Reklama

Reklama

VOD (1)

V blízké budoucnosti boxerský ring ovládli dva a půl metru vysocí roboti řízení počítačem. Charlie Kenton kdysi býval skvělým boxerem. Nyní nemá s kým zápasit, a tak se živí už jen jako druhořadý promotér mechanických náhradníků. Dává dohromady vysloužilé roboty a cestuje od jednoho turnaje k druhému. Když už se zdá, že situace nemůže být zoufalejší a komplikovanější, vpadne mu znenadání a proti jeho vůli do života jeho syn Max. Zprvu ho bere jako nechtěný a otravný přívažek, ale skrze společně sdílenou vášeň pro robotí zápasy k němu postupně nachází cestu. Oba spojí síly, společně postaví nového robota a promění ho v boxerského šampiona. Zatímco si buduje jméno v brutálním a nemilosrdném světě robotických zápasů, zjišťuje Charlie, že se mu nabízí poslední šance na boxerský comeback. (TV Nova)

(více)

Videa (50)

Trailer 2

Recenze (1 383)

Zeck 

všechny recenze uživatele

UFFF! To jsem si oddychnul, závěr bych po prvních deseti minutách vůůbec nečekal! Naprostá bomba, ty roboti, ta akce, ty souboje!! .... Dost orgasmových výlevů fanoušků Transformers. Real Steel je ta nejhorší kombinace umělých emocí, klišé a stupidního imaginárního mlácení imaginárního soupeře. Chybělo snad jen záverečné vztyčení americké vlajky a do posledního kola nastupující otec bez trička, který si to v pěstním souboji ručně rozdá proti železu a vyhraje. Máme zde další 11leté dítě, které je inteligentnější než většina dospělých, jeho proslovy k milionům diváků byly naprosto perfektní, skoro jsem se vážně podělal z jeho "hecování".... Kate ze Ztracených, paráda, její empatie mi sahala z obrazovky až po prdel, takhle si představuju věrnost, perfekní vzhled a přesto čeká dva roky, než jí přijede její milý dát v noci pusu a zase odjede. Zkrátka, vše bylo úžasné, škoda, že to tvůrci nedomysleli a nenechali Atoma na závěr promluvit, aby řekl "m-m-m-milu-j-u A-a-me-r-i-ku-u". Walt Disney a filmeček pro desetileté? 20% - čistě za klišé a záverečný "Real S(teel)ouboj" ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.6/10] | me: Pre mňa najlepší blockbuster tohto roka. Podobné pocity som zažíval keď som prvý krát videl TRANSFORMEROV. A hoci sa film opiera o štandardné (klišé) rodinné hodnoty, vôbec mu to neškodí. Práve naopak - ide to ruka v ruke s kvalitnými hereckými výkonmi, namakanou akciou a dynamický dejom. Film predstavuje dokonalú kombináciu emócii, akcie a vtipu a zanecháva tak príjemné pocity a výborný filmový zážitok. Veľká spokojnosť. Proste tento film ma kvalitne natankoval energiou. :) Bring ti on! ()

Reklama

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Obsahuje to snad všechny žánrová klišé ("záporáci" mají ruský přízvuk, hlavní hrdina dostává druhou šanci v osobním i profesním životě), je to velmi předvídatelné a rozmanitostí arén, kterými si Atom musí projít, než stane proti soupeři nejvyššímu, to připomíná počítačové hry. Jenže co naplat, když tenhle Rocky 21. století vypadá na velkém plátně tak dobře a o co více je zapomenutelný, o to lépe se sleduje. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Over the šrot skrz Transformery v ringu.. Emoce z PVC, srdce na lithiový článek a klišé rodinných filmů v módu Turbo. V okamžiku, kdy se ten metr třicet vysoký Don King chopil v ringu mikrofonu, začal jsem věřit v nebe, protože když existuje peklo, musí být i něco tam nahoře.. Při boxu se v těžkých chvílích hází do ringu ručník, co měl hodit Levy? Obtáčecí kartáč z automyčky? Ale ne, vždyť Spielberg a spol. mají na kávu a o to šlo v tomhle zápase v první řadě. Nezletilí jedinci, co zatím raději joystickem ovládají bojové roboty na herních konzolách, než aby byl jejich joystick ovládán nějakým materiálem s designem Evangeline Lilly, si mohou k mému hodnocení s klidným srdcem přičíst tři pupínky akné.. Nevím, co je na tom pravdy, ale na blu-ray je prý alternativní konec, kdy Zeus nenávratně zkratuje v ringu, když mu Atom pošeptá do ouška, že křemíkové nebe neexistuje.. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Zakopávat o tuny nelogických a za vlasy přitažených detailů bychom nemuseli, že ne? Ve světě Real Steel nemá kolem sebe ring ani pitomou ochranou síť, ačkoliv z půltunových robotů odlétávají kusy šrotu a kolem stojí/sedí stovky diváků; z bláta vyhrabaný, starý a stokrát recyklovaný tréninkový robot masakruje protivníky a vydrží dlouhé minuty brutálních zásahů, ačkoliv podstatně větší a vyspělejší stroje před ním dostávají nakládačku v prvním kole; Charlie Kenton (kromě toho, že je tak trochu kretén) dostane robota, zapne ho a o deset minut později už frčí na zápas - žádný zkušební trénink, žádné prohlídky stroje, do ringu smí nejspíše i stroj s termonukleární bombou v sobě. Systému turnajů a Charlieho neustálému zadlužování se jsem také zrovna nerozuměl. Zábava naštěstí stojí hlavně na zápasech, které jsou atraktivně natočené a není jich zase tak málo, a pak také na vcelku fungující chemii mezi Charliem a jeho synátorem. Potěší i Evangeline Lilly; rozhodně ale nepotěší brutálně přeslazený závěr, nevkusně překračující meze trapnosti. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (18)

  • Když se Charlie (Hugh Jackman) baví s Maxem (Dakota Goyo) o tancování s robotem, tak prohlásí, že tancovat vůbec neumí. Ve skutečnosti je Hugh Jackman výborný tanečník a zpěvák, což dokázal například ve filmu Největší Showman (2017) nebo v roli moderátora předávání Oscarů v roce 2009, kdy sklízel ovace za svůj úvodní výstup před zahájením slavnostního ceremoniálu. (WathanajX)
  • Ve filmu je možné zpozorovat několik odkazů na filmovou sérii Rocky (od r. 1976). Vedle přímého citování některých pasáží odkazuje účes roboboxera Midase na postavu Clubbera Langa (Mr. T) ze snímku Rocky III (1982). Mistrem světa je pak robot Zeus, zatímco ve filmu Rocky (1976) to byl Apollo (Carl Weathers). Apollón je jméno syna boha Dia. (Salem)
  • Hugh Jackman (Charlie Kenton) v jednom z rozhovorů k filmu uvedl: "Mám radost, že mě děti konečně viděly hrát. Jinak mě mají zakázaného." (=woody=)

Související novinky

Další úder Ocelové pěsti?

Další úder Ocelové pěsti?

08.09.2014

Možná si ještě pamatujete tři roky starý boxerský blockbuster, ve kterém se v ringu mlátili roboti. Toho nejdůležitějšího ovládal Hugh Jackman (Wolverine), který se zároveň sbližoval se svým synem. A… (více)

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno