Reklama

Reklama

Vítejte v Duncanově světě atrakcí! Na každé zažijete něco nového a každá vám zaplní srdeční aorty láskou. Wendy, Rhona, Olive, Natalie a Gemma, to je pět posledních lásek jednoho mladého muže, podobajících se šíleným atrakcím. Duncan po absolvování všech pěti vztahů rekapituluje. Se zlomeným srdcem se snaží přijít na to, kde dělá ve vztahu chybu a najít z prekérní situace východisko. Sebevražda a bizarní dopis na rozloučenou asi nebude to nejlepší řešení… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezajímavě podané CV romantických vztahů jednoho Brita. Zpracování ála rádoby moderní prolínání vyprávění ukázkami ostatních filmů, vysvětlováním, poučkami, flashbacky, mentorováním a "reklamami" (???) namísto prostého vyprávění. Takhle Pejsek s Kočičkou uvařili něco, říkají tomu dort, má to prvky dortu, ale je to bláto a něco v tom plave, ble. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Mě se to náhodou líbilo.Bylo to takové nenásilné vniknutí do milostného života jednoho sladkého Brita,který se svým rozkošným přízvukem odvykládal všechny ženské nešvary v krátkých 87mi minutách.Ke konci jsem si skoro až přála aby jich místo pěti bylo třeba 7 nebo 10 :-).Upovídanost snímku mi ani nevadila, ale nejsem příznivcem toho,kdy hlavní postava velice zúčastněně přeruší děj a žvaní přímo na kameru, jakoby někdo někdy měl podobnou možnost si takhle zrekapitulovat život.Podobné smýšlení mám o životě občas taky(nemyslím to s tou sebevraždou)... ()

uterox 

všechny recenze uživatele

Příjemný film. Byl jsem hodně spokojený. O lásce a takové filmy mám rád. Dokonalý popis postav a jejich života. ()

GrooveJump 

všechny recenze uživatele

Stejný problém jako u 500 dní se Summer. Tomu nesympatickému panáčkovi jsem celý film vlastně nepřál ještě víc, než mu bylo, díky scénáristovi nepřáno... ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavé zpracování, animace, vstupy snových scén, zvláštní přeskoky děje, velmi srozumitelné, jen zatleskat. Už u mapování 2. lásky jsem najednou zjistil, že mě sexuální touhy nějakého zkurveného posraného anglána vůbec nezajímají. Mě zajímají moje lásky a to i ty minulé a i ty současné. A pak si říkám, nevyseru se na to? A tak jsem i učinil! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Komedie, která není vtipná Drama které není dramatem ubohost. Zasmál jsem se jednou a to jakési blbosti a pointa je tak inteligentní že by to snad napadlo i debila. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Já jsem byla potěšená atmosférou v jaké se příběh nesl.Nenásilné rozebírání vztahu bez tradiční okecávačky a pištění apod.Sympatický Brendan Patricks odvedl dobrý výkon.Ono to tak prakticky v životě chodí když něco nejmíň očekáváš tak se dočkáš.Dobrá režie skvělá kamera ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Nevtipná komedie omílající "staré známé pravdy". Do poloviny se tvůrcům povedlo udržet moji pozornost, poté šlo už jen o setrvačnost. Po formální stránce místy nápadité zpracování. ()

Harts 

všechny recenze uživatele

Sice chaoticky natočený film trochu jinak, nicméně nádherné hluboké myšlenky na fungující i nefungující vztahy a lásku, mě se to hrozně líbilo, i ten styl byl dá se říct originální. Duncanův svět jako život v zábavním parku, nebo svědomí jako výslechy, nádhera a britský film slaví zase úspěch, ta fantazie režiséru a scénaristů je prostě obdivuhodná, i ty hluboké myšlenky, v kterých se mnohdy vidíte a jsou mnohdy velmi vtipné a které ve vás zanechají pocit, že toto by mělo vidět, co nejvíce lidí, aby pochopilo, jak to funguje. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

opravdu zvláštní film o podobě lásky a jeho odůvodnění proč by to tak mělo být a naopak a neustálé hledání té pravé, láska je opravdu složitá a hodně překvapující, když to člověk nejméně čeká, všechno nakonec bylo fajn, až opravdu na netradiční film, na který asi nejsme tak zvyklý na styl filmu, ()

erapo 

všechny recenze uživatele

Nádherný film! Ja - ako odporca anglickej produkcie - opäť musím uznať, že Angličanom raz za čas motyka vystrelí a spravia skvelú komédiu. Komentáre podo mnou síce uvádzajú, že je to originálny námet, ale musím ich opraviť a sklamať, američania už niečo podobné spravili, no v tomto prípade ide chémia absolútne dokopy a všetko všade pasuje. Scénar nie je otrepaný, aj obsadenie sa zdá byť úplne dobré a hlavne by som chcel vyzdvihnúť tých čo vymýšľali tie mimo-dejové scénky. Tam popustili uzdičku fantázie a pôsobí to absolútne neotrepane a vtipne. ()

Flamik 

všechny recenze uživatele

Todle má něco do sebe. I když teda nevěřím na nějakou vyšší moc která vše ovládá, což je jeden z kamenů tohoto filmu, tak mě to zaujalo. Hlavní bylo zpracování pomocí zábavního parku a všechna ta přirovnání-atrakce?... to muselo trvat strašně času než se to vymyslelo. Rozhodně doporučuju o filmu popřemýšlet, protože minimálně já sem v něm našel nějakou hlubší myšlenku a myslím že těch možností jak toto pochopit je ještě víc. ()

VUCAKO 

všechny recenze uživatele

Docela prijemne zpestreni zanru, za spoustu filmarskych napadu a zpestreni davam hvezdicku navic. ..commit suicide and you're too dead to get pleasure from it! ()

leo8111 

všechny recenze uživatele

anglicky film akeho kolvek zanru je proste iny a zaplat pan boh zato.neviem ako ostatny ale ja uz nemozem vystat tie komercne americke shity kde sa odraza aka pokritecka je to spolocnost.kazdopadne doporucujem tento film ludom ktory si uz nejakym tym vztahom presli. ludom vztahovo menej aktivnym by mohol tento snimok vziat iluzie o laske vyvolat v nich milion otazok a privodit znacnu depresiu.odomna 4 hviezdicky na oskara to sice nieje ale ja som sa pobavil :-) ()

zero_zelo 

všechny recenze uživatele

krom zoufale nesympatickýho hrdiny, ačkoli byl aspon lidskej, tak se asi někdo snažil o umění, žejo? střihy, panenky, prolinání... jako dobrý, ale asi mi to vůbec nesedlo. ()

newSami 

všechny recenze uživatele

Obsah nie je príliš podstatný (vzťahy, láska, blablalba), všetko je to však tak krásne originálne natočené. Veľký smajl za dialóg s plyšovým sloníkom :-) ()

Reklama

Reklama