se bohužel týká i Matthewa Goodeho. No prostě snímek, který znamená ztrátu času a který nemůže dostat vyšší hodnocení než jednu hvězdu. What are you, the Lucky Charms leprecaun? ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Velkým kladem snímku je, že by s z něj dal sestříhat moc hezký kalendář s přírodními krásami Irska. A co dál? Dál už nic! Film o setkání dvou vzájemně si nesympatických lidí nemusí být vždycky jen blbost. Jak se říká: "Láska nehněvaná, není milovaná". Jenomže to by musel scénárista trochu rozhýbat mozek a ne jenom vzpomínat, jaké romantické komedie na tohle téma viděl a co by z nich mohl ukrást. ____ Hlavní dvojice je na facku, jejich nevraživost je až protivně vykalkulovaná. Oba by potřebovali návštěvu dobrého psychologa a v reálném životě by měli mít zakázáno se k sobě jen přiblížit. Protože potomek takové dvojice by dokázal rozpoutat třetí světovou. ()

Reklama

rockstorm 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie pro chvilku odpočinku, kdy chce člověk vypnout a trochu nenáročně se pobavit. Končí to samozřejmě happyendem jako všechny tyhle romantiky, liší se to vždy akorát v cestě, kterou se ti dva k tomu doberou. Někdy ta cesta pobaví víc, někdy méně. Tohle bylo celkem fajn a plus tam byly krásné záběry Irska. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu,hlavně pohled na A.Scotta,mi nesliboval nic hezkýho.A i když střet dvou pohledů na život,tedy toho se všema požitkama,neřestma s tim v kravatě,drahejch restauracích a konvenčním chováním většinou ve filmu přináší třaskavou směs,tady se vlastně nic neděje.Je to jen průměrná komedie,a na konci je až moc tlačeno na romantickou strunu.50%. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Hmmm ... průhlednou přímočarost a prostoduchou předvídatelnost u romantických komedií zpravidla neřeším, ovšem hlavní hrdinové by snad měli mít nějaké charakteristické povahové rysy. Rozhodně by se neměli projevovat jako lehce schizofrenní jedinci, jejichž chování se bez zjevné příčiny nadmíru vrtošivě a naprosto nelogicky proměňuje. Ucházející jako nezávazný sled scének, které spolu nikterak nesouvisejí - ovšem dosti katastofální jako komedie, která by se měla někam ubírat, tudíž by měla řešit nějakou zápletku a disponovat odpovídající koncepcí. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se objeví 44letá láhev whisky Jameson. Problém je, že má na obalu čárový kód, který se v té době ještě nepoužíval. (Dr Lizal)
  • Filmovalo se v Dublinu. (M.B)
  • Herec Matthew Goode, představitel Declana, přiznal že během natáčení létal na víkendy domů do Londýna. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama