Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (341)

deepspace101 

všechny recenze uživatele

"Kto nakŕmi pavúkov? Kto pooberá čerešne?" Kvalita pořadů o počasí kolísá v závislosti na počasí, kvalita Partičky se složením partičky. Vyhovuje mi, že se zde objevují především slovenští herci, které neznám a nemám je spojené s různými nováckými a primáckými telenovelami. Známé tváře se zatím osvědčily málokdy (ono třeba od Ani Geislerové se nedá mnoho legrace čekat). Konstantu, a to značně rušivou, představuje chování moderátora – ten je na zabití vždycky. Očividně trpí závažnou chorobou, která se projevuje nezvladatelným předváděním "nenuceného" smíchu. A zná Dangl i jiné než "příjemné" přívlastky? Chvíli mi trvalo, než jsem si na humor Partičky zvykla, i dnes se občas v duchu ptám, co je na tom vlastně vtipného a čemu se směju, ale o přemýšlení tady nejde. Naopak je krajně nežádoucí. Stačí kopnout rozum do kouta, přistoupit na jejich hru a nechat se unášet na vlně absurdního humoru, dobré nálady a kouzla okamžiku. Vzhledem k odpadnímu standardu televizních pořadů českých a slovenských komerčních stanic mě Partička velmi příjemně překvapila. Doufám, že z vysílacího programu Markízy hned tak nezmizí. Protože když dojde na krmení pavouků, padám smíchy ze židle. :-D ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Samotný pořad jsem nikdy neviděl, pouze nemálo scének na youtube. Když padne dobré téma a herci se dobře "vyspí", bývá o zábavu postaráno. Když je však konstelace hvězd horší, scénky bývají spíše do trapna a jediní, kdo se baví, jsou účinkující s moderátorem. Čtyřech hvězd je Partička hodna, ale vzhledem k tomu, že na youtube určitě visí spíše ty lepší kousky a ne ty průsery, zůstávám u 70% ()

Reklama

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Dávám pět hvězd, protože Partičku sice miluju, a to slovenskou verzi (na Lukáše Latináka a Petru Polnišovou u nás prostě nemají), ale vybrala jsem si ji jako krycí název pro můj skutečně úplně a naprosto nejoblíbenější pořad a to LIGU MISTRŮ!!! Ta tu bohužel z pochopitelných důvodů není, což je škoda, i tam jsou někdy pěkné herecké výkony...Hravě strčí do kapsy všechny seriály, spoustu filmů a poslední kola úplně všechno:-) Teď ještě navíc můžu držet palce klukům z Plzně, kteří dokázali nejmenovaným protežovaným českým klubům, že herní zápal a týmová práce jsou víc než prachy!!! O Lize jsem psala už ve svém komentáři k Ordinaci v růžové zahradě, takže jen zopakuji větu, že jednotlivé díly jsou někdy za 8 hvězdiček, někdy za míň, ale nikdy nejdou pod 4. ()

Sancty 

všechny recenze uživatele

Nedá sa dať najvyššie hodnotenie, pretože veľmi záleží na tom kto tvorí partičku. Mne sa osvedčili Polnišová, Latinák, Miezga a Pomajbo a v tomto zložení je to takmer na sto percent. Ale len takmer, lebo nech sú borci aký chcú, občas im Dangl (už by mohol odsledovať, čo im sedí a v čom sa len nešikovne motkajú) vyberie blbú tému a nechytia sa. Avšak z mojej strany prevláda poväčšine spokojnosť a výborne sa bavím. UPDATE: Keď je na pódiu Ďuro Kemka, solídna zábava sa mení na dokonalú šou. Neviem či je ten človek geniálny magor alebo zmagorený génius, ale deväťkrát z desiatich tipov ma vždy dostane tým, čo mu vylezie z úst. ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Výborná improvizační show, která pobaví. Nejlepší hry jsou Párty, Zvukové efekty, Seznamka, Co by nikdy neřekl, Švihlé ruce a někdy i Stop. Poslední dobou mi přijde, že vtipů ubývá, ale snad se to napraví, a Partička neztratí dech. Nejlepší je Juraj Kemka, u které stačí jen jeho pohled a umírám smíchy ;D. A skvělí jsou také Latinák a Polnišová. 90% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (6)

  • V roce 2018 Daniel Dang natočil ve své vlastní produkci další díl této relace, ve snaze ho nabídnout televizím stanicím pro opětovné vysílání relace. (fabecc1222)
  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)

Reklama

Reklama