Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny ztřeštěné komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí režiséra Marcella Fondata jsou dva automobiloví závodníci a věční rivalové Kid a Ben. Přestože dříve by je nikdo neudržel v jedné místnosti, teď se od sebe oba odmítají hnout. Alespoň dokud nevyřeší, komu bude patřit závoďák Buggy – výhra z jejich posledního závodu. A právě zbrusu nové vozítko zapříčiní, že se nesourodá dvojice dostane do křížku s gangsterskou bandou, jejíž šéf, podněcovaný psychopatickým doktorem, chce sobě a celému světu dokázat svou moc. V příběhu plném bláznivých situací, honiček a bitek se hlavních rolí chopilo oblíbené komediální duo Terence Hill a Bud Spencer. (Česká televize)

(více)

Recenze (512)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Komedie, která má potenciál pobavit, bez ohledu na to, ve kterém století se na ni koukáte a kolikrát jste ji už viděli. Když jsem se dozvěděl, že se Bud Spencer odebral na věčnost a s hrůzou jsem zjistil, že u něj nemám ohodnocený jediný film, tak bylo takřka moji povinností, se na jeho nejlepší počin kouknout. Zřejmě už jsem snímek v dobách mého mládí po kouscích viděl, neboť se mi sem tam během sledování vracely vzpomínky. Terence Hill a Bud Spencer tvoří jednu z vůbec nejkomičtějších dvojic filmového světa. Hrozně jim to společně sluší a je radost sledovat kterak se doplňují. Vůbec nejvíce se mi asi zamlouvalo jejich předvádění se na pouti. Ze snímku vyzařuje neskutečně pohodová atmosféra, která zaručeně pronikne do srdce každého diváka. Pochválit musím i neskutečně chytlavou ústřední píseň o "dune buggy", kterou si broukám i den po zhlédnutí. Ke konci jsem měl pocit, že se snímek začíná trošku táhnout, proto nejdu s hodnocením přes 3 kousky. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tohle byla úplně první komedie Budem Spencerem a Terence Hillem, co jsem viděl, a asi pro mě zůstane tou nejlepší od této bitkařské dvojice. Nejsem nijak velkým přívržencem tohoto typu humoru, ale v dobách socialistického Československa hold patřily jejich filmy k tomu nejlepšímu a nejzábavnějšímu, co se v TV a v kinech vůbec objevovalo, takže ty 4 hvězdičky jsou spíše ze sentimentu. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Všechno se vyvíjí a je tedy logické, že staré věci nefungují jako dřív. Ano, nebavil mě dlouhý automobilový závod, honičky na motorkách, zápletka je blboučká...ale...Spencer s Hillem jsou natolik charismatičtí herci a jejich projev je natolik uvolněný a zároveň pro ně typický, že jsem si ty srandobitky užíval stejně, jako před třiceti lety. Hill se svým atletickým a vtipným stylem boje...to je vlastně evropský Jackie Chan. Chemii mezi těmito dvěma herci, se od tédoby žádná jiná dvojice ani nepřiblížila. A další věc, kterou nelze nevyzdvihnout, je hudební podklad. Tak typický pro italské komedie. Po prvních tónech mi naběhly vzpomínky na vojnu, kde jsme si tyto filmy v klubu pouštěli. A speciálně scénou ve sboru, jsme se bavili ještě mnoho týdnů poté. Takový "dojezd" se mi s dnešními komediemi nestává. Nejraději bych dal 4* ...protekční a naprosto neobjektivní. Ale nedám. Zub času, tady totiž opravdu zahlodal. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

VIDĚNO ZNOVU. Patrně nejznámější film s duem Bud Spencer+Terrence Hill a možná i ten nejlepší. Dlouhých rozborů není třeba. Krásná doba, zábavný park s krasojezdkyní, plno hospůdek s teplými párky, zábavní padouši, nejpozitivnější titulní song na světě a do toho boj o nejhezčí auto na světě opepřeny řadou slovních i fyzických přestřelek ve kterých se ukazují Bud s Terrencem v té nejlepší formě. Prostě pohoda jak má být. NEMÁM ČAS ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Normálně za 1*, ale další za písničku dua Angelis a třetí * z nostalgie, protože to tenkrát v kině bylo vedle francouzských komedií to jediné veselé v rudé šeďi všedních dnů, kdy včera znamenalo už zítra! Dabing ač herecky dobrý po technické stránce prachbídný. Tradiční nešvar českého dabingu vytahovat dialogy na úkor okolních ruchů je tady podaný tak, že rámus z okolí téměř není slyšet. Nevím, jestli je to vina odfláklého vydání DVD. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (34)

  • Skladba, kterou je odstřelovač-houslista nucen hrát v restauraci, je známá mexická píseň "La Paloma". (L_O_U_S)
  • V závěrečné bitce utrpěl Terence Hill tržné zranění, které mu museli šít na pohotovosti. (sator)
  • Ve scéně, kdy Kid (Terence Hill) skáče s motorkou přes jezírko, má na hlavně helmu. Ihned v další scéně má však na hlavě opět svou čepici. (civrss)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama