Reklama

Reklama

Prezidentův muž 2: Ground Zero

(TV film)
  • USA The President's Man: A Line in the Sand (více)

Obsahy(1)

Tajný agent Chuck Norris se vydává do akce, aby překazil teroristický útok jadernou zbraní. Musí najít úkryt teroristů a zneškodnit bomby dříve, než bude zlikvidována jedna z amerických metropolí! (oficiální text distributora)

Recenze (63)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Už vím, co dělá USA takovou velmocí, jakou jsou. Co je chrání před ohroženími zvenku i zevnitř. Jaká je ta zvláštní síla, která je dokáže zachránit před čímkoli v poslední minutě. Kdo odpojí atomovou bombu vždy přesně vteřinu před výbuchem. Je to bezchybná trojka v čele s buhužel již trochu nepohyblivým Joshuou, jeho ve všech směrech nadaným žákem a tolerantně zařazenou asijskou Američankou. Kromě toho, že uvidíme, jak 1 až dva lidé zlikvidují desítky teroristů, odpojují bomby a unášejí teroristy z jejich brlohů, dozvíme se plno důležitých věcí. Například, co je to Taliban, džihád, jestli jsou Arabové a muslimové zlí. Těch zlých je přesně jedna setina procenta! A hlavně kde měl vlastně Saddám schované své zakázané zbraně! A představte si jak mají Američané dobré padáky. Joshuův učeň se spolu s omámeným teroristou vystřelí do vzduchu v jižním Afghánistánu a na padáku letí až do Ománského zálivu, kde si ho vyzvedne ponorka. To musel být zážitek pro Íránce, když přes jejich území letí asi tři tisíce kilometrů obyčejný padák. Trvá to ale asi jen půl hodiny. Arabští teroristé jsou velice zásadoví. I v Dallasu chodí oděni do svých hávů, a když do nich Joshua nebo jeho žák kope, padá z nich písek po kilech. To, že americký ministr spravedlnosti je Arab, je tu snad to nejpochopitelnější.Dřív jsem si myslel, že Walkera financuje Bush (mimochodem celý film je vlastně jenom delším dílem Walkera), ale nyní vím, že jde o demokratickou protipropagandu, a to dost vydařenou. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

"Je půl druhý ráno, vzhůru jsme jen ty a já. A teroristi." Neprůstřelný a nesmrtelný Judson Mills, dementní teroristi s klackama v rukách a filozofující, vševědoucí a moralizující Chuck Norris. Jako pěst na oko působí i zrecyklované záběry z nějakých militaristických dokumentů, protože tvůrci samozřejmě neměli na pronájem letadlové lodi, stíhačky nebo ponorky. Dál asi netřeba nic dodávat, protože je to stoprocetní pitomost, u které se ale nasmějete víc, než u průměrné komedie. ()

Reklama

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Norris Family nám ponúkajú pokračovanie svojej CB ( céčkovejj blbosti) zvanej Prezidentov Muž a tentoraz na vyjadrenie kvality nebude mať abeceda dostatok písmen. Chuck Norris jhe tu po celý čas zavretý niekde v tmavej miestnosti s monitorom ( zrejme riadiaca centrála ) a sleduje dianie na obrazovke. Pomocou super technológie môže vidieť čokoľvek na svete a ochraňovať tak celé ľudstvo pred arabskými teroristami. Akciu tu obstaráva Norrisov nástupca, ktorý dokazuje že aj točenie uzáverom plynu môže vyzerať coolovo a hrdinsky. Čaká ho aj náročný tréning ktorý spočíva v tom, že sa musí so zaviazanými očami vyhýbať vystreľovaným loptičkám. Najprv ho každá trafí, ale potom mu božský Chuck povie "nech je sila s tebou" a zrazu sa ho žiadna nedotkne. Ale to asi nikoho neprekvapí, koniec koncov robenie zázrakov je pre Chucka Norrisa také prirodzené ako pre Ježiša Krista. Tento film je úplne blbý a lacný ako čučo, ale Chuck Norris raz zostrelil lietadlo tak, že naňho ukázal prstom a povedal BANG, takže týmto riskujem že za mnou príde a zabije ma kopom z otočky. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Klasické norrisovské béčko, v kterém stárnoucí Chuck používá mladšího kolegu (tentokrát kámoše z WTR Judsona Millse), aby za něj "odvedl akční práci". Dále je to asi 1500. americký film, v kterém teroristé ohrožují USA atomovou bombou, kterou získali (ať už koupili nebo ukradli) od Rusů. Víc není třeba dodávat. ()

darwin odpad!

všechny recenze uživatele

Mega pi*ovina z dílny filmařů republikánské strany. Za takovou propagandu by se nestyděl ani aparát pana Brežněva. V tomhle filmu je odpad úplně vše: herci, celý štáb, efekty, kamera, scénář, "režie", myšlenky, technologie, zeměpis atd. Jenom za takové filmy by si Amerika zasloužila být zničena. Kvalitní filmy se budou točit i bez Ameriky, ale takové shity už ne. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Postavu Deka Slatera ztvárnil Judson Mills, zatímco v předchozím díle jej hrál Dylan Neal. (mzss1)

Reklama

Reklama