Reklama

Reklama

VOD (1)

Země se stala terčem invaze neviditelných mimozemšťanů a lidstvo jejich hostiteli. Mimozemské Duše vytlačí tu lidskou a převezmou kontrolu nad jejich tělem. Melanie je jedna z posledních lidských bytostí, která je vetřelci nedotčena. Po jedné z honiček se ale dostane do zajetí a je přesvědčena, že to znamená její konec. Do její mysli pronikne Duše jménem Poutnice. Ta pátrá v Melaniiných myšlenkách a doufá, že se dopracuje až k příčinám přetrvávajícího odporu, který jim lidé kladou. Je ale zavalena záplavou vzpomínek a silných emocí, jimž vévodí láska. Poutnice není schopna vysvobodit se z tužeb Melaniina těla. Síly, které jdou mimo ně, nakonec promění Poutnici a Melanii v nedobrovolné spojence. (TV Nova)

(více)

Videa (35)

Trailer 2

Recenze (679)

klerik 

všechny recenze uživatele

Niccol je totálne neschopný režisér a scenárista. Jeho predošlé filmy boli len sakramentskou náhodou... Toto je des! Ak som TWILIGHTU vyčítal slabú zápletku, tak Host je úplne bez dramatických momentov. Lineárna nuda, kde sa rieší jeden blbý problém - keď mám v sebe dve osobnosti, môžu každá milovať niekoho iného? A romantika je absolútne neuveriteľná a dialógy smiešne. Občas sa film chce hrať na OSTROV ale pár nablýskaných motoriek to nespraví - režisér sa len hrá na výpravnosť a štýlovosť. Motivácie postáv nevysvetlené, každý náznak niečoho netradičného je okamžite zadupaný do zeme (Diane Kruger). Ak som dal Súmraku, SÚMRAKU: SÁGA VYVOLENÝCH (:-D) a PUSH-u dve hviezdy, tu musím ísť na jednu... Aj ženskému publiku odporúčam radšej "chlapčenské" filmy z tejto kategórie: JUMPER, SOM ČÍSLO ŠTYRI... A ak je nevyhnutná romantika, tak HRY O ŽIVOT... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Osobitý režisér Andrew Niccol a knižní předloha od autorky "Stmívání", která tentokrát kýčovitou romanci s hloupými puberťáky vkládá do plytké sci-fi podoby. Děsivé už na první pohled a výsledek je ještě horší. Když jsem před nedávném viděl nevýraznost "After Earth", kterou se absolutně odrovnal dříve geniální Shyamalan, říkal jsem si, že jsem již dlouho neviděl tak špatnou vysokorozpočtovou sci-fi. "Hostitel" však překonává vše a padá na hubu v oblasti herců, výpravy, scénáře i samotné režie. Příšernost, která se díkybohu jen stěží zaplatila a tak věřím, že nevznikne nová série po vzoru již zmíněného "Stmívání". ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Až si mou tělesnou schránku zabere jakýsi mimozemšťan, tak se budu hodně bavit nad tím, jak ho budou bolet záda, jak mu občas vypadne koleno z jamky a jak ho zaskočí alergie na jarní trávy. Myslím si, že mi tělo ihned vrátí a půjde si hledat nějaké použitelnější, mladší a krásnější. V tomto snímku zkrátka žádná Duše neběhá v odpudivé schránce a zamilovaní chlapci také připomínají spíše modely spodního prádla než běžné školáky. Ale co naplat, já jsem se celkem bavil, občas jsem se dokonce škodolibě nesmál a musím se přiznat, že jsem Duši do těla nakonec přijal o hodně lépe než jsem původně očekával. ()

jarous 

všechny recenze uživatele

Zajímavé sci-fi, čekal jsem , trochu něco jiného, ale i tak se mi to líbilo. Nechci rozebírat to. či ono, ale zdánlivě dobří mimozemšťané, jsou překvapeni silou vzpomínek a rebelií některých svých hostitelů.Dvě ženy v jednom těle je zajímavý nápad i když ne originální a sledovat jjich souboj stálo zato.Jen závěr byl už trochu přeslazený, ale to už asi patří k dobrému konci. Hlavně, že jsem se nenudil a ani hudba nebyla špatná. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Knížka byla skvělá, proto jsem se filmu trochu bála, protože jsem nevěděla jak dokáží udělat rozhovory mezi Wandou a Melanií tak, aby to nebylo zmatené a ono se jim to opravdu podařilo velmi dobře. Jen škoda, že tam nebyli tolik propracované charaktery, aby se i z filmu dalo odhadnout, co je vedlo k tomu, jak se chovali, ale tak je to s každým filmem natočeným podle knížky. Vlastně jedinou věc, kterou bych tomu filmu opravdu vytkla bylo, že se jim vůbec nepodařilo pokrýt to, jak mezi Melanií a Wandou pomalu vznikalo přátelství. Kromě toho jsem ale byla dost spokojená, bylo to podle mých představ, líbilo se mi to, nenudilo mě to. 5* ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Saoirse Ronan (Melanie Stryder) oslávila počas natáčania 18. narodeniny a produkcia jej usporiadala oslavu s hudobníkmi. (Persephone9)

Související novinky

Další adaptace knihy pro mládež na cestě

Další adaptace knihy pro mládež na cestě

03.08.2014

S adaptacemi knih s dospívajícími teenagery, především dívkami, se v poslední době v Hollywoodu roztrhl pytel. Máme tu ságu Hunger Games, nedávno se rozjela další velká a nákladná série začínající… (více)

Po Divergent přijde Insurgent

Po Divergent přijde Insurgent

13.02.2014

Stmívání odstartovalo fenomén knižních adaptací pro mladistvé, které se pokouší nasbírat divačky přes odvážnou hlavní hrdinku a nadpřirozený koncept. Ve šlépějích Twilight ságy se snažily kráčet… (více)

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

13.05.2013

A dohady pokračují. Tentokrát ale zdrojem není bulvár, nýbrž uznávaný The Hollywood Reporter. Několik různých zdrojů pro magazín potvrdilo, že hlavním kandidátem je Joe Wright. Dává to smysl hned ze… (více)

Další těla pod Neesonovy náhrobky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

19.02.2013

Březnový start natáčení se blíží a krimi-thriller A Walk Among the Tombstones rychle nabírá obsazení. Ale nejdříve stručně o projektu: film je adaptací jednoho ze sedmnácti románů, které uznávaný… (více)

Reklama

Reklama