Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (272)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Víc sterilní film bez nápadu, akce a jakékoliv jiskry jsem už dlouho neviděl. A hlavně mi tam přišli všichni úplně tupí, či snad mentálně retardovaní. Naráželi snad na problematiku profesionálních sportovců? Promiskuity? Jardu Jágra? Ať už měl vyvolat příběh tragédů v divákovi jakékoliv pocity, já byl naprosto stoicky odloučený od všeho, co se tam dělo. Kdyby alespoň scénář nebyl naprosto jasný a předvídatelný. Mám nutkavý pocit, že i kdyby to bylo v čínštině, mělo by to na mne stejný dopad. Ubohý výkon. 40% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Keď mám pravdu povedať, tak ani poriadne neviem o čom to bolo. Alebo to bolo až tak banálne, že hlavná os príbehu vyznela ako veľké Nič? To skôr. Paul Rudd je celkovo veľmi nesympatický človek, no ale tu sa prekonával. Len samé vyplakávanie, dilema ísť do väzenia neísť do väzenia... jediný kto ako-tak dokázal zabaviť bol Owen Wilson, ktorému rola sebestredného človeka celkom pristane. Postava Reese... no neviem, na to že to bola hlavná ženská postava tak mi prišla prekvapivo zbytočná, skrátka celý príbeh je nezáživný až strach. Ledva podpriemer. 30/100 ()

Reklama

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Trailer a obsazení slibovalo mnohem více. Jack Nicholson na, kterého jsem se těšil tam nemusel ani hrát. Malá role kde neměl možnost se nějak předvést. Na komedii bych to rozhodně neviděl. Drama? Možná pokus a samotná romantika je průměrná jako celý film. :( Nejvíce jsem si tak užil pohled na krásnou Reese. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak špatné, jak by se podle zdejšího hodnocení mohlo stát. Problém téhle ani-ne-komedie stkví v tom, že v traileru jsou sestříhané veškeré gagy z filmu. A tenhle film není typická romantická slaďárna. Konverzačka, při které vlastně není jisté, jak dopadne netradiční trojúhelník. Tady totiž žádný úhel není tupý. Škoda jen, že ke konci se to trochu vleče, jinak je to velice příjemná oddechovka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Špatných komedií je nějak moc velkém množství. I v tomhle mém příspěvku budou ještě následovat. Špatných komedií se skvělými herci v poslední době také přibývá. "Poznáš, až to přijde?" je jedním z těch průšvihů. Mohou za to herci. Reese je jako baseballová hráčka příšerná, ale tak v jakém filmu je skvělá? Jenže myslíte si, že je to jenom ona, kdo v tomhle případě sráží film do kolen? Vůbec tomu tak není. Na vině jsou všichni herci. Jack Nicholson dostal na starost roli otce postavy, kterou ztvárnil Paul Rudd. Jack nedostal prostor, aby předvedl, co v něm skutečně je, ale přesto neurazí. Paul Rudd, to už je jiná. Hraje člověka, do kterého by se mohla zamilovat skutečně pouze zoufalá žena. Je nepříjemný od pohledu, podlézavý, zamindrákovaný, nudný, příšerný. Dívat se na něj bylo skutečně utrpení, které nezmírnil ani Owen Wilson, jemuž jsem jeho playboye nevěřil, i když co si budeme povídat, z ústřední trojice je tím nejlepším. Dalším problémem je skutečnost, že tohle má být komedie, ale vtip je tam všeho všudy jeden, navíc si myslím, že spousta lidí ho ani za vtipný považovat nemůže. Svět, který je zde vytvářen, je naprosto nelogický a nesmyslný. Když muž přijde o práci, jediné, po čem touží, je žena. Jestli tahle společnost opravdu funguje, potěš pánbůh. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/09/rebelka-perfect-sense-sprosty-holky.html ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Lisa (Reese Witherspoon) má na sebe dres Washington Nationals s číslom 33 na chrbte. V čase, keď tento film vyšiel, nebol žiadny člen tímu Nationals, ktorý by mal toto číslo. Až v roku 2012 sa Edwin Jackson stal prvým hráčom Washington Nationals, ktorý ho získal. (Arsenal83)
  • Obrovský rozpočet filmu bol zdôvodnený "pomalou a precíznou" produkciou a postprodukčného procesu režiséra Brooksa. (Arsenal83)
  • Keď Jack Nicholson (Charles) hovorí Paulovi Ruddovi (George). že cíti neuveriteľnú bolesť v hrudi, podobnú tomu, ako sa cítil, keď si vzal Lipitor, je to odkaz na film Lepšie neskoro ako nikdy (2003), kde Jack Nicholson, ktorý stvárňuje Harryho, informuje lekára, že berie Lipitor, zatiaľ čo sa lieči na infarkt. (Arsenal83)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama