Reklama

Reklama

Film je remake stejnojmenného příběhu Daria Argenta z roku 1977. Mladá Američanka (Dakota Johnson) přilétá do Evropy, kde se přihlásila na lekce tance. Posléze však zjišťuje, že škola je jen zástěrkou pro působení temných sil. (Terva)

Diskuze

tron

tron (hodnocení, recenze)

Spoiler. Ten posledný záber zo súčasnosti, čo mi uniklo? To boli nejaké iniciálky? "AJ" resp. "AT"?

na příspěvěk reagoval Avathar

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

Bloody13

Ta scéna je prohnaná přes tmavě "argentovsky" rudý fitr a namísto takhle krásně modelované protetické kundy je tam nějaká cgi krvavo hemživá díra... Nebo aspoň v "Yify" verzi... Rozhodně ten záběr nevypadá jako tady z galerie.

na příspěvěk reagoval Bloody13

ledzepfan

ledzepfan (hodnocení, recenze)

Hele, ta fotka z galerie, kde má Dakota kundu na hrudníku, to je něco z natáčení co se pak nepoužilo, nebo upravilo? Nebo existuje (bude existovat) verze s kunou?

na příspěvěk reagoval Bloody13

rusty18

rusty18 (hodnocení, recenze)

Panebože takto zničiť dobrý artový film poslednými 40 minútami, to som ešte nevidel ..Jeden z mojich obľúbených hororov Nenon Demon bol artový film, niekedy tie dlhé zábery boli až neunosné,ale film bol ľahko pochopitelný, všetko boli vysvetlené a malo pointu a vyvrcholenie..Ale toto ??! Nečakal som, že na miesto fantasy psychologického hororu/drámy dostanem politicky feministickú propagandu bez pointy...To som nečakal..Film bol vlastne totálne zničený ako som spomínal konečnými 40 minútami, príšerným digitálne lacným gore finálem s červeným filtrom kde nebolo pomaly nič vidno -to bolo skutočne úboho spracované ako z talianskych filmov zo 70tych rokov a samozrejme tam nechýbal holocaust ..katastrofa. A vlastne čo malo spoločné to, že tam bol zapletený Dr. Klemperer ,prečo bol zavretý nahýdo ten pivnice s čarodejnicami a hovoril, že je nevinný ??! A potom ho len tak pustili?! A Susie bola od začiatku tá Matka či sa stalo nou až potom prostredníctvom tých čarov ??!..Prečo šla Susie za Klempererom ?..Ako to ona vedela, čo sa stalo s jeho ženou??! Pretože mala preludy s Doktorom?? WTF? Bez pointy, nejakého vysvetlenia,príšerné čosi ...hrôza..Nevedel som, že posledných 40 min. dokáže film tak zkazit, všetka ta atmosféra atd vyšlo na zmar.. budem rád diskutujúcim za podnety, odpovede na moje otázky v komente a pod. :)

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Nemáte pravdu.  Já mám umění, hodně ráda, ovšem ne veškeré umění nebo co se za něho jenom vydává . Celý tento film byl ukázán v nejhorší variantě jaký mohl být. Je to tak strašně rozhárané, že to absolutně ztrácí význam a smysl filmu a to ať by tam bylo cokoliv, protože způsobem jakým je to pojato je naprosto odrazující. Nacpat tam holocaust , socialismus a já nevím co ještě opravdu není zajímavé ani atraktivní a do tohoto filmu se to vůbec nehodí.Ten styling filmu je opravdu ošklivý. A hodilo by se to tak možná do plnohodnotného válečného filmu. Což Suspiria být nemá.A vypadá to jako, že nevěděli co tam mají do toho filmu dát tak z toho udělali mišmaš. Ve filmu je jen jedna dobrá scéna jinak, fakt nic. A to je fakt hodně málo. To je ten tanec s tou vraždou dohromady. To jediné je povedené. Jinak to tancování je nejhorší co jsem viděla. vypadá to hodně amatérsky. nebo je to špatně natočené.Je tam víc zvuků než tance a tanec se stále dokola opakuje .Hudba se mi líbila jenom ta z traileru. Původní Suspiria je mnohem lepší , to je pro mě umění a je to víc rozmanitější a tajemnější. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Hodně jsem se těšila, ale  z filmu jsem celkem dost zklamaná, protože jsem čekala úplně něco jiného. Na to, že je film hodně dlouhý, strašně se to táhne a nudí a to by u dobrého filmu nemělo nastat. Bohužel, nejlepší z celého filmu je trailer. Ve filmu prostě chybí dynamika, atmosféra a tajemno co bylo v traileru. Pro někoho je to možná vybroušený diamant, ale pro mě je to jen hodně ošuntělá bižuterie. Dakota tam sice hraje hlavní roli, ale je tam pouze jen nástrojem a vlastně jakoby navíc okrajově mě přišlo, až teda na závěr, tam je skutečně v hlavní roli. Tancování mě taky nenadchlo. Samé chroptění a hekání. A jako tanec mě to nepřišlo vůbec . Samé prudké mrštění a skákání . Celé mě to přišlo, že to bylo upletené na sílu,stejně tak rádoby hororové scény , které působily samoúčelně. Až teda na první, ta vcelku ušla. Jinak ostatní za nic nestály nebo  byly okopírované z jiných filmů, ale bez efektu. Ale moc toho tam nebylo. Bylo to přesně natočené  jak to nemám ráda. A co vůbec nesnáším v hororech a celkově ve filmech je politika vykreslená takovýmhle způsobem a je mi fakt jedno zda to spolu souvisí či ne.Cpát do tohohle hororu politiku by mě nenapadlo ani ve snu . Celý film se tím podělal. Dále všude samá němčina a ještě chyběl Hitler. Ošklivé prostředí kromě taneční školy , ta byla vcelku ucházející. I když na Argentovu fakt nemá. Prostředí mě přišlo jak z dob socializmu někde na vesnici. A k tomu soudružky čarodějky. :)) Taky jak za socíku, kromě Tildy teda. Celý tento film se nese ve znamení ošuňtilosti . No jinak Chloe G. Moretz umí vcelku hrát. Škoda, že nedostala větší prostor. Dakota má zase pěkný hlas. Ale to je tak všechno. Takže to znamená, že víc jak 2 hvězdy nedám.

na příspěvěk reagoval Extrakritik

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Psychora sem rozbil, nevím jestli se mám omlouvat, nebo jestli mi máte děkovat, tak si vyberte jak chcete. 

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

caligari

caligari (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Je to hodně Art, chce to více shlédnutí, navíc ještě nejsou cz titulky a mluví se tam hodně německy, takže mi to celé ještě nezapadlo do sebe, ale určitě to překonalo veškerá očekávání... za sebe vřele doporučuji, ale zároveň chápu, že to nešlo do našich kin, tohle by děcka s popcornem asi nedaly...

caligari

caligari (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Protože teď se na to začínají dívat ti, kteří horroru rozumí 🙂 Škoda, že tu není Psychor, strašně rád bych s ním prodiskutoval, jak důležité je toto dílo pro hororový žánr a taky, a taky, že to tipoval zase vedle jak ta jedle znalec jeden...

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

No zvedá se to hodnocení překvapivě rychle. Proč se to těm prvním divákům tolik nelíbilo a teď jsou téměř všichni dost nadšení? :)

na příspěvěk reagoval caligari

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

Tak konečně. Jsem zvědavej, jestli mi to sedne.

 

Suspiria 2018 1080p WEB-DL H264 AC3-EVO

na příspěvěk reagoval silentname

Jimmi

Jimmi (hodnocení, recenze)

Cafte.

 

Neviete niekto kedy by mala ist Suspiria do nasich kin? a ci vobec pride?

na příspěvěk reagoval Cech

Související novinky

ČSFD výprava na nej horor fest světa

ČSFD výprava na nej horor fest světa

07.10.2018

ČSFD skvadra hororových geeků Filmmaniak, Goldbeater, POMO a RUSSELL (na horní fotce zleva doprava se zombie girls, odchycenými na slavném “Zombie Walk”) nás zdraví ze světového Nr. 1 festivalu… (více)

Reklama

Reklama