Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Billy Heywood je zcela normální dvanáctiletý teenager. Má dva věrné kamarády, milující matku a milujícího dědečka, který mu nahrazuje otcovskou lásku, jelikož ten již nežije. Jenže Billy se přece jen od svých vrstevníků v jedné věci liší. Miluje totiž baseball, má hluboké znalosti o minulosti i současnosti v baseballovém světě a stejně tak ovládá i herní taktiku a sám také baseball se svými kamarády hraje v malé žákovské lize. Jeho láska k tomuto sportu souvisí i s tím, že jeho dědeček je majitelem prvoligového baseballového klubu Minnesota Twins. Avšak jeho dědeček právě zemřel a svůj klub odkázal vnukovi Billymu. Ten se ujímá funkce majitele klubu a když se nepohodne s trenérem týmu a žádný volný nemá zájem Minnesotu trénovat, Billy se sám ujímá pozice manažera i trenéra. Hráči to přijímají s rozpaky a Billyho vstup do světa profesionálního baseballu není nijak oslnivý. Tým prohrává jeden zápas za druhým. Billy se však nevzdává, bojuje, a rázem přichází první výhra. Jak se ale dvanáctiletý kluk vypořádá se vstupem do světa dospělých a jak dlouho jej bude bavit hrát si na dospělého? A dokáže vůbec v tvrdém světě profesionálního baseballu uspět? Cesta za slávou či neúspěchem, mezi nimiž je jen tenká hranice, může začít. (freddy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Standito 

všechny recenze uživatele

No tak teda malý fagan zdedí baseballový klub, všetci ho berú smrteľne vážne a film sa tvári ako seriózna dráma. Taký nezmysel dokážu natočiť iba v našej drahej blbej Amerike. Ďakujem neprosím. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

,, Malá veľká liga" je naozaj dobrý bejzbalový aj rodinný film, ktorý ocenia deti ale aj dospelí. 6/10 ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Příjemná a sympatická komedie pro celou rodinu z prostředí mého nejoblíbenějšího sportu, baseballu. Nápad je velice zajímavý, vždyť kdo to kdy viděl, aby profesionální prvoligový tým (ať už se jedná o jakýkoliv sport, nemusí to být zrovna baseball) trénoval a vlastnil dvanáctiletý kluk? Tenhle film je však velmi příjemný, úžasně pohodový a hlavně co se týče prostřihů z baseballových zápasů tak úžasně profesionálně udělaný, skutečně se jedná o záběry jako kdybych sledoval zápas MLB. Ač má tenhle film téměř dvě hodiny, tak přesto nenudil a já jsem si ho neskutečně užil. A o vtipné scénky taky nebyla nouze, za všechny budu jmenovat např. scénku, kdy je těsně před začátkem důležitého zápasu a hlavní hrdina si dělá úkol z matematiky (zadání zní, že jeden natěrač natře dům za 5 hodin a druhý natěrač za 3 hodiny a otázka zní za jak dlouho dům natřou, budou-li ho natírat společně). Napřed to s hlavním hrdinou řeší jeden člověk, pak další, pak další a nakonec si nad tím láme hlavu celý tým. Prostě geniální scénka, u které jsem se dost nasmál a která asi bude patřit v mé hlavě mezi scénky nezapomenutelné. Samozřejmě ale nesmím zapomenout pochválit Luka Edwardse za perfektně zahranou hlavní roli, zvládl to bravurně. A závěrem chci říct, že je mi samozřejmě jasné, že do reality má tenhle film hodně daleko, ale to nic nemění na tom, že nápad je to výborný, film je to povedený a já jsem se úžasně pobavil. Takže za sebe dávám čtyři hvězdy. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný sportovní film o tom, jaké dětství prožívá kluk, který zdědí po dědečkovi prvoligový baseballový klub. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama