Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou napínavého thrilleru je Joshua McCord, stárnoucí agent a expert na obzvláště obtížné případy. Má před sebou několik obtížných úkolů. Musí osvobodit První Dámu, manželku amerického prezidenta, ze spárů teroristické skupiny poněkud vyšinutých radikálů, a také musí najít a vycvičit svého nástupce. Vybere si toho zdánlivě naprosto nejméně vhodného kandidáta, totiž velmi schopného, nicméně poněkud vzpurného elitního bojovníka Deke Slatera, kterého musí nejprve přesvědčit o tom, proč by měl takovou práci přijmout. Společně s ním se pak vydává na další záchrannou misi, při které mají osvobodit amerického vojenského experta a jeho rodinu z rukou drogového kartelu v Kolumbii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Jak poznáte sračku? Jedna z postav se jmenuje Joshua. Nemám ve zvyku hodnotit filmy, které jsem neviděl, a u nedokoukaných snímků jsem na vážkách. Prezidentova muže jsem z velké části prospal, ale soudě podle začátku filmu se v něm debilita a schematičnost vyskytují v míře větší než velké. Prostě tupost s Chuckem Norrisem, nic víc. (1 060.) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Anglická kráľovná má svojho agenta 007 a vodca Spojených štátov amerických od dôb Lincolna má svojho prezidentovho muža. Túto dôležitú funkciu zastáva i Joshua McCord. Má za sebou mnoho úspešných misií. Vybojoval veľa ťažkých bitiev. Vzorne plnil rozkazy. Nikdy nezlyhal. Bol oddaný, spoľahlivý a verný. Lenže už začína pociťovať, že by mal odísť do zaslúženého dôchodku. Preto si musí nájsť a vycvičiť svojho nástupcu, ktorý bude schopný ho nahradiť. Chuck Norris si zrejme chcel na chvíľu oddýchnuť od seriálu "Walker, texaský ranger" a tak si odskočil natočiť tento celovečerný akčný TV film. * ()

Reklama

jobina

všechny recenze uživatele

Nemůžu ohodnotit - nevím totiž děj. Už při seskoku z ef stosedmnáctky, jsem nepochopila smysl, nevím který důležitý velvyslanec nebo senátor se musel zachránit a proč. Znenáhla však znovu byla upoutána má pozornost - ty paže na hrazdě a záblesk modrých očí, napnuté svaly s vystupujícími žílami.....tahle ukázka muskulatury však trvala pouhých pět minut - asi to nebyl smysl filmu, že? Promiň Chucku, ale ty jsi mne fakt nezaujal.... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Au - to bolelo. Tak tahle hodina a půl težké televizní rádoby zábavy byla skutečně tězko rozdýchavatelná. Uvidíme tu zvláštní, snad ani pro televizi ne tolik typické zpomalené a zrychlené záběry kopů a výbuchů, Chucka Norrise, který většinu filmu jen stojí a pouští moudra z úst a doslova buzeruje svého nástupce, který by ho v realitě asi pěkně zbouchal a taky pěkně levnou televizní výpravu. Nemohu si pomoct, ale pohled Chucka Norrise mi přišel jako pohled vyorané myši a obličej měl buď zaplácaný mejkapem nebo ho má fakt tak hnusný. Už to prostě není to, co bývalo, Chucku. Hudba: Christopher L. Stone ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Toporný béčkoidní film s toporně toporným příběhem a ultra toporným herectvím Chucka Norrise. Na stupnici od jedné do deseti filmové bezduchosti si Prezidentův muž srdnatě drží dvojku, když od úplného dna jej zachránilo pár poctivých manuálních efektů. Nic proti elitně vycvičenému borci, ale nechat na střeše padák jako kdejaký amatér abych pak spustil kropičskou přestřelku, no dejme tomu. Ale vyslýchat někoho, mučit ho a nechat mu mobilní telefon, to už je na pováženou. S využitím prvku jenž propagoval kdysi Rocky a pak jej převzalo XY dalších akčáků, tedy výcviku hlavního hrdiny jenž zpočátku voře na co přijde a pak se stane neporazitelným ovšem díru do světa neudělají, ani s rádoby drsným Chuckovým výrazem jenž spíš evokuje myšlenku na ratlíka, který právě nutně potřebuje ale trpí akutní zácpou. Krom výše zmiňovaných blbin film disponuje typicky hloupými momenty (když si ve vyhrocených okamžicích nějaké postavy prostě postaví hlavu) a hlavně šílenou kamerou, která obzvlášť při snímání letu padákem lítá ze strany na stranu. Dokonce i jeden soused co točí většinou chodníky by to nasnímal líp. I když se to celé snaží tvářit uceleně, výsledek je notně žalostný. Na televizní poměry slušný odpad. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v texaských městech Brownsville, Corpus Christi, Dallas a South Padre. (Terva)
  • Chuck Norris a jeho bratr Aaron byli vykonnými producenty. Chuckův syn Eric Norris byl pak režisérem druhého natáčecího štábu a společně s Tannerem Gillem byl také koordinátorem kaskadérů. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno